Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 5
dayanara spune:
jeni felicitari pt achizitie! nu stiu cum e cipollino
maine scoatem majoretele! sa ai o nastere usoara , sa nu.ti dea nici.o criza de astm , sa vina bebe repede si sanatos
denisa sa poarte maya sanatoasa rochita, e frumoasa! pt cate luni sunt, rochitele, ultimele 2?
cred ca jeni are cipollino, ina are quinny
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Yaia si restul fetelor, scrieti bolduit sau mai mare, sau cu alta culoare cand schimbati capitolul ca sa iasa in evitenta . |
Got it!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
yaia dar voi la nume nu v.ati gandit deloc?
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Nibi niki, Rebiana, Denisa, Roxana, Ioana28, Ami84 va multumesc pt gandurile bune
sa auzim toate numai vesti bune despre sarcini si bebelusi. nu stiu de ce tin asa de mult sa incerc macar sa nasc natural, poate regret dupa aceea cand ma taie astia pana la gaura din spate
si urlu ca vreau cezariana. stiti vorba aia "ai grija ce iti doresti..."
ioana28 felicitari pt carucior, sa stea bebe ca un pasa in el ![]()
Ina
35+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
jeni_h spune:
| citat din mesajul lui dayanara jeni felicitari pt achizitie! nu stiu cum e cipollino maine scoatem majoretele! sa ai o nastere usoara , sa nu.ti dea nici.o criza de astm , sa vina bebe repede si sanatos denisa sa poarte maya sanatoasa rochita, e frumoasa! pt cate luni sunt, rochitele, ultimele 2? cred ca jeni are cipollino, ina are quinny roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Merci mult, sa dea DD sa nu ma apuce vre-o criza, de orice fel
Si tu, te mananca rau de tot de nu stai locului o clipa
caruciorul ales de noi este de la Chipolino - ultra - fistic. M-am tot chinuit sa pun link, dar nu-mi dau voie
, zic ca ar fi reclama. pupici

39+
Sarah Maria
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara yaia dar voi la nume nu v.ati gandit deloc? |
Ba da, dar inca nu e decis. Adica am ajuns la ceva variante, dar ca si la Tudor, astept sa nasc sa vedem care se potriveste cu Bebelina.
andira spune:
Honey - ai grija cu petele de mucegai.
Eu din cauza lui m-am mutat din apartamentul celalalt... ma rog, si fiindca aveam 2 camere, si ne trebuiau mai multe, dar mucegaiul ala s-a intins in toata casa, si nu mai scapam de el.
33+
Yaia spune:
Nicio veste de la Miruna? Sper ca totul e ok!
Voiam sa va spun ceva legat de colici: foarte importanta e pozitia de alaptat, sa inghita copilul cat mai putin aer! Cu cat inghite mai putin aer, cu atat mai putine dureri de burtica. Si scos aerul cat mai bine dupa alaptat. Uneori adorm la san, dar tot ridicati-i la verticala si scoateti aerul, in acest fel si regurgiteaza mai putin. Sunt multe pozitii de alaptat, gasiti pe net cate vreti. Cautati-o pe cea care e cea mai buna pentru bebele vostru, astfel incat sa inghita mult lapte si cat mai putin aer.
Yaia spune:
Azi am fost si noi la control, de data asta cu medic...a! Colul inca 3 cm, dar moale, bebe tot cu capul in jos (yuhuu!!!) sanse mici sa se mai intoarca, dar mai penduleaza fundul de pe stanga pe dreapta. Cica e destul de jos, i-a atins capul cand mi-a verificat colul. Dar toate bune, nu nasc curand, mai sta bebe la caldura. Inimioara galopa ca un calut, toate bune! Cu 'medica' ma mai vad dupa ce nasc copilul, probabil la controlul copilului si al meu de 40 de zile...daca imi amintesc bine. Cu asistenta, pe 8 martie, de acum sunt doar controale de rutina (tensiune, greutate, urina...)
Ina_3040 spune:
Andira, Yaia va multumesc si voua
pt incurajare, nici eu nu speram in vreo minune si uite ca, ca si in cazul Larei' mi-a facut madame placenta o surpriza placuta. acuma zilele urmatoare mai trag de sāni in sus poate o mai pacalesc vreun centimetru 
Jeni te cred ca ai emotii, maine e MAREA intalnire
sa iti ajute Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa. Da-ne de stire cand poti.
o seara placuta tuturor si o noapte linistita.
Ina
35+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#