Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (55)
Raspunsuri - Pagina 6
housepocket480 spune:
Da, plecarea va avea loc din Bucuresti, de la poalele Delului Patriarhiei, la ora 7 dimineata!
Mama lui Matei Alexandru
laurraa spune:
buna dragele mele si multumim e aprecieri
housepocket, abia astept si eu in vara cand Maya va avea peste un an si 2 luni sa merg in acelasi pelerinaj in care am fost inainte de a naste; va fi mare si o vom lasa la bunici si poate scapam si de tzitzi....
ioana, ce putin mai este....Doamne Ajuta sa fie bine si abia astept sa facem galerie
merg sa pregatesc papa
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]
pogonici1977 spune:
fetelor sunt asa de bucuroasa ca am si eu net la munca..nu stiu cat timp sper ca de azi inainte sa vb mai des...
eu am avut f mari ispite zilele astea..dar cred ca asa a vrut domnul pentruca sunt singura din casa care postersc si care ma rog,....a fost o mare tensiune in fam,ilia mea..am dat cu aghiazma mare si mam rugat domnul si uite ca e asa de bine si niliniste in casa noastra
ii multumesc bunului dumnezeu pentru asta
de ieri am inceput curatenia in apartamentul nou..sper ca bunul DD sa ne ajute sa terminam pana la pasti si sa ne mutam dupa
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
deeva73 spune:
Ziua buna fete si Cipicah,
laurraa am vazut poze cu Teodora, foarte frumoasa fetita ai. In ce priveste intrebarea ta... am facut IA la sfarsitul lui ianuarie, nereusit. Nu mai fac altceva, daca vine natural bebe atunci ii ca un dar de la Domnu.
housepocket n-am mai scris ca-s foarte ocupata la lucru. Trag tare ca in aprilie am evaluare... si de asta depinde angajarea mea in firma pe perioada nedeterminata. In prezent is pe determinata.
Pup toate fetele, felicitari celor ce-au reusit. Ma rog in continuare alaturi de voi si cand voi duce lista la biserica am sa va anunt. Nu mai pot scrie ca si acuma is pe fuga. Doamne ajuta la fiecare asa cum stii Tu ca ne foloseste.... dupa voia Ta nu dupa a noastra.
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
nike974 spune:
pt ca am scris fetelor de la aspirante si nou venite, nu era corect sa nu trec si pe aici pt ca mi-ati fost mereu alaturi.
mi-a fost fff rau. am slabit f mult.am facut o recadere a virozei,f urata,cu sufocare.greturile nu m-au lasat.apoi am fost suparata pt ca firma und elucra sotul meu-o vestita multinationala- a dat faliment si de e in somaj de ieri.
am traversat si o perioada mai stresanta la job, cu cate 12-14 ore pe zi.
deeva73 spune:
Bine ai revenit nike!
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeeee
salutareeeeeeee
house multumim de aprecieriiiiiiii
da antonia seamana cu tatal ei mai mult si cu bunicul ... adica cu tatal meu ... de la care a luat gropitele si privirea
lauraaaaaaaa ce frumusete de fata aiiiiiiiiiiiiii
sa ne-o mai aratiiiiii
e scumpa si grasunica
noi de la 7 luni nu prea am mai luat mare lucru in greutate pana la 1 an
nikeeeeeee eu ti-am mai zis sa ai grija de tineeeeee
lasa altele ca vin si pleaca
acum conteaza bebe
pogonici sa te ajute Dumnezeu sa depasesti momentul
ai grija de tine
si cu casa sa aveti bafta
deevaaaaaaaa
dar draga mea
IA-uri reusite din prima
cateva sunt
nu renunta
a fost doar inceputul
mergui mai departeeeeeee
plsssssssssssss
nu renuntaaaaaa
sandaa, georgianaaaaaaaaa, livsy, mada si restullllllll anita, alrakkkkkkk pe unde sunteti??????
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Livsy spune:
Buna dimineata sau buna ziua sau doar buna...
Ma bucur mult sa citesc vechi prietene, Nike, Deeva... Nike, sa va ajute Dumnezeu, sa fie bine! Multumesc ca ai trecut pe la noi!!! La fel si Deeva, de care imi era tare dor!....
OANKA, FELICITARI!!!!!!!!!!!! Ma bucur enorm pentru tine! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va aduca muuuuuulta bucurie! Doamne Ajuta!
Housepocket, eu da, vreau sa merg in pelerinaj. Problema e ca eu lucrez duminica, daca e si duminica nu pot ... Daca e doar samabata, poti sa ma treci deja pe lista
Imbratisez stras cu mult drag pe toata lumea. Sper sa revin curand ca sa vorbim mai mult. Ma bucur, Laurra, ca ai trecut pe la noi si ca Maya e bine!
Mara
tuturor!!!!
O PRIMAVARA SUPERBA !
housepocket480 spune:
Doamne ajuta
Sinaxarul de azi...
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/martie/martie03.htm
Mama lui Matei Alexandru
housepocket480 spune:
Lyvsi ti-am dat PM
Raspunsul si pentru celellate fete doritoare este ca Pelerinajul este numai Sambata, nu si Duminica pentru ca duminica sunt Floriile.
Caciatoni, esti bine?
Am vazut ca numai postezi tu sinaxarul si nici nu mai intri sa scrii...
Sinaxarul l-am postat eu, dar tu esti bine, sau ne dai vestea cea mare?
Ne vedem diseara la Sf. Spiridon?
Mama lui Matei Alexandru