Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa pe casa nu ma urc oricum, ca n.am nu de alta :))

diana merci, inseamna ca maine ar cam trebui sa treaca, deja maine la 7 seara,fac o saptamana de cand au scos perfuziile

cu locul sau cadoul romantic sunt pe dinafara, nu ma pricep deloc deloc

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Yaia ma bucur pt vestile tale bune si bebe liliac. sa stea tot asa pana la termen. tu in cate saptamani esti ca nu am vazut la semnatura?

Jeni scuze, eu visam ca azi e deja vineri, de aia am zis maineoricum mai e putin si iti strangi printesa in brate.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Jeni - scuze, te-am botezat

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

las' ca se apropie Pastele si dai un miel

ai de grija cu mucegaiul ca nu-i de gluma. Poate sa dea alergii urate. Exista in comert o solutie pt indepartarea mucegaiului , dar mare atentie pt ca este pe baza de clor!!!

o seara frumoasa

39+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

jeni, clorul ce are in sarcina zic? ca eu doar cu clor spal in baia si tot ce e in baie si pe jos

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Jeni am solutie. Maine pun scara si ma urc sa sterg tavanul ca azi nu vrea bebeluna.
Chiar asa ce are clorul ?? tocmai am pus in masina de spalat

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

FELICITARI, CATA!
Bine-ai venit pe lume Ioana! Sa fii sanatoasa, mancacioasa si necolicoasa!

Ellanik mersi pt raspuns! De fapt si al meu e de 90 cm, dar am gresit eu scriind 80 cm..
Delia sper sa nu m apara carceii daca mananc banane.
Si la mine tot asa..cand ma intorceam de pe o parte pe alta, si numai noaptea cand dorm.
Apropo de dormit, cred ca sunt o fericita, ca pot (inca) dormi toata noaptea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 32+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dianami . si eu sper sa se mai ridice macar 1 cm.
pt o idee romantica asta cu weekendul ar fi cea mai buna dar cred ca ti-e greu cu organizarea...
eu ce surpriza i-am mai facut sotului, stiam ca lui ii plac luptele acelea de contact K1 si i-am luat bilete in olanda si l-am dus intr-o sambata cu masina fara sa ii zic unde mergem. sa nu iti zic ce bucuros a fost cand am ajuns acolo si a vazut despre ce e vorba. bine asta e numai un exemplu sa faceti intr-o zi ceva ce ii place lui in special chiar daca tu nu te dai in vant dupa acel lucru. ma mai gandesc si daca mai am idei iti scriu.

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Am fost si noi la dr. azi! Bebe a crescut are 1466gr acum la 31+, la 28 de saptamani si ceva avea 1100gr. Placenta e ok, colul e inchis, totul pare in regula. Urmeaza sa fac dupa 7 martie morfofetala de trim. 3, unde va veni si un cardiolog (iar o sa stau cu emotii...ca de altfel toata sarcina...), iar pe 25 martie am din nou control si analize si planificam si data nasterii...eu merg pe ceza.

A fost cineva la babyexpo? Ce-i pe acolo? Preturi avantajoase...sau ...???

31+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Felicitari noilor mamicute pt bebelusii lor!Multa sanatate
Eu am fost la Dr, fetita e bn are 3.6kg,am putin lichid amniotic,col sters,si pe cand am ajuns acasa am obs ca am eliminat dopul gelatinos cu ceva cheaguri mici de sange,e ceva normal?Si acum am o stare permanenta de greata, si astept sa mi se regleze contractiile(care sunt cam dureroase)...poate micuta mea da semne de venirea pe lume...va pupic pe toate...m-am descarcat si eu putin in fata voastra

39+ Daria Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Marsy, incepem galeria?

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput