Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sanatate puiutilor bolnaviori!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
36+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutare de pe plaiuri nemtesti.

Asadar, ne-am intors acasa, insa e cam greu cu reacomodatul, daniel s-a obisnuit in brate si cu lume multa in jur, acum urla cand e lasat singur .

Va multumesc mult pentru urarile adresate de ziua mea de nastere. Cat despre petrecut, ... am avut o surpriza de proportii. Am invitat vreo 3-4 rude la mine la o felie de tort, deci nimic pretentios. Si una dintre invitate mi-a aparut la 4 ace, bluza de matase (norocul ei ca n-a gasit-o si daniel interesanta, ca sa traga de ea), pantofi cu toc de 12 si bijuterii de colectie (primite mostenire de curand de la o bunica, de, trebuiau scoase in lume). Eu tocmai reusisem sa imi schimb blugii si tricoul pe care vomitase Daniel ...

Incepe totul sa revina la normal, mai am un maldar maaare de rufe de spalat, Eliza se uita la TV (in sfarsit are programe in germana, ca le-a dus dorul in RO ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Sanatate multa copilasilor bolnaviori.
Doctorii pe-aici recomanda sa spalam copiii cat mai des pe maini, ca problemele astea stomacale sunt cauzate de microbi luati de prin parcuri / mijloace de transport in comun.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

O primavara minunata sa aveti!

Multa multa sanatate tuturor bolnaviorilor! Pupici multi pentru Ebonee si Micha, sper ca sunt mai bine.

Multa sanatate si Annisiei, ai grija de tine si sa ne dai vesti bune!

Alexandra de mami Valentina, sa fii sanatoasa, norocoasa, voioasa si fericita! Te tare!

pentru Picea draga, mamica viteaza de doi ursuleti! E mai greu cu doi pui, deh, stiu si eu, dar ce frumos! Noroc ca te stiu mereu optimista.

Carpatina, miss you rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata si la multi ani tuturor mamicilor si dulceturilor din club, sa petreceti frumos de 1 martie si sa aveti o primavara frumoasa.

Aniast, ma bucur ca ne-ai mai scris, ma bucur ca eco a fost ok. Ce planuri frumoase aveti de vacanta, eu tot incerc sa il conving pe al meu sa plecam sf martie-inceputul lui iunie in Grecia, dar lui ii e frica pt mine, caci la sarcina cu Antonia am avut contractii din luna a 5 a si a trebuit sa stau mai linistita. Eu nu am intrat la odisea pt bb2, m-am acomodat aici si parca simt ca nu ar fi la fel in alta parte. Multi pupici!

Ramonaiani, ma bucur ca ati petrecut frumos de ziua ta, probabil ca ruda respectiva nu are 2 copilasi mici si nu stia la ce se asteapta.

Danielle, multa sanatate lui Ebonee si refacere rapida. Te asteptam cu vesti mai bune.

Andries, ce mai faceti, ce mai fac baietii?

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 18s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Danielle voma si scaunul cu mucus/gelatinos e semn clar de viroza stomacala, poti sa o tratezi sau nu medicamentos, dar cu regim ar trebui sa treaca in 4 maxim 5 zile.

Incearca sa ii dai mancarica de regim, prima zi supa de morcovi cu orez, cu putin unt si indulcita cu putina glucoza, biscuiti uscati (adica fara crema) si abia in a doua zi carnita de pui slaba, paine prajita cu unt, fara legume care fermenteaza (gen cartof, dovlecel, mazare), ceaiuri multe indulcite cu glucoza sau cu putin zahar fiert. Fara lapte, poti eventual sa ii dai cereale goale de rontait. Mar copt si banana cu branzica de vaci.

Cel mai important lucru e hidratatrea, daca nu vrea ceai, da-i macar apa plata.

Daca vomita in continuare, timp de 5, 6 ore nu-i da nimic de mancare, numai apa. Apoi incearca cu supa de morcov prima.

Sanatate!! Daca nu se amelioreaza in 2 zile maxim, fuga la spital sa o caute de viermisori & stuff.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

O PRIMAVARA MINUNATA TUTUROR!

Danielle nu te panica ptr ca vomita, ceva ptr flora intestinala, regim...fara laptic

Andreea o sa fi soacra mare de 2 ori...numai bine si sarcina usoara in continuare

Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ce sa fac, ce noutati sa va spun? Nici eu nu prea stiu cu ce sa incep. Stiti ca ii duc pe ambii copii la gradinita dimineata la 8 si ii colecteaza sotul pe la 17 maxim 18, in week end ne chiraim cu ei agatati de picioarele noastre si nu mai putem sa facem nimic pentru ca trebuie sa avem grija de ei.

Deja incept sa resimt lipsa spatiului si timpului personal, sper ca anul acesta sa ne mutam si noi la casa (sa vedem daca ne si tin buzunarele pentru asa ceva) si sa ma mai eliberez cel putin cu spatiul. Este chiar frustrant sa nu poti avea nici macar o jumatate de birou libera la orice moment pentru tine si pentru ce ai de facut...am ajuns la concluzia ca avem si noi (parintii) un loc in care sa dormim in apartamentul copiilor nostri.

Cat despre restul povestii... nici o imbunatatire notabila la Mircea in ceea ce priveste colita lui, in continuare ne chinuim cu scaune cu mucus care variaza de la unul pe zi la 5 pe zi, ma si mir din ce a crescut. Oricum este cel mai pispirica din gradinita .."ga-ga-ni-tza" cum zice el..dulceata mica si slabanoaga.

Iar cel mare este de-o obraznicie de neinchipuit, imi pare rau ca l-am rasfatat ata de mult si ca i-am facut absolut toate chefurile fara discutii. De cand a venit din tabara de ski nu ne mai putem intelege cu el.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Mamici din Bucuresti , va rog sa imi recomandati si mie un dentist bun pentru copii. Noi , desi am vazut de cateva zeci de ori cd-ul cu Dr maseluta tot nu prea vrem sa periem dintii. Mai ales pe cei de sus . Tot timpul sunt ascunsi sub buza si nu prea au parte de pasta de dinti si periuta , decat daca il tin eu cu " forta" si il fac sa rada . Radem amandoi in hohote timp in care dintzii sunt expusi si reusesc sa ii periez. In disperare de cauza nu am gasit alta metoda. Cea cu uite monstri bacterieni pe dinrzi si cand papi tzitzi o sa o pape ei pape toata nu a tzinut.

Iti recomand cu toata increderea clinica Dentestet(dai o cautare pe net) Am fost la o prezentare cu Alexandra si Andrei si am fost uimita sa constat cat de bine pregatiti sunt si cum stiu sa castige increderea micutilor. Conditiile sunt exelente, iar aparatura de ultima generatie. Spre norocul nostru, s-a constatat ca in urma controlului puiutii nu au carii!In cazul in care Doamne fereste, voi fi nevoita sa apelez la ajutor de specialitate cu siguranta voi merge acolo, chiar daca este un pic mai scumput.

Felicitari lui Bogdanel,pentru toate progresele sale!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Multumesc frumos. O sa caut pe internet. Multumesc de asemenea si pentru aprecieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

O primavara frumoasa si calduroasa va dorim si noi cu drag.

Mergi la inceput