Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Fetelor, am reusit sa fac si eu vreo 2 poze cu bebeloiul in culcus!
Abia am creat albumul asa ca sper sa functzioneze link-ul.

Cand am vazut pozele ...mi-am dat seama cat de mare e burta! nu degeaba simt ca explodez!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

34 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040

Yaia ma bucur pt vestile tale bune si bebe liliac. sa stea tot asa pana la termen. tu in cate saptamani esti ca nu am vazut la semnatura?

Gravidutza mea de la semantura e un link, la fel si porecla Bebelinei. Ambele arata varsta sarcinii. Oricum, am 35+. Pe 8 martie am 37 implinite si dupa, ma relaxez, poate veni Bebelina oricand vrea ea, desi prefer dupa 20 martie, ca mai am de facut una alta prin casa pana atunci. Eu deja am 'ochit' 26 sau 27 martie, poate 30 chiar...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Pana la urma am sters tavanul de mucegai cu otet. Nu am gasit solutia pt mucegai, cred ca am aruncat-o, oricum era de multi ani. Sper sa nu mai apara

Miria- nu zic ca nu e comod in scutec, dar nu-mi place mie. Si cand iesi afara tot asa iesiti?

Roxana - ai ales muzica pt travaliu?? Eu am ales 4-5 melodii si m-am luat cu altele

Azi m-am uitat iar la carucioare: imi place bertoni rock'm'roll dar are totusi 14, ar mai fi unele graco, uratele dar au 7-8 kg, si mai eu unul peg perego la 5.8 kg numai ca e sport si spatarul se lasa pana la 30 de grade. Asta ar fi bun doar daca merge sa pun pe el orice scoica. Neaparat trebuie sa ajung la babyexpo si sa intreb acolo

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am fost azi la Oana, deja se misca ca o balerina, nici n-ai zice ca a fost operata Eric e un scump, are 54 de cm, e fooooarte cuminte, papa bine, doarme, se mai stramba cand il doare burtica, e taaaare frumos printesul
O sa vina si pozele cand o sa le descarce prietena mea pt ca eu n-am avut ap la mine.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

Diana - eu ink stau la calc , ma uit si la ceas,sa vad cat dureaza contractiile si dupa cronometrarea mea(dureaza cam 1 min si sunt din 4 ,5 min),...dar mai astept

Ce astepti? Fugi sa nasti!

Mergi la inceput

Nafi - am vazut poze cu o mamica slaba cu pielea brozata si lucioasa si o burtica sexy . Dar burta aia mare de care vb tu eu nu am vazut-o, mai ales din profil

Roxana - bebeluna face 6 luni in oct, dar cum marimile nu prea se potrivesc eu sper sa-i vina de la 4 luni cand e inca vara
.

Kitzi - multumim de vesti. Ma bucur ca Se simte bine Oana si Eric e cumintel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Irina (yaia) n-am avut habar ca te-am blocat din nou in a crea capitolul nou! Imi mergea greut net-ul si abia ce intrasem pe forum! Abia dupa ce a zis Denisa sa scriem bolduit (eu tot de la ea am invatat) m-am intors la vechiul capitol sa citesc cine anuntase inainte!

Stai linistita!

Mergi la inceput

Unde e semnatura mea ??

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi esti tare frumusica :)
si burtica e ok n.o vad mare, exact cum trebuie

denisa da de aia ma gandeam ca.i vor fi bune, de obicei le vin talii mai mari

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

yaia si eu tot pe 8 am control, pt analize etc si probabil imi da programarea pt urmatorul control pe masa si monitorizare

La mine gata, nu mai prind nimic serios, ca nu sunt motive. Marti merg la a 3-a analiza de sange sa verifice anticorpii si apoi pe 8 la asistenta si de atunci probabil saptamanal pana nasc, dar doar rutina, ca nu mai prind nimic serios pana la nastere, nu monitorizare, nu eco, nimic. Oricum, mai am doar 4 saptamani si un pic pana la termen...

nici eu nu mai am eco, decat daca ajung de urgenta cred, in rest tot ceva de rutina si monitorizarea care e la 40 de saptamani, dar ma indoiesc sa ajung pana acolo

Eu data trecuta am nascut la 40 fix, adica in carnet au trecut 39+6 ca atunci s-a rupt apa si a inceput travaluil, dar am nascut la 4 dimineata, deci deja aveam 40 in cap. Si eram chemata la spital in dimineata aia, dar ma monitorizau pentru ca era Tudor pelvian. Acum mi-e neclar daca or sa faca ceva de ajung la 40 si peste. Mi-au zis ca de acum nasterea...

Mergi la inceput