Copilasi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Carmen, brava, Ionu clar stie ce vrea..
Cristal, woaaah! doamne ce trece timpul! abia astept sa zici cum a fost Oana la gradi.
Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
... ma tot f sefu` asta si uit tat

nu ma pot abtine. deci macar o face bine, da?

..meii da' mai au si pretentzii,fetele noastre
Daria mama nici io n-am copiat niciodata,tot de frica....tin minte ca o singura data in liceu,aveam lucrare la nu stiu ce tehnologie si trebuia sa invatam un km de instalatie,si am desenat-o pe banca....insa sunt linistita,ca are cine sa o initieze in copiat pe mandra,tacsu' era doctor in astea in studentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Am mai dus-o pe Oana dar rar si cate o ora, am dus-o pe 15 septembrie la deschidere...Dar acum ducand-o de manutza asa dimineata nu stiu, m-am emotionat eu mai tare...

Aaaa, de doua nopti face pipi la olitza noaptea si se trezeste cu pampersul uscat... (desi eu nu am renuntat la pampers nici ziua, dar duc munca de lamurire sa ceara olitza , care functioneaza! Ieri noapte m-a certat plangand "de ce nu ma lasi si pe mine sa fac la olitza!" , am inceput sa-i pun pampers active girl si azi noapte m-a pupat si mi-e spus "mami, multzumesc! esti cea mai buna mama ca mi-ai dat chilotzei frumosi!" ...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

salutare !!
scuze de absenta de ieri ...nu am avut net si nici cablu ..si a plouat ..parca eram rupta de realitate !!!am ascultat MJ si ne-am dantzuit ...
dar vad ca a fost o atmosfera faina pe aici ...scuze pentru copiii bolnaviori pe care ii pup si le doresc multa sanatate ...Cristal si tie multa sanatate ...lasa ca vine vara si va fi mai bine !!!
am ras cu lacrimi citindu-va ...
Olivia , terasa este super !!! vara iti ofera umbra si racoare , cand ploua poti sa stai sa privesti fara sa te ude ...o sa vezi ca veti petrece mult timp acolo ...pentru ca esti totusi la aer dar protejata ...
cat despre Luca ,,,si eu cred la fel ca un psiholog bun te poate ajuta ! ptr ca ceva este !
Gabi , asa zici cu cutzu? tocmai Albitzia si-a gasit ? si asa este un copac sensibil pana intra in vegetatie ...
Carmen ...io-s pentru casa la cheie ...salvezi multi ani din viata ! si poate si o casnicie ..ca de obicei postarile tale sunt delicioase ..
Roxi , bine ca mi-ai zis de site ...chiar ochisem niste retete si vroiam sa le incerc , noroc ca nu am avut net ieri ...multam fain !

cand va aud cum povestiti de copii ..parca imi vine inima la loc cu Luca ...ca asa imi vine cateodata de nu stiu ce sa-i mai zic ...si da , am epuizat cam toate pedepsele care l-ar putea afecta
nu mai stiu ce mai era ..si eu nici macar nu sunt asa " fericita" ca Daria ..sunt singura acasa

pup you all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

deci pana sa ma prind dc`s io fericita zilei

Cristal, Maria e super faina asa frezata, dar Oana e baiatul tau acum, mai-mai dar macar e cocheta cu ochelarii
Eu am avut paru`lung pana`n dos, imi placea.
Dar si mai mult imi place sa o frezez pe Giulik.
Pe ea o tund din varfuri o data la 2 luni
Saptamana trecuta am tuns oleaca si Sela apoi am vazut pe youtube cum se face

Kim, azi cum sunteti ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, am terminat oleaca din trebi, am vazut si poze ...
Olivia, abia astept sa vad cum iese casuta (si cred ca nu sint singura, hehe), ca pe mine ma apuca asa un soi de melancolie cind vad ciment si caramida goala !Si eu sint pro terasa ! Cum sinteti azi ?? Stii, m-am gindit aseara, spuneai ca il luati pe Luca la prinz de la gradi ... este ok asa ? Adica este mai linistit sau tot sint probleme ??
Monicule, sa le fie de bine fetelor noile freze ! Imi place mult Mariuca, da cu Oana Barosana ce ai avut, neicutza, de ai tuns-o asa de scurt ??? Cool de tot fotografiile cu ochelarii ! Si felicitari pentru prima zi de gradi a Oanei si pentru reusita cu olitza !
Brei Daria, hahah, poi daca tot ai crescut in grad (aici) macar s-o faca bine shef'tu, nu ?? Ca un fel de reward, zic io ! Nici nu mai tre satz iei vibrator !
Mey, la copiat io nu m-am bagat niciodata, ca eram la liceul MF3 (ii zicea Bastilia) si nu aveam curaj sa practic sportu asta !! Nici la examenele de treapta si nici la adminterea la bac nu am copiat ... cu amendamentu ca la bac tin minte ca ne pusese sa scoatem toate cartile pe care le aveam la noi si sa le stivuim pe pervazul ferestrei ! Doar ca la mate era unul in prima banca - doctor in asa ceva si am asteptat pe rind (cei din rindurile din spate) sa termine asta toate subiectele si ni le-a impartasit mai apoi tuturor ! Tin minte ca il rugam sa termine mai repede, ca ne asteptau familiile si prietenii afara, i vedeam pe geam, ca eram la parterul liceului !! Asa ca a fost bine ca nu ne-am mai spetit sa facem copiutze !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

O zi mai buna la noi azi. Se pare ca intr-adevar a fost ceva digestiv pana la urma la Mara, in sensul ca ieri a avut scaun de vreo 5 ori, iar azi deja e mai bine, sper sa ramana asa. I-am dus oricum si o proba la analiza. Sper sa o pun pe picioare cu regim azi-maine, sa pot pleca linistita.

Ca sa nu plec datoare, am lasat balta toate deadline-urile (pentru vreo 2 ore) mi-am descarcat Picasa si am puze niste poze si doua filmulete. Sper sa se vada.

http://picasaweb.google.ro/popa.adela/Primavara2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bifati`ma la alia de`au copiat;)) servite, armonici ce doreste muschiu vostru;))multumesc pe aceasta cale colegei mele cu care faceam fitucili pe din doo;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce frumosi sunteti Mitzu si ce mare e domnisoara Mara

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu aaa, bravo!!! a crescut Mara.. doamne, incredibil. sunteti niste frumosi! . bestiala doamna cu coasa!!! de unde v-ati procopsit cu ea? . fix asa ca Tudor danseaza si Pat
Alice, neaaah, mama, nici eu nu cred ca am copiat frodata la liceu. cred ca imi era prea frica. sau eram prea dasteapta te pomeni :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Doamna cu coasa e la mare voga in casa noastra (numai bunicile se cam oripileaza cand o vad). O avem din Bulgaria, de anul trecut, a ochit-o Tudor si nu l-am mai putut dezlipi de ea. El (inca) este in perioada ”monstri, fantome, vrajitoare, scheleti, etc”, nu stiu cand scapam de ea, asa ca orice se incadreaza e la mare voga.

Ma bucur ca v-au placut pozele. Intr-adevar e mai usor cu Picasa.

Mergi la inceput