Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara yaia aveam si pe picioare, dar acolo ma mancau mai tare de aia mi.am adus aminte :))) |
Imi vine ceva gluma cu scarpinatul...dar ma abtin...fetele nasc aici si mie imi arde de glume...
, sa nu te superi!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Yaia spune:
Cate o
pentru toate fetele care nasc azi! Putere si rabdare, fetelor, nasteri usoare si bebei sanatosi va doresc!
Of, eu nici bagajul nu mi l-am facut...merg sa dau cu aspiratorul si apoi poate apuc sa mai calc niste rufe...
Sanatate si piticilor bolnaviori! (Apropo, al meu e bine acum, la gradinita, dar cred ca am luat eu monstrul lui, ca mi-e nasul infundat de nu pot dormi noaptea, ma tot trezesc sa-l desfund si nu prea merge...vad ca azi si peste zi abia pot respira...)
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
annya9 spune:
Silvia, suntem alaturi de tine si sper sa nu suferi prea mult!!!
31+
Radu Alexandru
poze
Bumbitza spune:
Multumim Rebi pt noutati!
Hai Silvia, nastere usoara! Bebitza n-o chinui prea mult pe mami!
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
Bumbitza spune:
Fetelor eu nu cred ca mai intru pana diseara, vreau sa ma apuc de prajitura pt sotior si sa mai trebaluiesc una-alta pe aici. Sper sa aud numai vesti bune cand ma intorc!
Cristina30 iti tin pumnii sa fie totul bine! Multi 
34+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Burtica#
catus76_ro spune:
Da Andira , la spital voi merge (acolo m-a chemat mereu)-probabil imi va face iar o ecografie si o monitorizare. La sarcina trecuta, aproape de termen, ma chema din doua in doua zile pt monitorizare si ma punea sa numar de cate ori il simt pe bebe pe zi.
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de TEODOR-MATEI in martie 2010!
Erina spune:
Buna
!
Bine ai venit pe lume bebelus Rares!!! Sa fii sanatos, norocos si fericit!!!
Felicitari Irina, refacere usoara si sanatate amindurora, sa reveniti acasa cit mai curind!!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Silvia
Miruna
Loriangi
Sa aveti nasteri usoare dragi mamici!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Dianami spune:
Am dormit 3 ore cu strumfii, parca am fost loviti de tren toti 4
.
Miria, sanatate multa Damianei! Pana la scoala isi va forma imunitatea, de aceea copiii care merg la gradinita macar 2 ani sunt avantajati fata de ceilalti. 
Ella, eu tin pompa intr-o cutie alimentara, cum a zis Ami. Folosesc solutie la rece (de la Chicco sau pastile Mothercare) si tin si cutia in solutie. Tot in cutie tin si biberonul in care ma mulg si scoicile pt. sani (in timp ce bebe papa sau ma mulg, unul dintre sani curge. In scoica se aduna lapte pe care il pun la congelator cu acela muls. Umpleam o gramada de pad-uri de san pana mi-am adus aminte ca am scoici
).
Ioana,
.
Jasmine, eu zic sa fii mai optimista. Stresul este cel mai mare dusman al alaptatului. Pompa nu se compara cu bebe si uneori poate fi sursa importanta de stres, cand vezi ca scoti putin. Ai rabdare sa nasti si te sustinem aici, sigur poti alapta. 
Alina, drojdia contine aproape toate vitaminele din grupul B, care fortifica parul. In sarcina nu prea cade, datorita hormonilor, insa la vreo 2 luni dupa nastere incepe sa cada si ce n-a cazut 9 luni. Incerc sa previn asta cu drojdia, asa am facut si la Andrei si n-a mai cazut ca dupa prima nastere. Nu face rau, poti lua de acum, daca vrei. ![]()
Delia, sotul meu n-are fete studente la parohie
pt. ca nu are parohie, este preot la un spital din Bucuresti. Anul acesta isi termina doctoratul si ne-a fost mult mai usor asa, programul a fost destul de lejer. Daca nu plecam nici anul asta din tara, o sa-si depune dosarul pt. vreo parohie si acolo poate gasesc vreun ajutor (pe cineva tanar, nu cateva doamne in varsta, cum are nasa mea, care n-o slabesc deloc cu "sfaturile"
).
Col sters inseamna ca nu mai e capatul carnatului de care zici
. Cum au zis si fetele, de-acum se deschide.
Ioana_fota, tinem pumnii sa mai stea bebelina putin! ![]()
Roxana, felicitari pt. bebelina grasuna! 
Andira, gasim noi un parc la mijloc, pe teren neutru. ![]()
Bobita,
.
Naste si Cristina? Sau o tin sub supraveghere inca?
Delia13, eu am Avent manuala si sunt ff multumita de ea.
Silvia, curaj, mai e putin! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ami_84 - Cand urinezi, rastoara in vasul de toaleta, inainte de a te aseza, o cana mare cu apa calda, pentru a reduce usturimile. 38+ Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme ![]() |
Asta e tare de tot
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)