Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Da. Scuzati de deviere
Asa e. Sa ne vedem cu bine cu toate burticile la vara.

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Fetele, am si eu o problema si mi-era cam nu stiu cum sa spun...

Am de vreo 2-3 zile o scurgere dubioasa alba-galbuie. Nu are miros, dar are o consistenta aiurea. Nici nu stiu cum sa va explic. Cam ca branza de vaci (scuze de comparatie). Cred ca e un soi de candida, dar n-am cum sa ajung la medic sapt. viitoare. Voi ati avut asa ceva? Cu ce v-ati tratat?

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Mie mi-a zis ca daca nu ma deranjeaza f tare sa o lasam asa pana dupa 12 saptamani. Eu tratam cu iaurt, seara. Iaurt simplu, aplicat local si introdus putin si in vagin.Nu face minuni, dar ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Deci a mai avut cineva asa ceva?!?!?!?! Mie mi se parea ca sunt singura si mi-era cam rusine. Dar am zis ca trebuie sa pun o intrebare...
Problema e ca pe mine ma cam deranjeaza, incepand de azi. Adica ma cam mananca (nu insuportabil, dar oricum...). Ceva ovule pot folosi?

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

In primul trimestru nu cred, dar cel mai bine ar fi sa suni la dr. Cu ocazia asta poate mai faci si o eco bonus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eu n-am avut simptome vreo 5-6 zile la rand, mi s-au micsorat sanii, era ciudat...
Nu cred ca orice lipsa de semn e de rau, na!
Eu la 2 litri de apa pe zi sunt uscata, deshidratata complet, buzele crapate, pete uscate pe pielea fetei... Daca nu bat spre 3, nu sunt bine.
Am mai mereu cate 2-3 bidoane de 2l langa birou... si nu socotesc ceaiul, cafeaua, fructe stoarse...

As manca insa orice de o saptamana incoace, mi-e foame mereu si nu m-as opri. Am iesit in oras de Dragobete si i-am spus sotului: Ce portii mici au astia!
Ma orientez dupa gramaj in oras, daca au fruptura de un fel de 300gr si alta de 400 gr, o iau pe aia mai mare. Si imi pare, evident, mica.
Daca se intampla sa ia saracul din salata mea, e vai de el!
NU stiu ce sa ma fac, trebuie sa ma cantaresc saptamana asta! Ma laudasem ca slabisem 1 kil, sa ma vad acum!

Pupici tuturor, va citesc mereu-mereu, aproape zilnic, nu pierd un mesaj... chiar daca nu prea scriu.
Ma duc sa mananc, evident!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_14mara spune:

ariciu,eu la prima sarcina le-am avut pe toata. Acum suntem mult mai sensibile. si nu,nu poti folosi ovule,exista tratament pt asa ceva,dar nu baga nimic fara indicatiile medicului.du-te la medic,pana una alta,incearca lejerie de bumbac 100% si spalari externe cu apa cu musetel.

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput

fetele din Bucuresti,ati simtit cutremurul??

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput

Sa scriu repede sa scap de moderare

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput

saracina usoara tuturor

7+ si Luca(20.02.2008)

Mergi la inceput