Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Vreau sa va multumesc, fetelor pentru urarile vostre! V-am citit zilnic, dar in perioada asta nu prea am o stare asa de buna. De vina o fi astenia asta de primavara! Au revenit iar starile de rau, nici nu vreau sa mai intru in detalii, tind sa devin off-topic.

Sanatate multa puiului de mami danielle![pup]
O noapte frumoasa!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Suntem si noi in zona dar scriu f rar pt ca am laptopul virusat, calculatorul dat in vederea achizitionarii unuia nou, deci cu telefonul nu fac fatza la scris.
Vladi creste frumos, vorbeste bine, a inceput sa manance relativ bine. O sa intru in detalii cand ma pun la punct cu tehnologia.
Burtica creste, maine intram in 13 sapt, echo morfofetala a iesit foarte bine, se pare ca vom mai avea un baietel. Bi-testul a iesit prost, drept urmare ma pregatesc de amniocenteza. Miercuri am programare la doctor si vom stabili ziua.
Sunt ingrozita cate probleme sunt la noua mea odisee (de sept-oct 2010), cate pierderi de sarcina, dar incerc sa gandesc optimist. Ne-am facut planuri de vacanta, la sfarsitul lui aprilie il ducem pe Vladi la Disney in Paris, la inceputul lui iunie mergem 10 zile in Turcia, apoi vara o sa ne-o petrecem probabil, ca de obicei, la Mamaia. Acum am DPN- ul la 2 zile diferenta de Vladi asa ca n-o sa am extraordinar de multe de pregatit. O sa schimb toata lenjeria de corp, body-uri, pijamale, in rest, cu hainele de exterior nu ma agit prea mult pt ca am pastrat absolut tot. Daca amniocenteza va spune totusi ca e fetita, ehe, se schimba treaba si planurile.

Cam astea despre noi, revin cat de repede pot cu amanunte despre Vladi. Pana atunci sa stiti ca va citesc zilnic si sunt alaturi de voi si la bune si la rele.

Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Suntem si noi in zona dar scriu f rar pt ca am laptopul virusat, calculatorul dat in vederea achizitionarii unuia nou, deci cu telefonul nu fac fatza la scris.
Vladi creste frumos, vorbeste bine, a inceput sa manance relativ bine. O sa intru in detalii cand ma pun la punct cu tehnologia.
Burtica creste, maine intram in 13 sapt, echo morfofetala a iesit foarte bine, se pare ca vom mai avea un baietel. Bi-testul a iesit prost, drept urmare ma pregatesc de amniocenteza. Miercuri am programare la doctor si vom stabili ziua.
Sunt ingrozita cate probleme sunt la noua mea odisee (de sept-oct 2010), cate pierderi de sarcina, dar incerc sa gandesc optimist. Ne-am facut planuri de vacanta, la sfarsitul lui aprilie il ducem pe Vladi la Disney in Paris, la inceputul lui iunie mergem 10 zile in Turcia, apoi vara o sa ne-o petrecem probabil, ca de obicei, la Mamaia. Acum am DPN- ul la 2 zile diferenta de Vladi asa ca n-o sa am extraordinar de multe de pregatit. O sa schimb toata lenjeria de corp, body-uri, pijamale, in rest, cu hainele de exterior nu ma agit prea mult pt ca am pastrat absolut tot. Daca amniocenteza va spune totusi ca e fetita, ehe, se schimba treaba si planurile.

Cam astea despre noi, revin cat de repede pot cu amanunte despre Vladi. Pana atunci sa stiti ca va citesc zilnic si sunt alaturi de voi si la bune si la rele.

Andreea e greu sa nu fii impresionata de cazurile de la odiseea bebelusului darincearcasa nu iti pierzi increderea. Totul va fi perfect!
Pronosticul despre sexul bebelusului mi se parecam hazardat la 13 saptamini (asa am patit eu la 11 saptamini mi s-a spus ca e fetita si pina la 19 ma obisnuisem cu gindul acesta)asa ca poate fi o printesa in burtica.

Frumoase planurile de vacanta, sa iasa totul cum doriti!!!

Bravo pentru Vladi papaciosul. Spune-ne si noua reteta!!!

Numai bine si noapte linistita tuturor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Ebonee tot rau e dupa ce s-a simtit destul de bine azi,a inceput iar cu varsaturi de cu seara,nu stiu ce sa ii mai fac
a varsat tot ce m-am chinuit azi sa ii dau sa manance,nici macar nu a digerat stomacelul mancarea intreaga a iesit.

nu am dispozitie ca m-am apucat sa mai scriu cate una alta si am lasat-o balta,sper sa imi revin

o noapte linistita sa aveti

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani de 1 Martie!!

Si o primavara frumoasa va dorecs, cu mult soare, noroc si cu multa sanatate pentru mamici, pitici, tatici!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Bravo!! Felicitari pentru o mamica optimista!! Si ca sa fii si mai optimista iti pot spune ca statistic vorbind, cu cat s-au anuntat deja mai multe probleme pe grupul respectiv, sansele tale de a fi ok totul cresc.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Sa aveti o primavara frumoasa si fericita, dragi mamici!
Va pupam cu drag,
Robert si Madalina

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

O primavara senina si calda va dorim si noi
La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

LA MULTI ANI! Sa aveti o primavara ca-n povesti, sa fiti sanatoase si sa ramaneti mereu tinere si frumoase.
Eu ca de obicei sunt codasa cu scrisul, nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi. Va citesc constamt ,dar nu am timp sa si scriu.Adevarul e ca numai la serviciu reusesc sa intru pe forum, acasa nu am timp sa ma apropii de calculator.
VAd ca sunt doua mamici care se plang de stari de voma la bebe.
Nu stiu ce dumnezeu se intampla, o fi ceva in admosfera.Si noi ne-am confruntat cu o astfel de problema we trecut.Asa din senin se juca bine merci si deodata a inceput sa se planga ca o doare burtica , a luat-o o stare de moleseala, dupa care a inceput sa vomite.Eu m-am gandit ca nu i-a priit lapticul, ca numai laptic a vomat.Treaba asta s-a mai repetat de vreo trei ori in acceasi seara. Bineinteles ca ne-am imbracat si am fugit la urgente.A fost consultata, nu parea sa aiba nimic, deact o usoara indigestie(oricum cand am ajuns la urgenta era deja foarte vioaie).Am primit saruri de rehidratare proliyte o lingurita la o cana de ceai, cate o lingurita din 5 in 5 min, metaclopramid si regim cateva zile.Nu s-a mai repetat episodul cu voma, insa we asta ne-am confruntat cu 2 scaune apoase. Bineinteles iar suntem la regim plus smecta, biotics si ceai de menta.
Pupam copii bonaviori si pe mamicile lor.
Mami de printesa Bianca Elena(29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

O primavara minunata dragi mamici!!!
Va imbratisez cu drag si sper sa va mearga toate bine si sa aveti un anotimp de clipe insorite alturi de copiii vostri!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput