Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Joi am fost si eu cu Alexandra la analize. De cand cu operatia, ii fac analizele cam de doua ori pe an. Pe drum se cam alolea ea, dar la fata locului nu a scos un sunet. Nu mi-a venit sa cred, au ramas mirate pana si asistentele care venisera sa o tina. Nici macar pas nu a zis. Era tare mandra, ca a fost data exemplu .Pentru asa buna purtare s-a ales si cu un premiu!
Noi am sarbatorit astazi a sasea aniversare a Alexandrei. Abia acum spre seara ne-am mai linistit si noi. Au plecat si invitatii si ma apuc de strans. Deci pupici si noapte buna, abia astept sa culc copii si sa fac o baie lunga si fierbinte si apoi sa ma bag in asternuturile mele pufoase!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia, multumesc. Abia astept sa treaca cu bine urmatoarele trei zile sa fie dr. si sa intru in 37.

Valentina La multi ani pentru printesa ta dulce!!!

Alexandra sa fii sanatoasa si norocoasa!!! Sa fii mereu ocrotita de ingeri si sa ai parte numai de fericire!!!

Annisia, totul va fi bine!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Erina, nu te panica cu hidrocelul. Asa cum spune Vale, de obicei se resoarbe pana intr-un an. In cazul in care nu se resoarbe (cazul lui Vladi sau al baietelului lui Ancasilv), operatia e extrem de simpla iar recuperarea pe masura. Vladi, in seara de dupa operatie, juca fotbal cu un balon.
Eu sper sa fie totul bine cu baietelul tau dar daca ai nevoie de consult de specialitate, iti recomand doctorita lui Vladi, un om deosebit.

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neata mamici
pls pls helpppp
Ebonee a vomitat aproape toata noaptea si se plange de dureri de burtica,dar durerea asta de burtica e de cateva saptamani bune,plus a facut kk cam "gelatinos" de vreo saptamana sau mai bine.
am fost cu ea la spital de dimineata la 4 insa ne-au trimis acasa,cica nu are nimic,sa o tin sub observatie
stie cineva ceva?de la ce poate fi?
aseara a mancat mancarica din ficatei de pui cu,cartofi piure,insa nu cred ca e de la ficatei fiindca si Melissa a mancat si nu are absolut nimic.
offfff,nu mai stiu ce sa ii fac,e asa moale si palida

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Dani, 'gelatinos' inseamna cu mucus de fapt???
Poate ar fi bine sa-i acorzi ceva repaos burticii. Asta pt inceput. Da-i ceai de menta si uscaturi, branza, banana, mancaruri mai usoare, mai ales seara.

Daca zici ca de o saptamana se plange de dureri poti lua in calcul o viroza 'dusa pe picioare', (am mai patit si noi asa - vb fetelor s-a mai intalnit cu virusul, asa ca manifestarile sunt usoare )care insa a refuzat sa digere o masa copioasa.

Sper ca a fost un episod singular, si acum deja e mai bine. nazdravana!
Mamicile mai experimentate cred ca te pot ajuta mai mult.

Multa sanatatex3

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Erina, Yaia, Alice nu puneti poze cu dospite??? Tare mi-ar placea sa va vad in toata splendoarea
. Mai aveti atat de putiiiiiiiin
Va doresc clipe minunate, in tihna, cu (probabil) ultima burtica, sa va bucurati de bbii miscatori si de momentele unice. Spor la cubarit!

Yaia, am citit despre rezultatele bune la control. Waw, 3cm si col moale??? Eu zic sa pregatesti 'bazinul' pt delfinasa , si mai ales sa intri zilnic la un mic raportel. Daaaaaaaa???
Preventiv eu pun niste , ca sa nu zici ca nu suntem fete de gashca.

Iarna de vis!

Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

rnico, sa stii ca taaaaaaaaare m-am bucurat cand am citit atatea detalii despre diversificarea puilor tai. Multumesc din suflet!!!
Te invidiez nespus de mult pt varsta asa mica intre puiuti.

Acum, judecand la rece, recunosc ca mi-e foarte greu cu 2 asa mici si fara ajutor, insa cresc impreuna, se iubesc deja, e o perioada absolut unica pe care nu as schimba-o cu nimic.
Si ca sa vedeti cat de repede uita omu', pot spune ca mi-e mai usor, ACUM, cu 2 dulci si cumintzi, decat mi-a fost numai cu Teo.

Iarna de vis!

Mergi la inceput

Andreea de Ploiesti, cum te simti? Totul ok?
Vladi ce mai face/spune?

Iarna de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22
Noi am sarbatorit astazi a sasea aniversare a Alexandrei.

LA MULTI ANI, Alexandra! Si toti plini de sanatate si voiosie!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Teo numara acum pana la 10. S-a trezit tarziu ca m-a disperat cu trezirile noaptea.
Viseaza si vorbeste mult in somn: de tenu' ini gaga' nanu, pati-pati (trenul vine la gara, de la nanu, de departe), ohoho(v-ati prins cine e),
chidi, chidi! cadi catea apa (inchide , inchide, cade cartea in apa)- cosmaruri de ale lui din desene, Winnie the pooh, la faze din astea sare din pat/scaun si se ascunde dupa usa, sau vine in bratele noastre, pana trece pericolul. E taaaare milos, si nici dupa a 100-a vizionare nu renuntza la compasiunea pt prietenii lui: bb uu, kigru, titi (personajele din winnie the)

In plus, are probleme in a identifica necesitatea de a urina in timpul noptzii, plange si se agita, insa daca il intreb daca face pipi, una -doua ma ia de gat sa-l duca la baie. Deocamdata nu putem renunta la scutecul de noapte.

Dodo! Dodo e obraznicutza, il trage ope Teo de haine, il mai zgarie - daaaar il iubeste nespus.
La san e mare show, suge bine numai daca ne izolam in alta camera, si atunci ma impinge cu un piciorus, cu celalalt pedaleaza, cu manutzele e prin parul si cerceii mei, sau dupa vreo jucarie. Imi vine sa o baaaaat uneori. Nu! asta nu! imi vine sa o mananc. fripturica
Are 7,350, 68-69 cm, peste 2 zile juma' de an.

Iarna de vis!

Mergi la inceput