Pufuleti cu mamici sexy de Ian-Feb 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Am pus poze,se vad intrand la albume.

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 38+Andrei Casian

e un dulce...sa va traiasca

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Noi nu apucaseram sa-i facem camera lui Arthur pana acum din lipsa de timp si abia saptamana aceasta a terminat tati de vopsit peretii. Si de doua zile eu cu mami a mea am fost in febra creativa si i-am desenat peretii. I-am facut o ferma cu animale (noi locuim intr-o ferma si avem cateva animale ca tati e agricultor si inainte se ocupa cu animalele iar acum numai cu pamanturile
O sa pun poze casa ne vedeti opera

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

bn ai revenit...abia astept pozele

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Neata si de la noi, o mai vrea cineva?

Cris.mario - ce spui tu acolo de noaptea trecuta, vrei sa ne taiem venele ... Ia zi repede ce i-ai pus in apa aia de la baie ?

Cris.dogorel - pe Andreea o plimbam cu carutul pana adormea ceva la modul rapid in fata, tras inapoi, rapid in fata, tras inapoi si tot asa (sper ca m-am facut inteleasa ).Sau oprit carutul luat in brate, pus la loc si tot asa. Tu ziceai de filmele alea, asa eram noi .

Carmita - am uitat sa spun ca am admirat poze artistice, mie mi-au placut f mult.

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza!

lucia2000 dap, bebe trebuie declarat la asociatie si trecut la intretinere. Acum depinde de administrator de cand il trece. Am avut scandal cu un administrator ca nu am trecut copilul la intretinere desi stateam doar 2 luni la niste prieteni ca nu era liber inca apartamentul nostru. Cand s-a nascut Sara insa, a trecut-o administratora la intretinere abia pe la 4 luni . S-a prefacut ca nu stie de ea pana s-a dus iarna, sa nu platim mult in plus.

Carmita super graviduta si super poze! Vine nora?

danyelana bine ai revenit!

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Buna dimineata multumim de cafeluta care imi face cu ochiul. Oare se poate sa fe si mai energic?

Raportam noapte de somn profund cu pauze de titi .. a adormit la 11 jumatate si inca doarme . Cred ca ma lasa sa ma pregatesc pentru ziua in care nu doame cumulat 30 min si vrea doar in brate

Elena de printisor Iustin Gabriel pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Ce va invidiez ca puteti iesi la plimbarica, la noi inca e Siberia afara cu zapada si frig .

Elena de printisor Iustin Gabriel pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cris_mario ti+am trimis PM. Poti te rog sa-mi raspunzi.
Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Neatza si de la noi fetelor
asea si eu, fara cofeina bineinteles, dar suntem la ora de gandaceala si stam la mami in brate. Mai astept....

Vedeti ca de astazi a inceput BABY EXPO la Sala Polivalenta si tine pana duminica...pentru cine este interesat.
Eu deja am trimis sotul, desi mor de ciuda ca nu pot fi eu acolo, ca al meu functioneaza doar pe baza de lista...eu ma bazez pe instinct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

'neatza si de la noi!
Multumim de cafea, avem nevoie...ma doare capul de aseara de nu stiu ce sa ii mai fac.
am pus si noi poze pe contul comun si poza pentru album.
...plange...ma duc la el ...revin

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

Cris_mario ti+am trimis PM. Poti te rog sa-mi raspunzi.
Merci mult

Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria

ai PM...scuze de intarziere

o printesa grabita...

Mergi la inceput