Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmine

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

SCUZATI ca am mancat litere , dar ma gandesc intr-una la portocalele din bucatarie cum sa le mananc mai rpd. si m-am grabit.

Delia13 [('') 37+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik

http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#

nu vrei si de la mine cateva portocale,sa scap si eu de o grija?
macar tu le mananci cu placere

34+

Cand citesc ca te fortezi sa mananci cate o portocala, si apoi te simti ca si cum ai fi facut o mare realizare, ma amuzi.. eu a-si manca non-stop! De ce nu iti plac fructele?

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanaa28

Roxi, am luat un carucior DHS, direct de la fabrica la un pret ff bun.nu e nimic extraosdinar dar e solid si indeplinese cam toate conditiile pe care le aveam eu.
www.dhsbaby.ro/carucioare.htm" target="_blank">asta e. model 269A, portocaliu.

Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Felicitari pt achizitionarea carutului pt bebe! Nu va-ti hotarat la un nume?

38+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

sper sa nu mai considere ca e reclama, acum

39+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Ca tot povesteati de modalitati de facut curatenie sau diverse chestii pe langa casa, imi trecu prin cap ce haioase aratam! Fiecare in diferite pozitii sa reusim sa facem ceea ce ne-am propus...

38+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Felicitari Silvia, Cata si Loredana!

Delia - apropo de ce ma intrebai: imi e mult mai usor sa stiu ca bb s-a nascut sanatos, si ca depinde apoi doar de mine sa-l ingrjesc cum trebuie, decat sa trag Doamne Fereste cu cine stie ce minune genetica (trisomii, malformatii etc).
Da, cu sindromul mortii subite e o chestie, dar na, nu m-am gandit niciodata pana acolo, ca n-am avut de ce, nimeni dintre cei cunoscuti mie nu s-au lovit de o asa nenorocire.
In plus, consider ca toata responsabilitatea e a mea, si orice i se intampla copilului, e din cauza mea. Chiar si cu moartea subita, tot ar fi ca n-am fost langa el, n-am fost atenta etc. Eu asa ma gandesc.

Si cu cheltuielile, ca am uitat sa-ti raspund. Nu ma gandesc neaparat acum ca or sa creasca cheltuielile exponential, prin aparitia unui mic sufletel. Dar ma gandesc in timp - pampersi, lapte formula (ca pana la 3 ani ii dau lapte praf, nu lapte de vaca, iar eu chiar 3 ani nu alaptez), gradinita etc.

Nu-ti spun cum s-a simtit la buget cand am scos fetele de pe pampersi si lapte praf. Ma rog, erau 2, acum o sa fie doar unul.

Imi pare rau ca au intrat cei 2 pitici in sindromul pre-bebe, cum ii spui tu. Stai calma, rabdare, ca mai e putin si incet incet or sa se obisnuiasca.
O sa-ti spun in cam o luna daca imi iau si eu lumea in cap sau nu .

Diana - frumos cu Germania, eu n-am pus-o niciodata pe lista de optiuni pt ca nu stiu limba, si nici nu ma dau in vant. Mai degraba invat suedeza .

Vroiam sa te intreb ceva: tu cand faci modele de caciulite, hainute si alte cele, iei modelele de pe net?
Am incercat sa mai lucrez din revista "Lucru de mana", dar ma dispera ca pe alocuri nu inteleg nimic. Acum fac o paturica verde, si cu ajutorul youtube-ului si pattern-ului de pe Lion Brand, m-am descurcat super usor.

Dayanara - nu te lasi! Sper doar ca esti bine, si te mai si odihnesti .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Fetelor,

am niste emotiiiiiii .... Doar o zi ma mai desparte de intalneala cu bebelina . Parca sunt paralizata. Ma tot "chinui" sa mai ma uit prin valizoiul pregatit pt spital. Tot am senzatia ca nu am pus tot ce trebuie (si daca l-ati vedea, sigur ma intrebati daca ma mut definitiv ) La fel si cu lucrusoarele pt bebelina, pt scos din spital. Parca nu mai am vlaga in mine. Ma invart prin casa si nu fac nimic Ma duc, ma-ntorc!!! Am facut poteca intre camera noastra si camera lu bebe. Asa sunteti si voi?

va pupacesc

39+ Sarah Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ina, Lara - felicitari pentru vestile de la eco!
Nu credeam sa se mai schimbe ceva, dar uite ca e totul bine .

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ioanaa - sa stapaneasca bb sanatos caruciorul..
Ina- am vazut si la noi carucioare Cipollino. cica ar fi destul de bune

Am vazut ca a aprut pe hol, pe tavan niste pete de mucegai si o ciuperca ( cred ) portocalie...
Trebuie sa ma urc sa le dau jos ca ma apuca mancarimea cand le vad...

Azi si s-a mai lipit mana de o rochita

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

BRAVO CATA!!! REFACERE RAPIDA SI SA VII REPEDE CU BEBE ACASA!!!
PT IOANA UN MARE PUPIC SI II UREZ SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!!!

Selina ca sa iti dai seama ce minte creata am avut pana acum, abia azi m-am gandit ca pot sa imi cumpar mai multe seturi de mameloane ca sa nu mai sterilizez noaptea azi mi-am luat inca 2 seturi
iar referitor la ce imi explicai sa il ajut pe bebe sa elimine gazele, nu inteleg ceva, adica cu o mana ii tin picioarele la piept si cu aceeasi mana sa il mangai pe burtica in sensul acelor de ceasornic??? pai daca ii tin piciorusele la piept, cum mai pot mangaia burtica??? si cu acceasi mana??? ceva nu inteleg pls, lumineaza-ma

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040
Eu m-am intors cu vesti bune de la ecograf, placenta a mai urcat un pic, e acum la 3 cm fata de col, doctorul de la spital a zis ca dupa el nu vede nici o problema pt o nastere naturala . Luni merg la medicul meu sa vad ce zice si el, dar sunt mult mai linistita ca pot incerca natural. Bebe e bine, tot cu capul in jos si l-a aproximat deja cam la 3200 de grame, papacios nu gluma.

Excelent! Tare ma bucur pentru tine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput