Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Erina, Yaia, Alice nu puneti poze cu ![]() ![]() dospite??? Tare mi-ar placea sa va vad in toata splendoareaYaia, am citit despre rezultatele bune la control. Waw, 3cm si col moale??? Preventiv eu pun niste ![]() ![]() , ca sa nu zici ca nu suntem fete de gashca. |
As pune poza, dar nu incap in ea!
Mersi, dar vezi ca te pic la extemporal. Pai nu zisesi aici ca nu vreau sa nasc pana dupa 20 martie? Ca am atatea de facut...eu chiar nu ma grabesc. Si colul de 3 cm si moale a fost de la inceputul sarcinii, deci e neschimbat, asa ca nu iti fa sperante de nastere de la mine prea curand. La rand sunt Alice, Erina, crissintibun...eu una nu ma bag in fata!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
cecilia L spune:
La multi ani Alexandra de mami Valentina, sa fi sanatoasa, norocoasa si cuminte, sa aduci numai bucurii celor dragi.

Alinus, poate ii scoti desenele sa vezi daca mai are cosmaruri.
Danielle, sanatate multa lui Ebonee, poate nu are nimic.Un
si o
de la Cristi.
Anisia, sanatate multa.
Eu am terminat treaba, baietii sunt in parc, asa ca am intrat sa va salut repede, ca acum se intorc![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Roxali spune:
Buna!
Au napadit virusi si pe la voi...Picea mai bine ca nu a mai vrut si laptic ca ii dadea o aciditate(o lua de la capat)
Sanatate lui Micha
Annisia sa auzim numai de bine...cam asa sant si eu, pana nu ma reglez singurica la bibiloi 
Sonia e din zi in zi mai fitoasa...se vede ca a intrat in perioada printeselor
...mai nasol e cand se trezeste noapte si da palmute la toti
...infine, santem sanatosi si asta e ok
mandarinutza spune:
Valentina, uite programul targului de la Muzeul Taranului:
Târgul M#259;r#355;i#351;orului
25 februarie - 1 Martie, de la 10:00 la 18:00.
La multi ani pentru Alexandra!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 18s+
Poze
Erina spune:
Buna repede si de la noi!!!
Alinus tare frumoase povestirile despre puiutii tai (chiar si asa cu mici cosmaruri si Dodo zmotocindu-l pe Teo).
Yaia
se alinta de zice ca nu incape in poza. Acusi descarc citeva poze sa vedeti cit de mare sunt eu
.O sa trimit link pe e-mailul comun.
Yaia sa nu te bagi in fata
. Pina si eu vreau sa mai stau macarvreo 2 sapatamini!!!
Valentina, Andreea sper din inima sa se retraga hidorcelul. In caz ca nu Andreea
cu siguranta am sa te rog sa imi dai numarul doctoritei lui Vladi.
Andreea ce mai face burtica, cum e sarcina aceasta? Daca vrei sa spui, eu inteleg orice soi de retinere in a impartasi
si eu sunt cam superstitioasa.
Daniele nu stiu cesa zic despre episoadele de voma ale lui Ebbonie. Suntun pic revoltataca nu v-a dat nimic de la spital. Ti-a spus macar ce regim sa urmeze?Sper sa nu fie vreun virus.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Sper ca aveti toate o duminica frumoasa. Noi am luat masa la un restaurant argentinian, apoi Daria s-a pictat pe mina, a desenat si s-a dat in tot felul de masinute.
Pentru ca nu v-am mai lasat de ceva timp, astazi doua dedicatii:
www.youtube.com/watch?v=LN5WBXC5sTU" target="_blank">Smiley-Plec pe Marte
si pentru alte gusturidarcam cu acelasi mesaj
:
www.youtube.com/watch?v=i3MXiTeH_Pg&feature=fvst" target="_blank">White Snake-Here I go Again
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
babylina spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Slaba prezenta si azi Mariana la multi ani, cu intarziere. ![]() ![]() Luy, chiar nu mai vb cu noi? Mandarinuta, acesta este mersul, la sfarsitul lui mai sunt inscrierile pt cei mici, la inceput parca pentru cei deja la gradinita.......si eu intentionez sa merg luna viitoare pana la gradinita sa vad cum stau lucrurile si sa vad daca este cazul de interventie Roxana, ai cam profitat zilele acestea, pe aici nu ai trecut, drum bun azi si distractie placuta. ![]() ![]() Eu azi am confirmat plata pt concediu, in iulie plecam la Duni in Bulgaria...asa ca abia astept vara.....l-am convins pe tati mai greu dar am reusit. A fost cineva acolo? Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Cecilia, noi am fost la Duni anul trecut Am fost foarte multumiti . Statiunea este foarte frumoasa si foarte curata. Am fi vrut sa mergem si anul acesta dar operatorul de turism prin care facem rezervarile nu mai avea Duni in portofoliu. Noi mergem anul acesta la Albena.
babylina spune:
Eu citesc la zi, dar apuc rar sa raspun. Cand este Bogdan treaz nu am nici o sansa. Deschid citesc dar nu pot sa scriu mai mult de 2 randuri ca trage de mine sa vin cu el la joac. Ori se baga sub bluza mea sa pape.
Tot in grupul mamicilor care inca alapteaza sunt si probabil voi mai sta ceva timp. Suge ziua de cate ori are chef si noaptea dew 3-4 ori. Nu am mai dormit o noapte cap coada de 3 ani. Uneori vine si zice " dai putina tzitzica sa treaca supararea"
Bogdan vorbeste destul de bine. Inca nu il spune pe C ( adica spune t in loc de c) dar spune foarte frumos CI, A inceput sa il spuna pe r in cuvinte. Asta pentru ca seara cand ii citesc povestea de seara pun accentul pe r in cuvinte ( asta cand nu sunt prea varza de oboseala).
Numara pana la 10 in romana si engleza( asta de cateva luni deja) .
Mai nou
inventeaza cuvinte. Cand trebuie sa raspunda la ceva spune un cuvant inventat de el. Sau borboroseste cuvinte fara inteles.Cred ca de la desenele in engleza i se trage. Ii place Nemo si nu il am decat in engleza.
cum face o soricarie si ii fac observatie fuge la taicasu si ii spune" am tupaato pe mami, dau pup/ Si apoi vine la mine si spune dau pup. Mai nou spune "iapatama, Dau pup. Si dupa ce da pup spune, acum zambeste.
Facem prajituri si clatite impreuna. Adica ii dau sa sparga ouale, sa puna zaharul, ma ajuta la cernut faina.I=am facutplastilina de casa si ii dau si lui forme sa faca biscuiti.
DA cu matura sau cu mopul sau sterge cu un buretel aragazul.E un harnicut.
Mamici din Bucuresti , va rog sa imi recomandati si mie un dentist bun pentru copii. Noi , desi am vazut de cateva zeci de ori cd-ul cu Dr maseluta tot nu prea vrem sa periem dintii. Mai ales pe cei de sus . Tot timpul sunt ascunsi sub buza si nu prea au parte de pasta de dinti si periuta , decat daca il tin eu cu " forta" si il fac sa rada . Radem amandoi in hohote timp in care dintzii sunt expusi si reusesc sa ii periez. In disperare de cauza nu am gasit alta metoda. Cea cu uite monstri bacterieni pe dinrzi si cand papi tzitzi o sa o pape ei pape toata nu a tzinut.
La capitolul no pampers, nici o sansa deocamdata sa scapam de ei. nu mai vrea olita. Vrea sa ii cumparam una rosie (are 2 albastre), spune ca atunci o sa faca la olita.
O sa ii iau adaptor de wc si pisoar. Am vazut odata pe un site unul pentru copii mici.
Cam atat pe fuga despre noi.
alinus_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
As pune poza, dar nu incap in ea! Mersi, dar vezi ca te pic la extemporal. Pai nu zisesi aici ca nu vreau sa nasc pana dupa 20 martie? Ca am atatea de facut...eu chiar nu ma grabesc. Si colul de 3 cm si moale a fost de la inceputul sarcinii, deci e neschimbat, asa ca nu iti fa sperante de nastere de la mine prea curand. La rand sunt Alice, Erina, crissintibun...eu una nu ma bag in fata! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Da, da sigur
Yaia daca te 'scapi' cu nascutul peste vreo 8 zile sa stai la rand.
Auzi la ea, cica nu incape
Atunci macar una de buletin alaturi de Delfinash, sa vedem si noi zambet de mamica fericita.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Iarna de vis!
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui babylina Mamici din Bucuresti , va rog sa imi recomandati si mie un dentist bun pentru copii. Noi , desi am vazut de cateva zeci de ori cd-ul cu Dr maseluta tot nu prea vrem sa periem dintii. Mai ales pe cei de sus . Tot timpul sunt ascunsi sub buza si nu prea au parte de pasta de dinti si periuta , decat daca il tin eu cu " forta" si il fac sa rada . Radem amandoi in hohote timp in care dintzii sunt expusi si reusesc sa ii periez. In disperare de cauza nu am gasit alta metoda. Cea cu uite monstri bacterieni pe dinrzi si cand papi tzitzi o sa o pape ei pape toata nu a tzinut. |
Iti recomand cu toata increderea clinica Dentestet(dai o cautare pe net) Am fost la o prezentare cu Alexandra si Andrei si am fost uimita sa constat cat de bine pregatiti sunt si cum stiu sa castige increderea micutilor. Conditiile sunt exelente, iar aparatura de ultima generatie. Spre norocul nostru, s-a constatat ca in urma controlului puiutii nu au carii!In cazul in care Doamne fereste, voi fi nevoita sa apelez la ajutor de specialitate cu siguranta voi merge acolo, chiar daca este un pic mai scumput.
Felicitari lui Bogdanel,pentru toate progresele sale!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu