Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
alice_14mara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya74 Fetelor,un alt gen de intrebare? Avem voie la mare cu burtici(innot in piscina)? Dar cu avionul? |
Mare=da,dar sa nu staila soare exagerat si in orele de varf,etse recomandata apa sarata si inotul in sarcina
Avion,da...dar sa nu depasesti sapt 28,dupa sapt 28 va trebui sa semnezi(in functie de politica comaniei aeriene) ca zbori pe propria raspundere.
dupa sapt 32...nuuuuu se mai poate deloc zbura!
Klarisse spune:
Noi ne gandeam pentru vara asta ca tot a aparut bebe sa mergem in Maramures ca nu am fost niciodata si am auzit lucruri extraordinare despre zona. Mie sincer mi-e frica de zburat pe sarcina, deci prefer sa stau linistita acasa.
Pana cand vreti sa mergeti la birou? Eu ma gandeam din august sa stau acasa (adica din luna a 7a), nu m-as mai stresa cu serviciul inainte de nastere.
8+
annya74 spune:
Multumesc pentru raspuns.
Sincera sa fiu nu v-am citit chiar de la inceput.
O sa renuntam la Turcia din luna august si speram sa mergem in Egipt in martie. Asta ca sa-l ducem si pe Stefan la piscina anul acesta.
kiti2205 spune:
Annya - semnatura se pune din contul meu, alegi editeaza profil, apoi, undeva jos, este un editeaza+ sau ceva de genul asta, apesi pe plus si scrii acolo de vrei tu 
Despre concediu - eu ma gandeam sa mergem in iunie sau iulie la mare, undeva pe aproape, poate la greci, ca tb sa duc neaparat piticul, ca face bine la bronsita pe care a avut-o. Si cum in iunie iulie o sa fiu in luna 5-6, cred ca o sa fie ok.
Kiti,
7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
annya74 spune:
Pentru Klarisse>
Iti recomand sa nu mergi chiar pana in ultima zi la servici.
Eu am fost "foarte brava " in sarcina trecuta, drept pentru care s-au rupt membranele la 8 luni si am nascut.
E nevoie de cat mai putin stres.
annya74 spune:
Multumesc Kiti.
Cred ca m-am descurcat.
Burtica de 5+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
ariciu80 spune:
Buna fetele 
Spun si eu "prezent" pe ziua de azi.
Mie mi-e cam frica sa fac planuri de concediu inca. Cred ca voi avea mai mult tupeu dupa 12-14 saptamani.
Am si eu intepaturi uneori in partea de jos a abdomenului. Mai ales daca ma misc brusc. Asa a fost si la prima sarcina, drept pt care nu cred ca am motive reale de ingrijorare. No-spa si stau cuminte. Altceva nu iau.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya74 Pentru Klarisse> Iti recomand sa nu mergi chiar pana in ultima zi la servici. Eu am fost "foarte brava " in sarcina trecuta, drept pentru care s-au rupt membranele la 8 luni si am nascut. E nevoie de cat mai putin stres. |
Da, de asta m-am gandit sa stau pe ultima suta de metri linistita, sa ma relaxez, sa pregatesc camera lui bebe..off am atatea vise..sa dea Dumnezeu sa mearga totul bine si sa fim sanatosi.

Klarisse graviduta 8+
annya74 spune:
Kiti tu il duci pe pitic la gradi?
Burtica de 5+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
criss68 spune:
Bine va gasesc si sarcina usoara tuturor!
Va scriu pt o prietena care nu are deocamdata cont pe DC.
A prescris vreun dr aspirina (1000mg/zi) in sarcina? Pt o prezumtiva tromboflebita. Urmeaza si alte investigatii, dar mie personal nu mi se pare ok atata aspirina in sarcina, a discutat - pt moment doar la telefon- cu un cardiolog si nici el nu e de acord, cel mult aspenter.
Va multumim amandoua mult cu anticipatie