Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
kim222 spune:
I-am propus sa stau cu el..cica nu vreau..vreau la gradi!Maine intreb si educatoarea despre jucatul cu alti copii..
Andries dar ce face Vic?
szivarvany spune:
Eu tin pumnii pentru miercuri, Kim
Andries, asa zici tu ?
La noi e o stare permanenta nemultumirea si se lasa cu urlete si invitatie sa-si aleaga alta mama din lipsa de inspiratie si idei si nervi din partea mea
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
Discutie de acum 10 minute:
-Luca m-am gindit sa renunt la job si sa stau cu tine acasa..asa nu va mai trebui sa mergi la gradinita!
-Ce inseamna sa renunti??
-II spun la sef ca eu nu mai vin la servici si ca nu mai vreau bani..si stau cu tine!
-Nuuu vreau! Nu-mi place sa renunti..nu-mi place ce spui tu! Vrei sa nu mai avem bani, sa nu mai avem casa? Asta vrei? Daca renunti nu mai vorbesc cu tine!
apoi ..mami te joci cu mine?
-Nu ..
-Da stiuuuu ca am plins la gadinita (asa spune)
-Stii ceva Luca este ok sa plingi..pling si altii vor mai plinge si altii..daca tu esti fericit asa..noi spunem ca este ok..de maine poti plinge!
-Ba nu este ok! Vrei sa te enervezi? Nu am vazut eu cum plingi? Vrei sa te supar??
e...am cea mai grea misiune...aia de a fi mama?
szivarvany spune:
E istet pana maduva oaselor asta e sigur.
Si zi tu ca nu e un dulce - asa fioros cum e si el - cand ai asa discutii cu el
g_ioana spune:
Ca sa ne mai descretim fruntileun banc:
"Saptamana trecuta eram impreuna cu niste amici.
Discutam despre una, despre alta, cand unul dintre noi spune:
-Hei! Am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere!
Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific am decis sa verificam.
Foarte rapid am golit 20 de beri, in interesul stiintei, bineinteles! Rezultatul acestei experiente `in vivo` a
fost stupefiant.
Dupa cele 20 doze:
1- Toti am prins ceva greutate in plus;
2- Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3- Am intampinat dificultati in a conduce corect;
4- Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5- Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar daca era evident;
6- Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si in plus: impreuna!
Cred ca e inutil sa continuam sa experimentam acest subiect. E clar ca berea contine hormoni feminini !!!
"
Andries sa ne spui si noua cum ii scoti democratia din cap ca am si eu nevoie de niste metode....aseara dupa ce s-a spalat si-a scos dopul din cada si a declarat ca ea nu iese pana nu se scurge toata apa...sau mai foloseste expresia "daca asa vreau eu,pai asa facem!"
alice2004 spune:
Hahah, Andrieshule, ca mare dreptate ai ! La chestia cu democratia m-am impotmolit si eu si sint deschisa la sugestii, ca sincer nu stiu cum s-o rezolv !! La mine a functionat mereu dialogul, ma refer la mine cind eram copil, de fapt nici nu-mi amintesc ca mama/bunica sa se fi crizat din ceva ce ma incapatinam sa nu fac !!
Olivia, ai un baiat destept foc, dar asta stii deja ! Mie mi s-a parut ca a ocolit elegant raspunsul la intrebarea (nepusa) care nu iti da pace ! Eu l-as intreba cam cum vrea el sa fie zilele, cum sa decurga, daca vrea la gradi, este ok, dar de ce plinsul de dimineata daca este willing sa mearga ? Adica sa explice el de ce diminetile este nefericit, daca dorinta lui este de a merge totusi ?? Si cam cum vede el rezolvarea problemei ?? Eu i-am explicat lui gizmo ca de cite ori el este neascultator, mami se supara si putin cite putin supararea se aduna si mami o sa se imbolnaveasca daca mai continua asa (acu nush daca am facut bine, dar uneori incapatinarea si negativismul ma aduc in pragul crizei). Nu zic ca s-a domolit, dar ii explic de fiece data ca vreau sa fim prieteni, sa ne purtam frumos unul cu celalalt si sa vorbim !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Io stiti ca sunt cu limitele largi ashe, da` la noi cand iese scandal se lasa cu aia sa-si aduca alta mama, ca mai este o camera libera in casa sau o tirmit pe ea sa-si rezolve problema cu vecinii - asta cand o vad cu rolele seara la 10 sau naiba te ia daca nu te speli pe dinti orice ar insemna asta - ca oricum nu o doare nici in dos - asa ca incep cu "noah lasa ca iau cu mine nush ce lucru sau imbracaminte sau tortul si ciocolatile si vezi tu dup`aia" mnoah vorbe de duh zise la nervii intinsi la maxim.
Ii spun ca efectiv nu stiu ce naiba mai vrea, dupa 2 ore de dat cu trotineta prin toate baltile dupa bunul plac, cumparat pe fise mingi de`alea de la aparat si tot se crizeaza ca cine stie ce
Andreea, ce familie frumoasa sunteti
alice2004 spune:
Pai Dariutzo, nu ai auzit de generatia pro ?? Iote ca acu experimentam pe proprie piele ce-i cu ea, hihiii !! Asta cu "sa iti iei alti parinti daca noi nu iti sintem pe plac" recunosc onest ca am mai spus-o si io la nervi intinsi la max (dupa care mi-a parut rau biensur ca mi-am pierdut cumpatul ).
Andreea, am vazut pozicile, va pup pe toti cu drag !! Mey, da pe unde umblati voi asa primavaratic imbracati ?? Ce vreme faina aveti acolo, trimite-ti si pe la noi ceva ceva !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
cristalina spune:
Olivia, eu cred ca are legatura cu mutatul la garsoniera si faptul ca iarna a incetinit lucrarile la casa...
El oricum nu a mers la gradinita asta cu mare bucurie din prima, simtea lipsa gradinitei din State...tare complicata treaba.
Eu sper sa ii dati de cap cu mersul la psiholog!
Andries, sa ne zici ce metode miraculoase ai gasit, daca ai gasit. Ca si eu sunt doritoare.
parents time? private space?! Ce's alea...?!
Roberta, felicitari pentru martzisor, sa fie intr-un ceas bun!!
Daria, eu ridic vocea, taica-su le cearta [:D}, apoi ne certam intre noi (mai molcom asa, ca nu-i niciodata un capat de tzara...:))). Toti stim ca nu e bine, dar de unde atata rabdare?!?
Ioana, de aia nu prea beau femeile bere...:))
A iesit azi soarele, sa stii, cam 5-6 minute...
Pe mine ma santajeaza fetele cu nerusinare. Ca orice copil, nu pot zice ca sunt iesite din scala. Am observat insa ca stiu de frica lui John (desi eu sunt aia cu amenintarile si cate o palmutza la fund! ) Figura masculina, ce o fi habar n-am. Cert e ca eu in lipsa de alte variante am ajuns la "vezi ca va spun lui tati!" Sper sa nu se prinda curand de smecherie
Eheheii, ce ne-om face la pubertate?!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi