Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 15
annya74 spune:
S-a trezit Stefan, asa ca pup toate burticile si va doresc multa liniste si sarcini fara probleme!
Burtica de 5+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
kiti2205 spune:
Mie mi se pare ca daca imi fac ceva planuri este o dovada ca totul va fi bine. Si sper ca asa va fi si imi voi plimba burtoiul la mare ![]()
Sa va povestesc cum au fost ultimele 2 luni de sarcina cu Vladut. Pai, cand se trezea Dragos sa plece la lucru, ma trezeam si eu, mancam cu el, apoi somn de voie pana pe la 11.30. TRezirea, papat ceva, ca somnul face foame, apoi vizionat cateva episoade din XMAN (desenele animate, aveam toate seriile ever), apoi nani pana sosea sotul, mancat iar, ca ii era lui foame, nu de alta, iesit in parc, plimbat si luat o gustarica, ca mersul oboseste, acasa, mancat ceva si culcat ![]()
Cam asa am dus-o doua luni. Boierie curata! Ca imi zisese mie mama sa profit cat mai pot, ca alea sunt ultimele zile de libertate.
Kiti,
7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariciu80 Buna fetele ![]() Spun si eu "prezent" pe ziua de azi. Mie mi-e cam frica sa fac planuri de concediu inca. Cred ca voi avea mai mult tupeu dupa 12-14 saptamani. Am si eu intepaturi uneori in partea de jos a abdomenului. Mai ales daca ma misc brusc. Asa a fost si la prima sarcina, drept pt care nu cred ca am motive reale de ingrijorare. No-spa si stau cuminte. Altceva nu iau. Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani |
Ariciu, frica mi-e si mie insa chiar ma chinui zilnic sa gandesc pozitiv, sa ma conving ca totul ca merge bine, ca vom fi toate sanatoase si cu bebici frumosi. Azi dimineata chiar eram ingrijorata ca am inceput sa visez ca in loc de bomboane iau diazepam...

Klarisse
graviduta 8+
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui annya74 Kiti tu il duci pe pitic la gradi? Burtica de 5+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008) |
Da, mergem la gradi, dar de o saptamana am luat pauza, ca a facut o bronsita asmatiforma si ne tratam acasa.
Kiti,
annya74 spune:
Super misto!
Eu in luna 7 caram ditamai geanta cu laptop + sacosi piata , ca de, am zis ca nu-i nici o problema.
Am de 3 ani carnet, dar mi-e frica sa conduc si e tare nasol in Buc. fara masina.
Cel mai bine ar fi sa ceara parerea altui medic.
annya74 spune:
Kitti, care sunt cauzele pt bronsita asta nenorocita?
Nu stiu de ce, dar am asa o frica sa nu faca fi-mio astm, desi nu are nici un simptom.
Parca am auzit prea multe mamici prin parc care se plang ca dupa 2 ani le-a facut copilul astm si mi-a intrat cuiul.
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui annya74 Kitti, care sunt cauzele pt bronsita asta nenorocita? Nu stiu de ce, dar am asa o frica sa nu faca fi-mio astm, desi nu are nici un simptom. Parca am auzit prea multe mamici prin parc care se plang ca dupa 2 ani le-a facut copilul astm si mi-a intrat cuiul. Burtica de 5+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008) |
Noua ne-a spus ca s-a declansat pe fond alergenic. Ne-a intrebat dc am schimbat mobila, covoarele, dar nu am facut niciuna din astea. Asa ca a ramas sa tratam si, dupa ce isi revine total, sa facem ceva investigatii, sa depistam de la ce s-a intamplat. Ce ne-a zis sigur deja - cat mai multe zile la mare si o saptamana la salina, ca fac minuni.
Kiti,
ariciu80 spune:
| citat din mesajul lui criss68 Bine va gasesc si sarcina usoara tuturor! Va scriu pt o prietena care nu are deocamdata cont pe DC. A prescris vreun dr aspirina (1000mg/zi) in sarcina? Pt o prezumtiva tromboflebita. Urmeaza si alte investigatii, dar mie personal nu mi se pare ok atata aspirina in sarcina, a discutat - pt moment doar la telefon- cu un cardiolog si nici el nu e de acord, cel mult aspenter. Va multumim amandoua mult cu anticipatie |
Eu stiu ca aspirina nu se da sub nicio forma in timpul sarcinii. Mai ales in primul trimestru.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
ariciu80 spune:
Klarisse, la mine e mai greu cu gandirea pozitiva, mai ales in ultimele zile. Cel putin dupa tot ce s-a intamplat pe aici am numai ganduri negre, senzatii, impresii.
Am programare la eco abia pe 17 martie. Cred ca iau razna pana atunci.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui ariciu80 Klarisse, la mine e mai greu cu gandirea pozitiva, mai ales in ultimele zile. Cel putin dupa tot ce s-a intamplat pe aici am numai ganduri negre, senzatii, impresii. Am programare la eco abia pe 17 martie. Cred ca iau razna pana atunci. Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani |
Mda si pe mine m-a influentat ce s-a intamplat cu fetele si e greu sa nu te implici pentru ca vorbim tot de mame si tot de copii.
Totusi imi repet mereu ca poate fi si bine, aud de fetele care vin de la eco fericite ca si-au vazut puiutii si imi revine tonusul.
Eu pe 6 martie am eco..numar zilele si ma rog sa fie ok.

Klarisse
graviduta 8+