Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

mie mi s-au accentuat durerile de masele.m-a durut una de dimineata.
andreea, bv.felicitari.
off, cu visele si eu la fel.nu am zis nimic ca sa nu va faceti ganduri negre.eu cu sangerarile tot visez.si saracu sotul meu te inteleg ca esti stresata dar o sa fie bine.dar pana nu e el in pielea mea sa vada.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Si eu am 2 masele cu pb . Nu stiu ca sa fac, imi e si frica sa ma duc la dentist. Am sa intreb dr daca se pot face anestezii la dentist in sarcina... macar in trim 2. Nu cred ca pot sta asa cu ele pana in oct.
Tu ce faci? Te incumeti sa mergi la dentist?

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Ultima oara cand am fost ei eu la dentist si planuiam bb am intrebat
Mi-a zis ca in primul si ultimul trimestru nu e ok, nu se pot face anestezii, dar in al doilea trimestru, la nevoie, se pot face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Cand eram insarcinata cu Vladut mi-a crapat o masea de sus pana jos, adica nici loc de carpeala. Eu, cu lectiile facute de acasa, l-am stresat pe bietul dentist - nu vreau anestezie, nu radiografie, nu aia, nu aia, de nu stia omul cum sa ma ia. Si eram in saptamana 9 candmi s-a intamplat pocinogul. Am avut noroc ca nervul era aproape decedat, deci a durut doar un piculet la extragere, apoi 2 luni de lucrat pe nevazute. Ma duceam la doua zile, sa imi schimbe pansamenetele de pe canale si sa le mai desfunde, ca nu stia ce este pe dedesubt, apoi la 4-5 zile, pana am scos-o la capat.
Acum, de fiecare data cand ma duc la el si ma urc pe scaun ma intreaba mai intai daca nu cumva sunt insarcinata .
Oricum, dr mea de atunci imi spusese ca anestezia cu xilina nu afecteaza bebele, dar nu am vrut sa risc.

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Multumesc madutza, sanatate multa va urez si eu voua tuturor....azi dimineata m-am trezit cu o stare de spirit buna, parca nici nasul nu mai era infundat (asa de tare m-am bucurat) dar cand am ajuns la munca am inceput sa stranut si nasul din nou a inceput sa curga La munca am doar aer conditionat si cred ca de aia stranut asa de mult

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

da fetelor asa o sa fac nu o sa le mai bag in seama ....durerile de burtica sunt suportabile pana acum , ma doare un pic mai tare doar cand fac efort sau cand stau intr-o pozitie ma ciudata....cu raceala o sa incerc sa o opresc din timp, cred ca e de la vreme ca aici cand e cald cand acu ploua si e frig.
Andreea felicitari pt eco si ca l-ai vazut pe bebe
De masele nu mai spun nimic, si eu am probleme si am si o frica de dentisti de.Eu inainte de a ramane gravi am fost la dentist...si mi-a dat sa ma tratez mai intai de o infectie si mi-a zis sa revin in 2 sapt....eu cu frica mea aproape de termen am sunat sa reprogramez......si nu mi-a raspuns nimeni...cred ca am sunat toata ziua, si dupa vreo 2 saptamani sa aud ca medicul meu dentist acu 2sapt facuse un atac de cord si e la recuperare in grecia

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Eu de masele imi e cel mai frica si din pacate stau si foarte prost cu ele, asa ca inainte de toate mi-am reparat toti dinti, in decembrie a fost ultima vizita la dentist iar in ianuarie am ramas insarcinata. Sper sa scap de dureri de masele pe perioada sarcini.
Oricum in perioada asta trebuie o ingrijire mult mai atenta la dinti pt ca riscul de ase caria un dinte/masea este mult mai mare.

Alina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Eu de masele imi e cel mai frica si din pacate stau si foarte prost cu ele, asa ca inainte de toate mi-am reparat toti dinti, in decembrie a fost ultima vizita la dentist iar in ianuarie am ramas insarcinata. Sper sa scap de dureri de masele pe perioada sarcini.
Oricum in perioada asta trebuie o ingrijire mult mai atenta la dinti pt ca riscul de ase caria un dinte/masea este mult mai mare.

Alina 8+

da, asa ar fi tb sa fac si eu... mi-am programat sa-mi rezolv pb in nov-dec iar in ian sa ne apucam de bebe. Am lalait-o si am zis ca lasa ca nu se prinde asa usor bebe..si uite ca s-a prins, iar pe mine m-a prins cu 2 carii de toata frumosetea

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Scuze..nu am avut intentia sa fac reclama mascata doar ca am am dat cautare pe net si asta a fost primul listat si cu informatii complete.
Nu ai de ce sa-mi multumesti Klarisse,tu si bebe sa fiti bine si sanatosi la fel cum le doresc si celorlalte burticute

claudia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna burtici

Nici nu mai stiu daca am apucat ieri sa le felicit pe burticile care au fost la eco, oricum o fac din nou si ma bucur ca sunteti bine! Tot asa sa o tinem in continuare

Darene, nu ar trebui totusi sa te mai vada cineva, nu mi se pare normal sa se faca o astfel de afirmatie dupa care sa fii lasata cu ochii in soare. Mai cere totusi o parere, poate nici nu stia ce face acel om, sincer, am patit-o pe pielea mea ca altfel nu mi-ar fi venit sa cred ca poate exista atata lipsa de profesionalism

Sa va povestesc ce am patit: de vreo 2 zile mi se parea mie ca nu ma mai dor sanii, nu mai sunt asa tensionati...Hop, top de ieri nici nu mai am greturi si incepe sa ma doara si burta ca la ciclu...na zic, e clar...Sunt si asa paranoia, dar cand mai am si atatea semne deodata...nu e de bine. Am sunat la medic azi dimineata si norocul a facut ca a mai avut liber asa ca ma duc eu rpd, il sperii si pe el putin si ne punem sa faca eco: pfff, am fost doar paranoia! totul e bine, inimioara bate si s-a gasit bb sa mai dea si dintr-o manuta
Deci, daca se intampla sa nu avem o zi, chiar 2 semne, nu inseamna neaparat ca e ceva rau. De acum inainte o sa incerc sa tin minte, dar parca vad ca la prima chestie...din nou o sa fiu calare la eco

Maama, cat m-am intins, scuze fetelor, m-a luat valu'

Am patit si eu o chestie deasta..dupa ce o luna jumate am vomat intr-una si stari de greata ..deodata au trecut si m-am panicat..ca nu e bine bebe..ca nu-mi mai e rau...am dat fuga la doctora..repede un eco ..de frica nici nu m-am uitat pe monitor si o aud pe doctora razand ca spune sa stau linistita ca bebe e bine si ca se tot agita prin saculet...
Mi-a spus sa nu-mi mai fac atatea griji ca il stresez si pe bebe cu grijile mele inutile

Claudia 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Dorinutza82, LA MULTI ANI! nu te-am mai vazut dar poate ne citesti si cu aceasta ocazie iti transmit toate urarile de bine, sanatate si cat mai repde cu vesti bune.
Lara_c felicitari sarcina usoara in continuare
Darene mai cere o parere nu sta asa ca nu face bine la bebe.Sunt sigura ca va fi totul bine.
la toate fetele

Mergi la inceput