Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
mi-e frica de dentist de mor.mai bine nasc
.ale mele sunt varza si nu le-am facut cand trebuie.cred ca la unele am nerv dar mai rabd poate moare nervul
singur.la 10 s cand am fost la dr si l-am intrebat ce sa iau sau sa fac pt dinti mi-a zis sa rabd
.asa ca deocamdata rabd.o sa intreb luni desi mi-e frica de dentist.fara anestezie nu as sta sa-mi faca nimic pe viu.si sa-l vedeti pe fimiu , dragul de el, cum sta la dentist.un adevarat erou.mi-e frica numai cand vad ce-i face lui(chiar daca nu doare).numai mirosul de dentist ma face sa-mi treaca durerea instant
.si am o dr de nota 20.o sa vad ce e de facut.eu intodeauna ce am reparat am reparat cand nu s-a mai putut.am stat pana in ultima clipa asa frica imi este.![]()
![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
andra_b spune:
Eu am fost de 2 zile la dentist cu o masea ce ma durea.
Totul e super ok.
Mi-a pus un pansament.
S-a rezolvat tot!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
nastasie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Eu am fost de 2 zile la dentist cu o masea ce ma durea. Totul e super ok. Mi-a pus un pansament. S-a rezolvat tot! Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- ![]() |
andra, doar pansament ti-a pus?
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004varsta lui razvan
andra_b spune:
Da, mi-a pus ceva care sa calmeze durerea, ca un fel de plomba dar provizorie... Nu stiu sincer ca nu ma pricep, da o lipit ea ceva acolo si nu m-o mai durut ![]()
Daca se face puroi mi-a spus ca este si pt asta solutie...
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
Klarisse spune:
Hop si eu din nou, ca daca tot vorbiti de dentist, am o plomba mare mare care mi-a picat saptamana trecuta si intrucat e adanca rau iar pentru a se apropia trebuie anestezie a zis ca merg din pansament in pansament pana nasc..
...asta e. Faza nasoala e ca pansamentul ala se tot erodeaza de la mancare si mai pica o bucata..si tot asa..
8+
andra_b spune:
Klarisse mie mi-a zis dr ca la 0 luna sau o luna jumate sa fiu din nou prezenta la cabinet chiar daca totul e ok.
Poate pt ca sa puna ceva nou sau pt ca sa vada daca nervul afectat nu a rezultat intr-un puroi...
Eu cred ca poate sa iti innoiasca tratamentul.
Ale 
nastasie spune:
doare cand pune pansamentul?![]()
ziceam ca nu am dat afara?!tocmai am fost intima cu toaleta
.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
annya74 spune:
Vanny iei ceva medicamente pentru dureri de burtica?
Burtica de 5+ si mami de Stefan Dacian (24.02.2008)
annya74 spune:
Doctorita mea mi-a recomandat pt dureri fie nospa fie scobutil supozitoare.
Numai bine!
andra_b spune:
Pe mine m-o durut cand m-o curatat acolo, am scos un "au" veritabil, dar apoi a fost lejer, la pansament nu mai simti absolut nimic!!!
La mine asa a fost...![]()
Ale