Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alice_14mara

ariciu,eu la prima sarcina le-am avut pe toata. Acum suntem mult mai sensibile. si nu,nu poti folosi ovule,exista tratament pt asa ceva,dar nu baga nimic fara indicatiile medicului.du-te la medic,pana una alta,incearca lejerie de bumbac 100% si spalari externe cu apa cu musetel.

7+ si Luca(20.02.2008)

Multumesc de sfaturi. O sa incerc cu musetel pana ajung la dr.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Mersic din suflet de sfaturi tutror. Va si ne citim maine.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

LILIANA-R de mult nu am mai ras asa cu pofta ..... mi-a placut la nebunie povestioara ta cu iesirea la restaurant.
Mie groaza ca dupa ce scap de greturi am sa mananc si eu la fel. De obicei sunt o pofticioasa . De la un timp, de cand sunt gravidutza nici nu ma mai uit la televizor la emisiuni cu mancare ca cine stie ce pofta mi se face .....

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Fetelor, eu sunt foarte aglomerata la serviciu ca am doua colege in concediu, am avut si controale si tot felul de comisii pe langa asta m-au apucat si greturile si starile de somn.
Incerc din rasputeri sa mai trag si niste ture de joaca cu Maria si sa avem obisnuitele discutii de seara...nu mai zic ca adorm citind povesti si vorbesc in somn ( altceva decat povestile) si ma striga fata " Mamai, nu e asa Scufita Rosie", " Mami asta e din Capra cu trei iezi"!

V-am mai zis ca aveti o viteza ametioare la scris ?

AAa, important e ca ne-am hotarat sa nasc tot la Universitar, dar sa vedem ce medic alegem.

Mami de Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

fetele din Bucuresti,ati simtit cutremurul??

7+ si Luca(20.02.2008)

nu, cand a fost?

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna seara, burtici!
Ma bucur ca toate sunteti bine!
Vorbiti de concediu...deja m-ati facut sa visez...si-asa ma strafulgera pe mine un gand sa ajung anul asta in Germania, dar slabe sanse.
Sa va scriu din experientele noastre in ceea ce priveste mersul cu masina mii de kilometri cu copil dupa noi? As umple cateva pagini, cred. Dar, normal, depinde de copil. Sper sa am norocul asta si a doua oara!
Am inceput peregrinarile prin lume (prin Romania umblasem deja) cu ea cand avea 9 luni - prima iesire din tara - destinatia: Sicilia, cu masina. 3000 de kilometri si nu mi s-a parut foarte greu, pentru ca si alaptam, opream de cate ori era nevoie in parcari cu locuri de joaca, a fost bine. Al doilea an - Torino, acceptabil, apoi Germania, Oberhausen, dupa cateva luni. Al treilea an, Torino, apoi la mare in Italia, intr-o statiune superba din Liguria - Diano Marina, de unde am vizitat si Monte Carlo (doar vizitat, ca nu ne-am fi permis sa stam pe acolo), intoarcere prin Elvetia - cea mai frumoasa excursie din viata mea. Cand am mers in Italia am dormit cate o noapte in Budapesta. Anul trecut am fost cu ea in Grecia si mi s-a parut foarte scurt drumul comparativ cu cele anterioare. Dar, repet, depinde de copil. A mea sta destul de cuminte in masina si ne-am dotat si cu un dvd player portabil, astfel incat cand se plictiseste se mai uita la desene/filme/muzica. Oricum, facem opriri foarte dese, de cate ori e cazul.
Anul asta nu stiu daca vom mai iesi din tara. Cred ca nici starea mea nu va fi pe masura si nici financiar anul nu e f. bun. 'Om vedea incotro ne orientam prin zona, eu prefer muntele. Pana atunci visez macar.
O seara placuta va doresc!

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

fetele din Bucuresti,ati simtit cutremurul??

7+ si Luca(20.02.2008)

nu, cand a fost?

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Care cutremur? A fost cutremur? In saptamana in care am nascut-o eu pe Iustina a fost si s-a simtit destul de bine - eu credeam ca visez ca se leagana patul......chiar cu 3 zile inainte de a naste.

Lora, mami de Iustina si 13+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Seara buna!

M-am apucat repede sa strecor mesajul asta la sfarsitul capitolului ca sa nu prind inceputul de capitol nou cu aventurile mele. Sunt un butoi de pulbere, eu care sunt destul de calma si linistita de felul meu. Cred ca sunt hormonii de vina.
In primul rand mi-am luat azi rezultatele de la analizele facute la Hematologie la Fundeni. Partea buna-SAFL negativ. Partea dubioasa - cica tot ar fi ceva cam aiurit pe acolo, asa ca trebuie sa iau un Aspenter pe zi. Si eu stiam ca aspirina n-are ce cauta in sarcina, dar ce sa fac, ca nu pot nici sa risc vreo problema stupida de coagulare sa-mi opreasca din evolutie si sarcina asta. A..si vit E trebuie sa iau, si in prospect zice ca nu-i permisa in sarcina. Of, grele decizii.
Partea a doua si cea mai distractiva: de cateva zile (scuzati penibilul subiectului) am o iritatie inghinala care ma scoate din minti. Cred ca a aparut de la o crema pt epilat si e posibil sa se fi complicat cu "ceva". Treaba e ca de ieri am mers la 3 farmacii, la medicul de familie si la un ginecolog ca sa ajung sa concluzionez ca e de competenta unui dermatolog. Maine dupa serviciu ma duc si la dermatolog (sa vad dupa aia unde mai e cazul sa ma mai dezbrac sa arat minunea ca sunt satula deja). Am si stat ca bleaga cateva zile pt ca parea o iritatie banala de la absorbante si am incercat sa rezolv cu pudra de talc. Ginecologul mi-a zis ca pentru confortul meu pot aplica putin Nidoflor ca nu creaza probleme in sarcina dar parca mi-e teama.
Gata ca m-am intins, eu scriu rar dar mult.

Dati-mi, va rog, un sfat daca ati avut probleme similare.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore. spune:

Buna seara,dragi burtici.Va salut si va felicit pe toate.Ma primiti alaturi de voi? UM 30.12.2009 DPN 06.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Seara buna!

M-am apucat repede sa strecor mesajul asta la sfarsitul capitolului ca sa nu prind inceputul de capitol nou cu aventurile mele. Sunt un butoi de pulbere, eu care sunt destul de calma si linistita de felul meu. Cred ca sunt hormonii de vina.
In primul rand mi-am luat azi rezultatele de la analizele facute la Hematologie la Fundeni. Partea buna-SAFL negativ. Partea dubioasa - cica tot ar fi ceva cam aiurit pe acolo, asa ca trebuie sa iau un Aspenter pe zi. Si eu stiam ca aspirina n-are ce cauta in sarcina, dar ce sa fac, ca nu pot nici sa risc vreo problema stupida de coagulare sa-mi opreasca din evolutie si sarcina asta. A..si vit E trebuie sa iau, si in prospect zice ca nu-i permisa in sarcina. Of, grele decizii.
Partea a doua si cea mai distractiva: de cateva zile (scuzati penibilul subiectului) am o iritatie inghinala care ma scoate din minti. Cred ca a aparut de la o crema pt epilat si e posibil sa se fi complicat cu "ceva". Treaba e ca de ieri am mers la 3 farmacii, la medicul de familie si la un ginecolog ca sa ajung sa concluzionez ca e de competenta unui dermatolog. Maine dupa serviciu ma duc si la dermatolog (sa vad dupa aia unde mai e cazul sa ma mai dezbrac sa arat minunea ca sunt satula deja). Am si stat ca bleaga cateva zile pt ca parea o iritatie banala de la absorbante si am incercat sa rezolv cu pudra de talc. Ginecologul mi-a zis ca pentru confortul meu pot aplica putin Nidoflor ca nu creaza probleme in sarcina dar parca mi-e teama.
Gata ca m-am intins, eu scriu rar dar mult.

Dati-mi, va rog, un sfat daca ati avut probleme similare.

Donna

si mie mi-a dat doctora dupa ce am facut analizele vit E acum vreo 3 saptamani dar timp de 10 zile, de asemenea si aspenter cica nu stiu ce nu i-a placut la analize.Apoi cand am fost din nou la control peste 2 saptamani mi-a zis sa iau aspenter 1 la 2 zile (le-a rarit).
Am o prietena care are trombofilie si ia aspenter (pe langa altele) de cand a aflat ca e gravidutza si pana acum (are 20 sapt) si si-a facut toate testele posibile si bebe e f bine.
Eu am avut incredere totala in doctorita si am luat tratamentul conform indicatiilor.
Cu secretii inca nu am avut probleme pana acum, nu stiu ce sa-ti spun.

9+

crina

Mergi la inceput