Copilasi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !
Dureri de burta ?? Hehe, iote inca unul pe lista, azi dimi Andreiush s-a plins ca il doare raaaau burta, dar alte simptome nu-s, asa ca am gindit io ca e vorba de vreo febra musculara, ieri seara am fo in parc si a jucat fotbal cu o fetita (ne-am intors acasa lac de transpiratie) ... si s-a tot aplecat sa ridice mingea (desi daca ma intrebati eu de febra musculara la copii nu am auzit !!).
Mitz, sanatate multa Marei ! Pentru linistea ta, fa-i insa examenul de care aminteai !! te pup cu drag ! Vezi ca nu am uitat de poze, mai pune citeva sa va mai vedem !
Liliana, si pentru Adelutza ! Sa se faca bine repere repede ! Cu putin regim e ok in no time !!
Carmencito, m-ai facut sa risu-plinsu cind am citit de patania cu Ionu ! Nici nu vreau sa aprofundez prea tare chestia asta cu scoala, ca ma ia cu frig ! Sanatate Ilincai , daca ma intrebi pe mine apropos de casa, io-s pro luat gata facuta !!
Ma duc sa vaz pozicile Oliviei !
O zi faina sa aveti ! Aici e o mare ceatzaaaa

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!!!

Citat:
citat din mesajul lui carmenp
numa` ca s`a gasit sa`l copieze pe vlahuta (romania literara) si sa mai si sustina ca e compunerea lui...

oh Carmencito, demential Ionu'!! saracii de ei, pun pariu ca nici nu stiu ca se vede de la o posta minciunica...
Mitzu cum a fost noaptea? si eu as zice ca a fost o chestie digestiva la Maruta. io tot te bat la cap ca ai niste restante maaari la poze!!
Ioana aaaahh bestiala faza cu copiutele
Liliana, hmmm, si Adeluta??? sper sa treaca repede indigestia. nu ai facut ancheta la gradi sa vezi ce au mancat pe acolo? pupicei!
Alice, mai, ce e cu burticile astea!!! sanatate lui Andrei!
o zi frumoasa tuturor.. m-am distrat la maxim de faza cu copiutele... mi-am adus aminte de "servite", noi cu astea functionam
pup iu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

apropos de recompensa, anu trecut la testarea nationala la mate i`am promis ca daca se concentreaza si da totu` din el ii cumpar bicicleta care`o vrea si drept urmare baiatu` a luat medalie de argint
de madam spil ce mai stiti?
la noi ploo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Meii ie ceva necurat la mijloc cu durerile astea de burta....n-avem vreun preot prin apropiere sa faca o sfestanie ceva,sa alungam spiritele rele...insanatosire grabnica la toti prichindeii!
La noi nu mai merge cu servite,pentru ca ne-am smechirit si noi nu mai dam teorie la examene,ci doar aplicatii...asa ca mai pot copia doar o formula o structura ceva...
Carmencita, hai meii ca Ionu trebuie sa compenseze cu ceva toate fb-urile
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Am dus galusca mica la gradinitza! Ce a mai trecut timpul, parca mai ieri eram cat o balena (nu ca as da in anorexie acum, ca tot sunt cam cat un rechin mai zdravan )
Azi vine teatrul de papusi la gradinitza, doamna nu era sigura de ora asa ca a zis sa o duc de dimineata. Nu am avut inima sa o trimit cu taica-su, am dus-o eu...M-au cuprins nostalgiile in usha gradinitzei Asa ca dis de dimineata eram la ora intrebarilor...:)
"mami, doamna Elena are olitza?!" ..."mi-ai pus biberon cu apa?! ca sunt mica si beau din sticlutza ca Maria" ...la intrebarea cu sandwich-ul "vreau cu cascaval, dar fara painica!"
De abia astept sa vad ce face!

Mitzura, sanatate Marei.
Liliana, ma bucur ca e numai atat.
Alice, va urez sa nu fie altceva in afara de febra musculara.
Olivia, eu cred ca o sa iasa frumoasa casutza! Mi se pare fain cu fereastra mare.
La noi daca sunt prea multe pedepse deodata nu o mai intereseaza. Probabil ai dreptate, putin timp fara calculator si televizor nu poate decat sa-i faca bine...
Carmen, super tare Ionu'! Cu casa are dreptate Olivia, tot la divort ajungeti...hahaha

Ioana, zic io de deoki!...:)
M-ati distrat cu copiutele si servitele. Faza cu servita pe foaie de calc e tare!
Sincer, daca tot era sa buchisesc atata pentru copiute mai bine invatzam...hehehe. Si eu tot cu servite ca Roxana...

O zi frumoasa sa avem, la noi e o mare ceata!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Sanatate tuturor
Cristal, io ajtept pozili cu tunsulicile
Si am vrut sa zic atatea ... ma tot f sefu` asta si uit tat
Io n-am putut copia, de frica si emotii si panica vai si`amar.
Ieri am fo` la gradi. Giulik a avut o zi din`aia ne-am inteles ca turcii

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Carmen, brava, Ionu clar stie ce vrea..
Cristal, woaaah! doamne ce trece timpul! abia astept sa zici cum a fost Oana la gradi.

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei
... ma tot f sefu` asta si uit tat

nu ma pot abtine. deci macar o face bine, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Macar, mai, macar
Btw, am o clienta si mereu intreaba daca`s masculi faini prin zona. M-am abtinut pana am putut, pana am zis ieri: fataaa, io am lipsa de bani, daca am bani, imi cumpar si un vibrator bengos

Carmen, ce tare e Ionu Cred ca ai facut cu nervile.
Pupam Ilinca

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Io-s pe dinafara...Cristal - azi ai dus-o prima oara pe Oana la gradi? Nu stiu de ce aveam impresia ca ea merge deja... Din iulie il dau si eu pe arici - sper sa se descurce... Si da, Pongo mi-a ros mai toate tufele si pomii... trebuie sa iau masuri sa mai salvez ce se mai poate...nu v-am spus ca soacra-mea mi-a sugerat sa-i iau cusca si sa-l pun in lant...

Sanatate multa la pitici si burtici...!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Sa traiti, m-am executat
http://community.webshots.com/album/576847606BhGtKx
La Maria mie nu mi se pare flagranta diferenta intre "before" si "after" ...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput