Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
kiti2205 spune:
Ariciu
nu o lua razna, te rog. O sa fie bine, o sa vezi. Nu o sa mai fie nicio veste proasta la odiseea asta, da? Au fost destule.
Kiti,
7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
andre_flo spune:
buna ziua tuturor burticilor 
am si eu o intrebare: voi ati anuntat la serviciu sarcina?
eu inca nu am anuntat. ma gandeam la sfarsitul saptamanii viitoare, adica la aproape 14 saptamani.
va 
12+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andre_flo buna ziua tuturor burticilor ![]() am si eu o intrebare: voi ati anuntat la serviciu sarcina? eu inca nu am anuntat. ma gandeam la sfarsitul saptamanii viitoare, adica la aproape 14 saptamani. va ![]() 12+ |
I-am spus doar colegei mele de birou, deocamdata. Dar asta doar pt ca data trecuta am urlat in gura mare si apoi a tb sa suport consolarile tuturor. Cum trec de 14 saptamani, anunt si eu.
Kiti,
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui andre_flo buna ziua tuturor burticilor ![]() am si eu o intrebare: voi ati anuntat la serviciu sarcina? eu inca nu am anuntat. ma gandeam la sfarsitul saptamanii viitoare, adica la aproape 14 saptamani. va ![]() 12+ |
Eu am anuntat de la 6 saptamani ca sa fiu sigura ca nu ma trezesc cu surprize.

Si oricum de cand a iesit testul pozitiv am anuntat pe toata lumea, eram prea fericiti sa tinem numai pentru noi

.Ceea ce te sfatuieste chiar si legea este sa anunti din timp si in scris ca sa poti beneficia de toate drepturile legale ( ore libere pentru consultatii, program redus, etc).

Klarisse
graviduta 8+
ariciu80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Mda si pe mine m-a influentat ce s-a intamplat cu fetele si e greu sa nu te implici pentru ca vorbim tot de mame si tot de copii. Totusi imi repet mereu ca poate fi si bine, aud de fetele care vin de la eco fericite ca si-au vazut puiutii si imi revine tonusul. Eu pe 6 martie am eco..numar zilele si ma rog sa fie ok. ![]() ![]() Klarisse graviduta 8+ |
Cred ca pe mine n-o sa ma mai rabde pana pe 17 si parca vad ca o sa ma duc la una la plesneala. Te invidiez ca ai pe 6. Mai e atat de putin pana atunci!
Incerc insa sa nu ma gandesc prea mult si sa imi vad de activitatile obisnuite. Nu-mi arde insa de concediu. Mai ales sa plec departe.
La mare in mai-iunie o sa ma duc sigur, dar afara din tara, nu risc. Poate doar pana la Veliko Tarnovo sa dau o fuga.
Voi la ce destinatii de vacanta v-ati gandit? (se pare ca mi s-a facut pofta pana la urma
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Ariciu nu o lua razna, te rog. O sa fie bine, o sa vezi. Nu o sa mai fie nicio veste proasta la odiseea asta, da? Au fost destule.Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Sper...

Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
andre_flo spune:
mi-a fost teama sa anunt mai devreme pentru ca anul trecut am pierdut o sarcina...bineinteles, nu a stiut nimeni.
cred ca dupa eco de joi 04.martie o sa anunt de 

12+
Klarisse spune:
Noi suntem indragostiti de Tenerife, am fost acolo in luna de miere si e cel mai frumos loc pe care l-am vazut vreodata..bine..pana anul trecut cand am ajuns in Croatia si inca ma gandesc unde e mai frumos. 

Anul acesta sigur va fi Maramures daca totul decurge linistit.
Klarisse
graviduta 8+
kiti2205 spune:
Si mie mi-a placut la nebunie Croatia. Am fost cand piticul avea 1 an si 3 luni. Super frumos!
Kiti,
ariciu80 spune:
| citat din mesajul lui kiti2205 Si mie mi-a placut la nebunie Croatia. Am fost cand piticul avea 1 an si 3 luni. Super frumos! Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006) |
Cu ce ati fost pana in Croatia cu piticul dupa voi?
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani