Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
ami_84 spune:
Hai Cristina! Tin pumnii sa fie totul bine. Multa sanatate! Doamne ajuta!

Irina AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

miria_cristina spune:
BUMBITA - Am eu medic pediatru bun. Adica tipa. Vine si acasa cat este bebele mic, iar dupa te primeste la ea. Are si cabinet, dar eu n-am fost deloc acolo ca n-am avut nevoie. Fiul dansei lucreaza la Grigore Alexandrescu si este bun. Parca are specializarea pe chirurgie, nu stiu exact.
Daca vrei da-mi PM sa-ti dau numarul de telefon. Eu n-am mai sunat-o de vreo 2 ani aproape pentru ca stiam ce sa-i fac fetei cand a avut probleme, iar cand a fost foarte grav am mers direct la spital cu ea.
Este iesita la pensie, dar fiind foarte buna inca lucreaza cu contract de colaborare la Budimex impreuna cu directorul spitalului. (Ea de acolo a iesit la pensie.)
Eu stau in alta zona decat tine si mi-ar prinde bine un medic de familie care sa-mi fie aproape de casa. Maine voi mai merge sa vad unul. Sper sa-mi convina. Nu-s cusurgioaica, dar avand habar de profesia asta nu pot sa nu vad unele lucruri care imi pot placea sau nu la un medic.
Sotul meu, de exemplu, ar merge oriunde ca lui ii place oricine care ii prescrie o reteta, ca nu se pricepe deloc medicamente.![]()
Cristina +30
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Delia13 spune:
Nu am mai intrat ca nu aveam nik interesant de zis si am tot facut una alta prin casa ca mereu gasesc sa fac cate ceva
. dayanara un
mare ca mi-ai simtit lipsa
, dar acum tre sa scot si eu niste agitate![]()
![]()
![]()

SILVIA

LORIANGI

MIRUNA

CRISTINA

Fetelor va doresc sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si papaciosi si lapticu sa curga ca la robinet.![]()
Eu sunt bine , ieri am intrat in 37s
si sper sa stea bebe cumintel sapt. asta ca pana pe 2 martie cand am control dr. e in concediu
. Burta mi-a coborat nitel in rest toate bune si frumoase
Delia13 [('
') 37+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
catus76_ro spune:
Da Andira la acelasi dr. Nastasia Serban merg. E plecat sapt asta cred ca pe joi se intoarce, mi-a zis sa insist vineri la tel pt a stabili ora intalnirii de luni. Preventiv a vorbit cu o colega ,dr Alina Ursuleanu, in caz ca se intampla ceva![]()
GINA, mami de bulgaras PETRU-CRISTIAN, 21 dec 2007 si de TEODOR-MATEI in martie 2010!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara eu am facut.o pe la 20 de ani si a fost groaznic aveam bube din cap pana in duda |
Bine macar ca ti-au scapat picioarele.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
selina-d spune:
Am tot citit zilele astea, dar neuronul meu gravid nu mai tine minte mare lucru.
Oana ce de vesti bune. Sper sa treaca repede timpul in spital si sa ajungeti cu bine acasa
Irinabobe felicitari pentru bebe RARES
sa fie sanatos si sa aiba o viata minunata 
Roxana ce bine ca evolueaza asa frumos bebelina. Sper sa nu iti mai dea emotii. Eu zic ca macar 2-3 saptamani mai sta 
Ina eu sincer am un biberon in casa pentru urgente majore. Si moasa m-a sfatuit sa am unul. Se poate folosi sa ii dai lapte muls de la tine daca se intampla ceva si ai nevoie de o rezolvare rapida. In rest, daca cumva e cazul exista farmacii si supermarketuri peste tot. 
Bobita imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat
Acum in mod sigur va fi bine 
Mihaela ai grija de tine si multa incredere ca bebe Angela mai asteapta putin. Ma bucur ca sunteti mai bine si esti acasa 
Ioana28 imi pare rau ca ai acum un stres in plus cu sotul. Nici al meu nu e foarte preocupat de sarcina si de bebe, dar stiu de data trecuta cand a fost mult mai rau
ca in momentul in care se naste copilul totul se schimba. Sotul meu nu prea vroia copii si la prima sarcina eram gata sa imi fac bagajele
Din secunda in care s-a nascut, l-a iubit enorm pe copil si acum e topit dupa el. In sarcina asta nu a fost asa vehement ca data trecuta, dar nici foarte interesat. Sunt sigura ca il va iubi pe bebe cand il va cunoaste. Mi-a explicat el o data cand era in toane mai bune ca nu poate relationa cu ceva care nu exista si sa nu ma supar. Sper sa se mai indrepte lucrurile si la voi 
Ella ce m-am distrat de faza cu sterilizatul
Nu de pe mana apar bacteriile alea mai nasoale. Doar si pe bebe trebuie sa pui mana, nu? Ce faci cu ea? o fierbi
Hai ca e ca in bancul ala - La primul copil cum cade suzeta o sterilizezi, la al doilea, o mai speli asa din cand in cand, la al treilea e bine si daca o aduce catelul ![]()
Mami
33+
si Victor (31.08.2007)
Delia13 spune:
Am dat enter din greseala ca mai aveam de zis cate ceva
.
Referitor la pompe; mie imi da o colega de la avent cu maner, dar ea a zis ca nu i-a fost de folos a avut 3 modele de pompe si se chinuia rau cu pompa si iesea f putin , pana a gasit alta modalitate si v-o zic si voua. Cand punea bebele la tazti isi punea un pahar la cealata tzati si curgea mult fara probleme, probabil e ceva de genu vaca cu vitelu cum spunea mihaela dk imi amintesc bine
.
Despre sterilizatoare pot spune ca inca nu am luat , nu am luat nici biberon am zis ca sa vad care e treaba dupa , ma gandeam ca dk e sa le sterilizez ca cratita sa nu mai cumpar
, dar am inteles ca ramane calcar din apa minunata pe care o avem. O sa vad, dk e sa-mi cumpar am vazut de la primii pasi pe net pt micro cu 35 lei desi parca n-as vrea de microunde, dar mai e timp pt asta![]()
Delia13 [('
') 37+ David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2154004650105762323bvXXik
http://picasaweb.google.com/mihaela.luca.17/HainuteFetite09Luni#
dayanara spune:
yaia aveam si pe picioare, dar acolo ma mancau mai tare de aia mi.am adus aminte :)))
ah ca vorbeati despre soti, al meu in prima sarcina habar n.avea, acum in schimb e model - sa nu.l deochi zau asa, si cat a stat cu ivan singur saptamana trecuta la fel a fost
sarcina asta a stiut ce inseamna si a dat toata atentia, ma ajuta cu tot ce vreau si normal tot ce poate
roxana
34
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
andira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catus76_ro Da Andira la acelasi dr. Nastasia Serban merg. E plecat sapt asta cred ca pe joi se intoarce, mi-a zis sa insist vineri la tel pt a stabili ora intalnirii de luni. Preventiv a vorbit cu o colega ,dr Alina Ursuleanu, in caz ca se intampla ceva |
Mersi ca mi-ai spus!

Deci vineri il sun si eu, sa ma duc tot luni. Tu te duci la spital?
Mie trebuie sa-mi verifice femurul lui bb... ca altfel m-as fi dus la Medsana.
33+
Rebiana27 spune:
Silvia a ajuns la dilatatie 4, in urma unor contractii dureroase si i-a fost montata epidurala! A fost sfatuita sa se odihneasca! Mai asteptam vesti! 
Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!