Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Si mie mi-a placut la nebunie Croatia. Am fost cand piticul avea 1 an si 3 luni. Super frumos!

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Cum decurge vacanta cand ai copilul cu tine? Chiar sunt curioasa..

Klarisse graviduta 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Criss, si eu stiu ca aspirina este total interzisa in sarcina. mai bine prietena ta cere si opinia altui dr. Nu e ok asa.

Cat despre destinatii de vacanta noi vom merge in iunie in Bulgaria. Este aproape de casa (in caz de ceva) iar plajele sunt muuuult mai curate decat la noi si pot lasa copilul sa se joace linistit. Si in sarcina trecuta am mers la mare tot cand aveam 5-6 luni. Cred ca este perioada perfecta - greturi sau alte pb dispar, burtica creste vizibil si e mai mare placerea sa te plimbi cu ea , iar pb din trim 3 sunt inca departe.
imi aduc aminte ca cele mai multe plimbari si vizite le-am facut in per asta (5-6 luni), ma mandream peste tot cu burtica mea

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Vacanta cu copilul... hmmmmmmmmmm. Dupa experientele mele e o loterie.
Pitica mea s-a comportat bine, in general. La mare si la munte. A fost ok atata vreme cat am stat, ne-am jucat, ne-am plimbat si au mai fost si alti copii cu noi. N-am putut insa vizita nimic pt ca nu avea rabdare.
O singura data am iesit cu ea din tara pe la 1 an si 8 luni si a fost un calvar. De la aeroport la plecare si pana la intoarcere. Agitatie in aeroport, febra si spitale in Madrid, bine macar ca in avion a fost cuminte. Am jurat ca nu mai plec cu ea din tara pana nu face 5-6 ani.

P.S. Si in masina e mai greu. Ca isi pierde rabdarea dupa 100 km de stat in scaunul auto. daca facem oprire sa ne dezmortim, nu mai vrea sa urce inapoi. Si intreaba din 5 in 5 min. daca am ajuns.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Pai noi am mers cu masina, ca aveam de carat jumatate de casa dupa noi. La dus am plecat de la socrii, din Caransebesm pana la Plitvice, unde am stat 2 zile (e super, daca mergeti, nu ratati), apoi de la Plitvice inca o zi pana in Zuljana. A fost ok, copilul a dormit la greu. Si chiar a fost distractiv.
Acum 2 ani am fost in Grecia, Zakynthos, tot cu masina, tot drum de doua zile, la fel, super bine.

Mergi la inceput

Citat:

Pai noi am mers cu masina, ca aveam de carat jumatate de casa dupa noi. La dus am plecat de la socrii, din Caransebesm pana la Plitvice, unde am stat 2 zile (e super, daca mergeti, nu ratati), apoi de la Plitvice inca o zi pana in Zuljana. A fost ok, copilul a dormit la greu. Si chiar a fost distractiv.
Acum 2 ani am fost in Grecia, Zakynthos, tot cu masina, tot drum de doua zile, la fel, super bine.

Wow, super! Aveti noroc de super. Si a noastra mai doarme in masina, dar mult prea putin. Nu cred ca m-as aventura la drum asa lung cu ea cu masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Fetelor va zic si eu in sfarsit salut pe ziua de azi! Asta ca sa am de unde pleca. Multa munca....
Ve pup pe toate

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Pupici pe burtici, ma retrag pe azi, ma bag la o si dupa ca abia stau pe scaun de somn.

ne citim maine. Sa fiti linistite!

Klarisse graviduta 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Pupici pe burtici, ma retrag pe azi, ma bag la o si dupa ca abia stau pe scaun de somn.

ne citim maine. Sa fiti linistite!

Klarisse graviduta 8+

Odihna placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Citat:

Wow, super! Aveti noroc de super. Si a noastra mai doarme in masina, dar mult prea putin. Nu cred ca m-as aventura la drum asa lung cu ea cu masina.

Pai avem mii de km la bord, poate chiar zeci de mii. La 4 saptamani am plecat cu el la socrii (450km dus/450 intors) si facem chestia asta de vreo 4-5 ori pe an, plus dus intors Croatia si Grecia. Deci suntem drumet cu experienta . Avem si noroc, ce sa zic.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Citat:

Pai avem mii de km la bord, poate chiar zeci de mii. La 4 saptamani am plecat cu el la socrii (450km dus/450 intors) si facem chestia asta de vreo 4-5 ori pe an, plus dus intors Croatia si Grecia. Deci suntem drumet cu experienta . Avem si noroc, ce sa zic.

Noi mergem de cel putin 4-5 ori pe an cu ea cu masina minim 200 km/drum, dar degeaba. Tot stres continuu e la drum.
Cred ca suntem cam off-topic, nu? Sa vedem anu' asta cu burticile pe drum cum o sa fie.

Mergi la inceput