Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui marsy_baby

Felicitari noilor mamicute pt bebelusii lor!Multa sanatate
Eu am fost la Dr, fetita e bn are 3.6kg,am putin lichid amniotic,col sters,si pe cand am ajuns acasa am obs ca am eliminat dopul gelatinos cu ceva cheaguri mici de sange,e ceva normal?Si acum am o stare permanenta de greata, si astept sa mi se regleze contractiile(care sunt cam dureroase)...poate micuta mea da semne de venirea pe lume...va pupic pe toate...m-am descarcat si eu putin in fata voastra

39+ Daria Marcela

Se pare ca dariuta Marcelina e pregatita sa vina in brate la mami!!!!
Contractii la 4,5 minute si inca esti acasa?
Cred ca trebuie sa scoatem agitatele
Nastere usoara, refacere rapida si bebe sanatos si mancacios.
Doamne ajuta!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey iti dau o veste proasta:dupa ce ai dat cu otet ,in mai putin de 2 sapt reapare mucegaiul.Eu pna sa descopar solutiile de care ti-am zis...am tot dat ca aveam un colt nenorocit .Ajunsesem la tencuiala cat am frecat dar cu Savo nu a mai iesit in veci.Sa ai grija sa nu ai in jur obiecte care sa fie stropite ca arde ...al meu a dat si au sarit stropi pe o iconita de argint....mi-a stricat-o.

+38 cuGeorge-Theodor

AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- daca apare iau solutie pt mucegai, asta e. Bine ca mi-ai spus ca arde, am cactusii acolo si nu as vrea sa pice pe ei solutie. In doua sapt sper sa fie caldut si sa-i dau afara.

Desi scrie pe cutia de la aparatoarele de sani sa nu se sterilizeze la temp inalte eu am bagat-o in sterilizator. Acum are forma de romb.

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey da.Ai grija mare la flori ca ....iti dai seama ca le face praf.

+38 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Honeybaby, Dayanara - va multumesc ptr aprecieri si ptr ca vi se pare burta rezonabila. nu stiu de ce dar cand ma uit in oglinda am impresia ca e mai mica decat se vede in poze

Bronzul se mentine inca bine ptr ca e aproximativ recent, in noiembrie fiind in luna de miere... la soare! Si acum mai visez la insula aceea!

Sper ca Marsy a dat fugutza la spital deja...ca mai avea un pic si nastea live aici pe forum!

Spor fetelor care se lupta cu mucegaiul! mi-ati cam facut pofta de branza cu mucegai ...ca de cand am ramas gravi nu am mai mancat...cica nu e recomandata!

Pupicei tuturor!

34 + Riccardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

felicitari STEFIMIC
felicitari SILVIA!!
felicitari MIRUNA!!
felicitari LORIANGI!!

felicitari proaspetelor mamici, mult laptic si bebei mancaciosi

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 34+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Felicitari greenfrog, loriangi, stefimic si bun venit pe lume bebelusilor!!!

Eu sunt putin in urma cu cititul, ca de doua zile n-ma mai apucat sa intru, insa am intrat sa va spun ca am fost azi la monitorizare, (totul e bine, in regula), si am urcat si la Oana, e bine, isi revine foarte bine, se simte mult mai bine si e super fericita si implinita alaturi de Eric, care e un scump si jumatate, iti vine sa-l papi ,nu alta, ce frumusel si dulce e el.
Am pus poze cu ei pe picasa, poftiti de-i vedeti si admirati! N-am facut multe fiindca erau si alte mamici pe-acolo si n-am vrut sa deranjez cu blitzul.
Oana va transmite salutarile ei, spera ca maine s-o externeze, de-abia asteapta sa ajunga acasa langa sotior si sa va scrie. A, sa treceti in listuta, am vazut ca nu era trecuta lungimea lui Eric la nastere, are 54 cm.
Va pup si merg sa recuperez!

Adriana 36+ Denis Alin si mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Honey mare grija cu substantele antimucegai.Clor,clor dar nu e clor de-ala de folosim in baie .E ceva nashpa si toxic .Mirosul iese in 2 zile de vara si cu geamurile deschise nonstop.Iti ramane pe trahee mirosul.Si inca ceva.Foloseste manusi de-alea pana la cot.Si masca.Mai bine pune pe cineva sa dea si tu sa dispari din zona aia ceva timp.
Eu pt mucegai am folosit SAVO si o solutie de la BISON.Savo e cel mai bun dar se gaseste rar.Chiar de curand am luat de la kaufland de la detergenti.

+38 cuGeorge-Theodor

Doamne ajuta!

ce ma bucur ca am prins discutia asta, de vreo luna ma lupt si eu cu mucegaiul pe pereti(al 2-lea an). am spalat prima oara cu clor si nu a mai aparut(iarna trecuta) dar acum a aparut iar si am spalat degeaba cu clor. o sa caut si eu solutiile acestea ca deja ma dispera.

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

hai Marsy nastere usoara si bebe sanatos! te asteptam cu vesti bune

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Va salut si eu pe ziua de azi!

Stefimic, am ratat agiotatele pt tine asa ca nu pot decat sa te felicit pt bebeluna grasunica Ioana!

BUN VENIT IOANA!! SA FII SANATOASA SI CUMINTICA

FELICITARI LORIANGI PT BAIETELUL MINUNAT! aSTEPTAM POZE SI NUME

Anca

cu Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput