Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia si eu tot pe 8 am control, pt analize etc si probabil imi da programarea pt urmatorul control pe masa si monitorizare

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana. Sunt pt 6 luni rochitele. Eu cred ca o sa-i vina in vara. Azi m-am uitat la o rochita tip gogosar pt un an si era fix cat aia de blugi care ma luat-o. nu prea situ ce sa cred cu numerele astea.

Jeni - scuze, te-am botezat

Andira - eu sper sa fie de la umezeala din iarna asta, pana acum nu au fost probleme. Anul asta pe foarte multi i-am auzit plangandu-se de mucegai

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Jeni te cred ca ai emotii, maine e MAREA intalnire sa iti ajute Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa. Da-ne de stire cand poti.

o seara placuta tuturor si o noapte linistita.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Felicitari pt vestile bune de la eco!!!

Sambata e intalneala cu bebelina, nu maine

o seara buna si o noapte linistita

39+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cata, felicitari! Sanatate multa tie si lui bebe, sa ajungeti repede acasa!

Ina, ma bucur pt. vestile bune. Se va mai ridica macar 1 cm pana nasti. 3 cm era limita pe care mi-a zis-o si dr. meu, asa ca ai sanse extrem de mari sa nasti natural.

Felicitari mamicilor care au vesti bune de la eco!

Andira, acum juma de ora m-am apucat si eu de o paturica pt...tigrul preferat al Iuliei . Ma bate la cap de o saptamana si azi am gasit niste sculuri desperecheate, asa ca facem paturica, pernuta, botosei si ce mai vrea ea.
Eu am tone de modele luate de pe net, reviste descarcate, carti. Nu stiu cum sa iti trimit si tie, ma gandesc la o modalitate.
La crosetat e usor, simbolurile din scheme sunt internationale, daca ai schema in fata e imposibil sa nu-ti iasa.
La tricotat semnele difera de la o zona la alta, e ceva mai greu.
Eu imi folosesc imaginatia cand lucrez ceva, dupa scheme mai rar si atunci tot se intampla sa bag ceva de la mine.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

fetelor,de 25micky mai stiti ceva?A nascut?...stiu ca intrase odata si a spus ca se interneaza ca are dilatatie 2(cred)...asta in urma cu vreo 10 capitole,,,sau mi-a scapat mie vreo postare de a ei?!

37+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

andira nu ca nu ma potolesc, dar ma iau de.a dreptul nervii cand vad ca n.am contractii, decat cateva amarate pe zi!
in cat timp trece efectul tocoliticelor iv?
oricum saptamana viitoare o iau la picior, adica incerc sa bat magazinele cat pot de mult

POZE

Mergi la inceput

Roxana - eu zic sa stai locului macar pana ajunge la 3 kg. 2,300 mi se pare putin de iesit afara din burtica

Mergi la inceput

denisa si cum stiu eu ca a ajuns la 3 ?:))) ca aia de ieri a fost ultima eco, asta pana m.or lua contractiile si ma duc la urgenta normal, cand ma apuca sa nasc

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Roxana, in cateva zile trece efectul, se elimina din organism. Dar de ce te grabesti?

Anul acesta sotul meu schimba prefixul, va implini 30 de ani in septembrie. Vreau sa-i fac o surpriza, ceva deosebit, numai ca nu prea am idei.
Ma gandeam sa aranjez sa mergem undeva doar noi 2, ultima oara am fost dupa nunta, acum 7 ani. Insa ma gandesc ca voi alapta inca si n-as vrea sa stau sa ma mulg la 3 ore, ca sa nu pierd laptele...
Aveti vreo sugestie?

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Roxana - macar nu forta nota

Mergi la inceput