Copilasi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dementiala doamna cu coasa, zau
ete si ceva poze noi cu mandruta: http://picasaweb.google.com/roxana.pavlicu/CuPrietenii#5441133627900869874

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

MiniintalinireDC Vazut Pupu zambareata si pe David carliont Doamne ce-mi palc mie copiii la varsta asta cu bodyuri si bucile umflate`n pampersi

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Aaaa, poze!!! Ce-mi place!
Cristalina - imi place mult cum e tunsa Maria, dar cu Oana ce ati avut, frate??
Mitzu - Mama, ce a crescut Mara si cit s-a schimbat! iar Tudor e un frumos!
Roxana - pupam pe Eva-grasana, asa-i de dulce, s-o maninci!
Aoleu, Blue - nu imi mai spune si tu ca Albizia e un pom pretentios, eu tot mai cred ca va intra in vegetatie in curind desi l-a ros Pongo ingrozitor...de dimineata am vazut ca s-a apucat de visin... trebuie neaparat sa-i protejez cumva...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eeeei, ce au mai crescut sibienii !! Iar Mara este o dulceata, e la fel de frumoasa ca mami a ei !! Ma bucur tare ca este mai bine si ca nu a fost decit ceva digestiv ! Va pup cu drag pe toti !
La noi la gradi in grupa alaturata doi copchii au varicela, asa ca am la ce sa ma gindesc ! Cu burta se pare ca am avut dreptate, e de la fotbalul de aseara, ca vaz ca nu sint alte probleme !
Si am vazut si doi constanteni bucalati, alaturi de iepurashul junior !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Pai Oana a intrat pe usa la coafor si a spus raspicat "am venit sa ma tunzi cheliutza!". Noroc ca am mai temperat-o eu pe coafeza care a si scos masina de tuns cand a auzit-o
Nu o deranjeaza lipsa buclelor defel, pe mine cu atat mai putin...:)))

M-am fizio-kineto-terapeutizat, in concluzie sunt apta de luat la tranta cu fetele mele...ma duc sa culc bazdaci.
Pupam voios!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cum a fost azi? ..La fel!Desi ii spuneam ca-l luam ..el continua..da ma iei? ..da ma iei?
Azi vad ca Sorin l-a lasat la tv..eu nu vorbesc cu el,i-am declarat ca pt mine este invizibil..credeti ca-i pasa???Ei bine..NU
Simo terasa nu-i acoperita..Unde este Ionel?
Monicule la gradi??Pai..are 3 ani???..io-s dusa
Carmen felicitarile mele!...
Ce-s alea servite?? Io cu copiatul nu le-am avut..doar la unele ex in facultate unde se copia cu cartea pe masa..si copiau toti.La noi au fost atitea ex practice ca oricum trebuia invatat..Io am fost din aia care mergea la toate cursurile (si toti luau de la mine). Nu puteam invata decit dupa cursurile mele!
Adela sinteti deci un pic mai bine? Debridat ajuta..am mai spus?Sinteti f frumosi iar cea mica a crescut mult!!!..si seamana mult cu tine!
Liliana stiam ca asa se intimpla..bine ca este ea bine..
Pe Eva trebuie s-o vedeti live..este o dulceata fericita!

ma duc la un Latte macchiato..

aa Alice se poate febra musculara..am vazut The time travelers...nu m-a dat pe spate..Dar am vazut cu Luca ,The tooth fairy..super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Of, Olivia, imi pare rau sa aud ca nu e nici o imbunatatire ! Sper sa nu te superi pe mine, dar nu cred ca interzicerea o sa aiba vreun efect ! Poate on the contrary ! Pe cuvint ca imi storc creierii in speranta ca voi veni cu ceva care sa te ajute !!
The time traveller's wife e slab ca film, pentru ca pierde mult din farmecul cartii, e facut foarte "dens", multe sint sarite pentru ca pelicula sa aiba durata unui film obisnuit !
Am vazut ieri The Young Victoria, foarte frumos, actori frumosi, costume de epoca minunate si muzica buna ! Si daca mai vrei un film dragutz, iti recomand Malice In Wonderland ... nu e chiar despre mine , dar e pe acolo pe undeva, hihii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Dar Debridatul actioneaza numai pe simptome,nu? Adica daca nu mai are crampe, mai are rost sa i-l dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, nu are 3 ani, oficial se va duce la gradinitza de abia la toamna (cand scapam de pampers). La gradinita noastra nu exista grupa mica...dar azi aveau zi de teatru asa ca am dus-o toata ziua. Maine aflu impresii de la doamne, ea e superincanta de gradinitza...Maria a zis ca "a fost cuminte si a cantat si a dansat si a aplaudat cu noi"
Ma gandesc ca daca il luati pe Luca vreo cateva zile si vede el ca va tineti de cuvant poti apoi sa-i spui "vezi, noi ne-am tinut de cuvant si te-am luat la 13, acum tu te tii de cuvant si esti cuminte la gradinita de dimineata pana la 13 cand te luam" ...?!
I s-a pus pata pe gradinitza aia, e clar...

Mitzu sunteti toti niste frumosi! Mara a crescut asa mult. Videoclipurile sunt tari!
Roxana, trebuie sa ma repet si sa spun ca as lua-o acasa!? E superdulce Eva!
Daria, eu am boala la din astia mici in carutz, imi vine sa sar pe ei...
Alice, ma bucur ca nu e decat febra musculara.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, sunt tare curioasa cum va reactiona Luca.
Probabil la noi e mai altfel, eu fiind singura partenera, ma ia cu frumosul cand intru in mutenie vine cu pupici, imbratisari

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput