Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)
Raspunsuri - Pagina 11
ami_84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_s iar referitor la ce imi explicai sa il ajut pe bebe sa elimine gazele, nu inteleg ceva, adica cu o mana ii tin picioarele la piept si cu aceeasi mana sa il mangai pe burtica in sensul acelor de ceasornic??? pai daca ii tin piciorusele la piept, cum mai pot mangaia burtica??? si cu acceasi mana??? ceva nu inteleg ![]() ![]() pls, lumineaza-ma ![]() ![]() ![]() POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Cred ca se referea la picioruse aduse la piept cu o mana si rotite in sensul acelor de ceasornic. Eu asta am inteles.

Sper sa ai timp sa vezi niste filmulete care le-am gasit. Uite www.youtube.com/watch?v=R8yIr94d_Ik" target="_blank">aici de exemplu.
Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

ami_84 spune:
| citat din mesajul lui dayanara oricum saptamana viitoare o iau la picior, adica incerc sa bat magazinele cat pot de mult roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)POZE |
Roxana eu zic ca te grabesti. Mai lasa fata sa creasca!

Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

ellanik spune:
Ioanaa frumos nume Ovidiu.Nume de barbat.Simt o oarecare optimizare a tonului tau.Am dreptate?Capul sus!
+38 cu
George-Theodor
AMR 11 zile .... maxim !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
miria_cristina spune:
DENISA - Am sa-l tin in scutec exact cat ar imbraca hainutele -=3 luni, adica vreo 1-2 luni dupa care il trec pe hainute. Asta nu inseamna ca il imbrac exclusiv asa, dar sunt comode si pentru tine ca mamica sa-l imbraci si pentru el, care este inca foarte mic. ![]()
Cristina +30
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Jasmine spune:
ioanaa28 - imi place mult caruciorul,e exact ce caut si eu dar am vazut pana acum numai la preturi maaari;vad ca pe site nu apar preturile,poti sa-mi spui cat a costat?
firma e in Deva,te-ai dus pana acolo???
n-au si magazin in Bucuresti?
ce dimensiuni au rotile,ca nu prea mi-e clar ce inseamna 8''?
astia sunt inchi?
annya - ce bine e cand vii cu vesti bune de la eco,nu-i asa?
34+ 
Yaia spune:
| citat din mesajul lui dayanara yaia si eu tot pe 8 am control, pt analize etc si probabil imi da programarea pt urmatorul control pe masa si monitorizare |
La mine gata, nu mai prind nimic serios, ca nu sunt motive. Marti merg la a 3-a analiza de sange sa verifice anticorpii si apoi pe 8 la asistenta si de atunci probabil saptamanal pana nasc, dar doar rutina, ca nu mai prind nimic serios pana la nastere, nu monitorizare, nu eco, nimic. Oricum, mai am doar 4 saptamani si un pic pana la termen...
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
miria la ce fel de scutece te referi?
nici eu nu iau si nici nu am multe de 0 luni, ca mai mult de.o luna doua nu cred ca le foloseste, asta depinde cand si cu cat se naste
ella si eu cred ca nu e acelasi lucru cu clorul obisnuit, e ceva amestec si asta e periculos rau
amy nu inseamna ca nasc saptamana viitoare, doar ma antrenez :))
oricum n.am nimic si niciodata nu mi.a placut sa ma vait , vai sunt gravida nu fac nimic, asta clar cand sunt ok, daca aveam alte probleme se schimba treaba, plus ca ma apuca dracii cand ma menajeaza cineva :))
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Yaia spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Azi m-am uitat la o rochita tip gogosar pt un an si era fix cat aia de blugi care ma luat-o . nu prea situ ce sa cred cu numerele astea. |
Producatori diferiti au tipare diferite. De exemplu Esprit clar au hainele mai mici decat alte firme producatoare, desi numarul marimii e acelasi, la fel si recomandarea pt. luni. Asta din ce am observat eu.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
dayanara spune:
denisa da, e o diferenta de la producator la producator de talie
oricum cred ca de 6 luni o sa.i vina bine
de exemplu zara are au talie mica fata de HM, cele de HM le poti folosi mai mult timp, kiabi e varza la unele, ma refer la talie, lui ivan ii vin tricouri de 5 ani si nu ca ar fi el foarte inalt
depinde si de copil si de croiala
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
La mine gata, nu mai prind nimic serios, ca nu sunt motive. Marti merg la a 3-a analiza de sange sa verifice anticorpii si apoi pe 8 la asistenta si de atunci probabil saptamanal pana nasc, dar doar rutina, ca nu mai prind nimic serios pana la nastere, nu monitorizare, nu eco, nimic. Oricum, mai am doar 4 saptamani si un pic pana la termen... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
nici eu nu mai am eco, decat daca ajung de urgenta cred, in rest tot ceva de rutina si monitorizarea care e la 40 de saptamani, dar ma indoiesc sa ajung pana acolo
roxana
35
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE

Ianis Stefan (19.01.2010)
. nu prea situ ce sa cred cu numerele astea.