Hai Silvia, Miruna, Loriangi! Iepurasi 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noi suntem bine. Astazi am facut EKG-ul care a iesit impecabil. Analizele de singe sunt bunicele.
In rest treburi administrative la care ne ajuta si parintii mei si timp petrecut cu Daria.

Am intratin satpamnina 37 si sper ca totul sa fie bine.

Va imbratisez pe toate cu mult drag!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Annya - multumesc pt site, l-am notat, o sa-i sun.

Diana - si voi vreti sa plecati din tara?
V-ati gandit la un loc anume sau inca sunteti in tatonari?

Daca te intereseaza Canada, e o prezentare despre emigrarea in Quebec saptamana viitoare, la sala Dalles. Eu m-am inscris, ma duc cu o colega. Vrei sa vii si tu?

Eu as fi vrut in prima faza Australia, ca si Miria, dar deocamdata n-am bani de taxa de viza pt toti 5.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gina - te rog frumos, activeaza-ti PM, as fi vrut sa te intreb cateva lucruri.
Multumesc

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Andira, noi vrem sa plecam ceva mai aproape, in Germania. Am ales-o pt. ca imi este recunoscuta diploma si imi gasesc de lucru relativ usor fata de alte tari, cu conditia sa stiu limba la nivel B2. M-am apucat anul trecut de ea, de la zero si sunt la A2. Merge greu pt. ca invat singura si n-am f mult timp. Poate prin vara ma incumet sa dau examenul si, daca obtin B2, trec la depus CV-uri.
Mie imi convine ca tara, salariile sunt ok, din al meu cred ca ne putem descurca toti (pt. ca baza va fi la mine). Sotul incearca sa obtina o bursa de studii acolo, sa mai faca un doctorat.

La Canada m-am gandit cand era Iulia bebe, mai ales ca stiu engleza si franceza. Insa cu medicina sunt nevoita sa o iau aproape de la zero acolo si nu mai am timp si energie.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dianami

Citat:
citat din mesajul lui ami_84
- Cand urinezi, rastoara in vasul de toaleta, inainte de a te aseza, o cana mare cu apa calda, pentru a reduce usturimile.

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Asta e tare de tot . Daca are bebe vreo nemultumire si plange, cine mai sta sa fiarba apa si apoi sa-si faca treburile, cand nu stii cum sa termini mai repede ?

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Nu m-am gandit la fiert apa. Ma gandeam ca-i suficient sa torni apa fierbinte de la robinet.

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Pai, Ami, cred ca depinde cum e apa la robinet. De exemplu, la mine e fierbinte, insa nu suficient ca sa faca aburi daca as pune-o in vasul wc-ului; in amestec cu apa rece de acolo scade temperatura si aburii nu sunt destui cat sa amelioreze o eventuala usturime.
Nu m-am prins nici la ce usturime se refereau in articol. De la epiziotomie? Nu ustura deloc la pipi si oricum te speli dupa aceea.

Mergi la inceput

Gata, va las, ne mai auzim pe la noapte sau maine. Sper sa vina vesti bune de la fete.

Apropo de asta, la mine e aproape mereu deschis computerul si pot primi telefoane/sms-uri la orice ora. Puteti lua si nr meu din lista, fara nicio problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

yaia ei na, cum sa ma supar?¿ mancarimi am si acum :)))) dar nu de varicela ci de post

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor am vazut ca discutati despre vaccin, despre ROR parca?¿ daca a facut atunci nu va mai face varicela sau varicela asta are si ea mai multe tulpini ?
chiar n.am idee, dar la rotavirus asa e, degeaba faci rotarix , pt ca rotavirusul are multe tulpini , si poate face gastroenterita virala de multe ori cu vaccin cu tot, chiar si rotavirus, asa s.a intamplat cand am fost internata cu ivan pt rotavirus, era epidemie, si multi copii cu aces vaccin facut

roxana 34 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Inca nici o veste de la iepurasii programati pt azi?

Ina 35+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput