Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

nici eu nu stiu de unde vine dar cert e ca m-am speriat rau de tot si m-am trezit si speriata si trista si......eram transpirata toata
Acum sunt un pic mai linistita dar de ieri cam am dureri de burtica jos......sper sa fie totul bine
Si cred ca ma ia si o mica raceala, nu pot sa respir bine si imi cam curge nasul, iar ochii ii simt cam fierbinti....asta imi mai trebuia acum

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Vanny eu zic sa nu bagi in seama toate visele...
Cine stie, or fi fost rezultatul unor framantari interioare, eu zic sa nu o iei ca pe ceva rau.
Pup

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

nici eu nu stiu de unde vine dar cert e ca m-am speriat rau de tot si m-am trezit si speriata si trista si......eram transpirata toata
Acum sunt un pic mai linistita dar de ieri cam am dureri de burtica jos......sper sa fie totul bine
Si cred ca ma ia si o mica raceala, nu pot sa respir bine si imi cam curge nasul, iar ochii ii simt cam fierbinti....asta imi mai trebuia acum

9+

Cu raceala apuca-te din timp de tratament cu citrice..
Cu intepaturile si durerile prin burtica am citit ca sunt normale in saptamanile 9,10 ca se mareste uterul. Ideea e sa nu fie insuportabile si insotite de sangerari (culoare rosie).

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui clary

[quote]citat din mesajul lui Klarisse

Eu am Rh negativ si sotul pozitiv..totusi mi-a spus sa repet analiza de Rh, nu am inteles de ce..dar fie.
Sper sa nu am probleme cu sarcina din cauza incompatibilitatii de RH.

8+

Eu am RH pozitiv si iubi negativ-doctora mi-a spus sa stau linistita,chiar daca suntem incompatibili la prima nastere nu apar probleme.Am gasit link-ul asta
http://www.reclamamascataatentie/sarcina/probleme-sarcina/Incompatibilitatea_de_Rh-a1036.html -

Claudia 12+

clary, daca tu ai rh pozitiv normal ca nu este nici o pb. Singura situatie in care pot aparea pb este cea in care mama are RH neg iat tatal Rh poz. Restul cominatiilor sunt ok.

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Andra, da...neaparat intravaginal...chiar pe prospect scrie ca pentru mentinere asa trebuie luat. Of... asta sa fie tot!

8+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna burtici

Nici nu mai stiu daca am apucat ieri sa le felicit pe burticile care au fost la eco, oricum o fac din nou si ma bucur ca sunteti bine! Tot asa sa o tinem in continuare

Darene, nu ar trebui totusi sa te mai vada cineva, nu mi se pare normal sa se faca o astfel de afirmatie dupa care sa fii lasata cu ochii in soare. Mai cere totusi o parere, poate nici nu stia ce face acel om, sincer, am patit-o pe pielea mea ca altfel nu mi-ar fi venit sa cred ca poate exista atata lipsa de profesionalism

Sa va povestesc ce am patit: de vreo 2 zile mi se parea mie ca nu ma mai dor sanii, nu mai sunt asa tensionati...Hop, top de ieri nici nu mai am greturi si incepe sa ma doara si burta ca la ciclu...na zic, e clar...Sunt si asa paranoia, dar cand mai am si atatea semne deodata...nu e de bine. Am sunat la medic azi dimineata si norocul a facut ca a mai avut liber asa ca ma duc eu rpd, il sperii si pe el putin si ne punem sa faca eco: pfff, am fost doar paranoia! totul e bine, inimioara bate si s-a gasit bb sa mai dea si dintr-o manuta
Deci, daca se intampla sa nu avem o zi, chiar 2 semne, nu inseamna neaparat ca e ceva rau. De acum inainte o sa incerc sa tin minte, dar parca vad ca la prima chestie...din nou o sa fiu calare la eco

Maama, cat m-am intins, scuze fetelor, m-a luat valu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fetelor nu luati in seama visele urate. Ele sunt mai frecvente in sarcina datorita unor temeri subconstiente pe care le avem.
Fiti pozitive dimineata si spuneti-va ca e doar un vis.

9+

crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna burtici

Nici nu mai stiu daca am apucat ieri sa le felicit pe burticile care au fost la eco, oricum o fac din nou si ma bucur ca sunteti bine! Tot asa sa o tinem in continuare

Darene, nu ar trebui totusi sa te mai vada cineva, nu mi se pare normal sa se faca o astfel de afirmatie dupa care sa fii lasata cu ochii in soare. Mai cere totusi o parere, poate nici nu stia ce face acel om, sincer, am patit-o pe pielea mea ca altfel nu mi-ar fi venit sa cred ca poate exista atata lipsa de profesionalism

Sa va povestesc ce am patit: de vreo 2 zile mi se parea mie ca nu ma mai dor sanii, nu mai sunt asa tensionati...Hop, top de ieri nici nu mai am greturi si incepe sa ma doara si burta ca la ciclu...na zic, e clar...Sunt si asa paranoia, dar cand mai am si atatea semne deodata...nu e de bine. Am sunat la medic azi dimineata si norocul a facut ca a mai avut liber asa ca ma duc eu rpd, il sperii si pe el putin si ne punem sa faca eco: pfff, am fost doar paranoia! totul e bine, inimioara bate si s-a gasit bb sa mai dea si dintr-o manuta
Deci, daca se intampla sa nu avem o zi, chiar 2 semne, nu inseamna neaparat ca e ceva rau. De acum inainte o sa incerc sa tin minte, dar parca vad ca la prima chestie...din nou o sa fiu calare la eco

Maama, cat m-am intins, scuze fetelor, m-a luat valu'

Bravo Andreea, felicitari, ma bucur ca ti-a facut bebica din manutza.
E important sa nu ne panicam dar e si tare greu..

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mai fetelor, nu va mai cereti scuze ca va "intindeti" cu comentariile. E normal sa discutam si sa spunem ce avem pe suflet, indiferent ca o spunem in 2 randuri sau 2 pagini.

va pup dulce inimoaselor

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mie mi s-au accentuat durerile de masele.m-a durut una de dimineata.
andreea, bv.felicitari.
off, cu visele si eu la fel.nu am zis nimic ca sa nu va faceti ganduri negre.eu cu sangerarile tot visez.si saracu sotul meu te inteleg ca esti stresata dar o sa fie bine.dar pana nu e el in pielea mea sa vada.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput