Pufuleti cu mamici sexy de Ian-Feb 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LUCIA, da, trebuie trecut bb la intretinere, dar io as astepta sa ..."consume" mai mult,daca nu se sesizeaza vreo baba ca nu e

DECENUELA, sarmanul sotz, ce "program" are. el nu e acasa decat seara? trezit noaptea,dupa alaptat/adormit bine jiji nu mere?du-te noaptea cu luca in alta camera sa ii dai papa, pune-l acolo in cosh si ...te intorci treaza in patul "conjugal", ca doar erai insomniaca tare cand

ELEFANTICA, noi facem doar o manevra enervanta "at a time"...in pauzele dintre tzitzi, inainte de schimbat pampers, etc

XELA, Ana nu mai vrea la mamaia deloc de cand a venit ema...mai mult o pacalim, dar daca se duce...recupereaza rasfatz:mananca toate tampeniile, face "lectii " cu ei de numa...
si cu Andreea cum faceai totusi sa stai afara?

PLATEEA, ai dreptate, noaptea "produc" mai ceva ca "sheikspiar", dar, din pcate, laptopu' e jos...si eu ma gandeam la un mesaj comun sa fac, daca te bagi macar la un fid-bec mic..
pt soacra: bebeii plang pt ca asa vorbesc ei cu mami, deci al tau e un "comunicativ", ceea ce e de laudat.

CARMITA, ai luat nr de tel de pe cont? e tarziu, cred, dar iti trimit PM

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Noi nu apucaseram sa-i facem camera lui Arthur pana acum din lipsa de timp si abia saptamana aceasta a terminat tati de vopsit peretii. Si de doua zile eu cu mami a mea am fost in febra creativa si i-am desenat peretii. I-am facut o ferma cu animale (noi locuim intr-o ferma si avem cateva animale ca tati e agricultor si inainte se ocupa cu animalele iar acum numai cu pamanturile
O sa pun poze casa ne vedeti opera

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare,
ne mai tineti minte? Si ca sa ne iertati dam noi azi alaturi de o felie de tort de cioco sau o placinta cu mere, dupa preferinta.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebelushilor.

In ultimul timp am fost tare ocupata cu Arthur care nu prea vrea sa doarma deloc ziua (are zile cand nu doarme toata ziua 30 min adunate) iar noaptea cand doarme profit ca sa ma odihnesc si eu cu el. Avem si noi colici cat cuprinde si nu ne lasa uratii in pace, motiv pt care incerc sa-l tin cat mai mult in brate sau la Si am mai descoperit ca-i place sa iesim si doarme in masina de nu are treaba. Vineri am fost in Olanda si am plecat la 10 si ne-am mai inors la 20.30 si nu a plans deloc. Am facut si cumparaturi cu el si tot cuminte... poate ar trebui sa stau doar afara. Abia astpt sa se incalzeasca si aici vremea si sa putem iesi mai mult.

Acum sunt cu Arthur in brate ca i-am dat sa pape si a adormit iar cand l-am pus jos s-a trezit s a inceput sa planga asa ca l-am luat iar in brate.

Trimit msajl sa nu il pierd si revin.

pozele mele

Charles Baudelaire

bine ai revenitmultumim de cafea si mai ales de tort. d-astea virtuale bag si eu...la greu
poze? ce mai faceti?
vezi ca face cristies album de poze cu toti pufii. pune poza cu arthur pe cont comun de webshots, da? azi-maine, ca vrem sa fie gata cand se incheie odiseea, adica pe 28

bebe plimbaretz

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Cris.d, Cristies, Mamidepuiuti, Cris.m, Carmita multi ca mi-a fost tare dor de voi

Cristies, te admir pt cum reusesti sa ai timp pt toate. Eu am impresia ca trece ziua si nu fac mai nimic si seara sunt obosita moarta

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Salutare,
ne mai tineti minte? Si ca sa ne iertati dam noi azi alaturi de o felie de tort de cioco sau o placinta cu mere, dupa preferinta.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebelushilor.

In ultimul timp am fost tare ocupata cu Arthur care nu prea vrea sa doarma deloc ziua (are zile cand nu doarme toata ziua 30 min adunate) iar noaptea cand doarme profit ca sa ma odihnesc si eu cu el. Avem si noi colici cat cuprinde si nu ne lasa uratii in pace, motiv pt care incerc sa-l tin cat mai mult in brate sau la Si am mai descoperit ca-i place sa iesim si doarme in masina de nu are treaba. Vineri am fost in Olanda si am plecat la 10 si ne-am mai inors la 20.30 si nu a plans deloc. Am facut si cumparaturi cu el si tot cuminte... poate ar trebui sa stau doar afara. Abia astpt sa se incalzeasca si aici vremea si sa putem iesi mai mult.

Acum sunt cu Arthur in brate ca i-am dat sa pape si a adormit iar cand l-am pus jos s-a trezit s a inceput sa planga asa ca l-am luat iar in brate.

Trimit msajl sa nu il pierd si revin.

pozele mele

Charles Baudelaire

bine ai revenitmultumim de cafea si mai ales de tort. d-astea virtuale bag si eu...la greu
poze? ce mai faceti?
vezi ca face cristies album de poze cu toti pufii. pune poza cu arthur pe cont comun de webshots, da? azi-maine, ca vrem sa fie gata cand se incheie odiseea, adica pe 28

bebe plimbaretz

poze

povestea noastra

Cris.d, merci mult
Am sa pun poze pe contul comun dar nu-l mai stiu ca l-am notat undeva ca sa nu-l uit si am uitat unde l-am notat

Poti sa-mi timit un PM cu contul? Plizz

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele...aveti activitate nu gluma...
noi am avut onoapte relativ linistita...spre dimineata a inceput foiala
acum suntem la mami in brate si papam

motanu saracu face tumbe peste tot, pat canapea...vrea si el oleaca de atentie...imi e mila de el, dimineatza ne "alergam" noi oleaca...acum l-am cam neglijat si simte si el

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata fetele

am avut super noapte....oare scapam de colici asa repede ...de la baitza de la 7 jumate a dormit pana la 1 ...apoi pana la 4 apoi pana la 8 si akm doarme iar

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna seara fetele sexy

LOREX si inca o data saru'mana de mesaj.
Am spus ca intru aseara dar nu am mai avut timp.
Asa cum ti-am spus si tie ne-au mutat la alt spital (Giulesti) pt ca la celalalt (Caritas) s-a spart o teava de gaze .. Au mutat pe toata lumea si o sapt a fost inchis spitalul .. In fine .. Tot raul spre bine pt ca la Giulesti zici ca esti in alta lume.. Mult mai performant .. Bebe a luat acolo intr-o sapt cat nu a luat la Caritas in 3 .. Deja papam la biberon .. Avem 1 500 gr si ne merge fff bine .. Nu papam toate mesele ca obosim .. doar cateva .. dar e ff bine si asa .. Am terminat tratamentul si suntem ff fericiti .. Am stat si infasati chiar .. Vreau sa vb sapt asta cu dr si sa ma internez iar sa fiu acolo langa el ca sa-i dau eu sa pape ..

Partea ce mai proasta e ca nu prea mai am lapte si cred ca o sa ramanem la lapte parf Sau jumate jumate .. De o masa intreaga nu imi mai ajunge..

Cam atat despre noi ..
Felicitari noilol mamici ... Bun venit bebeilor ... Si gravidutelor curaj mai aveti un pic..
Eu va citesc cat pot de des .. Nu prea mai scriu pt ca nu prea stiu ce .. Voi va impartasiti momente cu bebeii eu desi sunt mamica nu prea am ce sa spun

Va pup pe toate

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

ma bucur enorm ca sunteti mai bine...sa dea DD sa fie muult mai bine si sa mergeti acasa

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

M-am uitat pe contul comun, la poze......nu-i asa ca avem cei mai scumpi si dragalasi pufuleti ever ...

Decenuela ...rabdacol mamico si cu siguranta o sa reusiti ce v-ati propus

Carmita...gasesti pe contul comun de yahoo, numere de telefon ...la contacte ...scoatem majoretele pt azi ?? ce zici s-a hot lorena sa iasa sa o cunoasca pe mami???

Rlc_sanador....-sa-ti traiasca printzisorul, e un frumushel...

Lucia2000...la ce asociatie te referi???

gata

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Asociatia de locatari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Neata si de la noi, o mai vrea cineva?

Cris.mario - ce spui tu acolo de noaptea trecuta, vrei sa ne taiem venele ... Ia zi repede ce i-ai pus in apa aia de la baie ?

Cris.dogorel - pe Andreea o plimbam cu carutul pana adormea ceva la modul rapid in fata, tras inapoi, rapid in fata, tras inapoi si tot asa (sper ca m-am facut inteleasa ).Sau oprit carutul luat in brate, pus la loc si tot asa. Tu ziceai de filmele alea, asa eram noi .

Carmita - am uitat sa spun ca am admirat poze artistice, mie mi-au placut f mult.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput