Copilasi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

azi am schimbat rutina am intrat toti..si Sorin si l-am lasat cu el..la fel a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Luca are alergie la gradinita aia si la educatoarele alea.
El este mult prea istet incat sa nu-si gaseasca ceva bun de facut

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Olivia- si eu zic sa lasi pedepsele- nu se lipesc de el , ti-a demonstrat. Incerca sa-l 'pedepseti' cu recompenese mici , cu incurajari, lauda-l numai spune NIMIC RAU ( si asta vede ca atrage atentia) .Cred ca a descoperit ca numai asa va atrage atentia . Pur si simplu stie ca - chiar cu pretul pedepselor- daca procedeaza asa i se acorda atentie. Lauda-l la cele mai mici reusite...inceraca sa-i distragi atentia de la negativism) .
Mai ce usor dau eu sfaturi - daca m-ati vedea pe mine dimineata de cind cobor la micul dejun si pina ies pe usa sa-l duc la scoala- cred ca mi-ai trebui un pshiholog in casa cu mine sa-mi reaminteasca unele lucruri la fiecare 10min!!!!

Daria - normal ca m-am topit in special ca s-a dus si mi le-a scris cu rosu si lipit pe dulap in bucatari - stie el unde petrece mama ziua!

Fug la munci - am meseriasi pe casa ( repara acoperisul ) in casa masina de spalat vase... va dati seama ce au facut in bucatarie asa ca va las .... si va trimit soarele de aici !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

doa, si pe mine ma da desteptaciunea afara cind vine vorba de altu`;)) olivia, sper ca nu te-ai suparat, da` io chiar il consider pe uka un copil foarte sensibil si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olivia, io sper sa nu te tii de cuvint si sa ne scrii ce face Luca ! Apropos de ce spunea Carmen, nici eu nu imi aminteam sa fi fost vreo problema cu mersul la gradi in state, de aceea ma gindesc ca s-a intimplat ceva pe parcurs, ori cineva s-a purtat rau cu el, ori poate ca i-a spus ceva cineva de acolo ... de plictiseala nici atit nu cred ca este vorba, nu fac mereu lectii, mai mult se joaca si din timp in timp au si teme ! Sper sa nu te superi nici pe mine, dar pedepsele nu cred ca or sa functioneze, deja a trecut destul de mult timp de cind le aplicati !
Daca tii minte, anul trecut, la inceputul anului de gradi, Andreiush era singurul care nu vroia sa manince cu ceilalti ! Aveam in fiece dimineata show ca el nu merge la gradi ca il pune educatoarea sa stea la masa !! Si da-i plinsete si circ ... abia abia il convingeam ca poate sta fara sa ia masa !! Nu am inteles niciodata de ce a facut asa, el este mincacios de felul lui, nu am avut ever probleme cind mergeam undeva ( si doar ia masa la reastaurant de la un an, cind mergeam cu Florin la mare) ... poate ca s-a rastit vreo educatoare la el, poate ca i-a spus ceva care l-a speriat ... habar nu am ! Era singurul din grupa si cred ca din gradi care plingea cind mergea la masa la prinz !! Incet incet l-am asigurat ca nu il forteaza nimeni ... acum nu mai are nici o treaba !!
Asa ca zic ca daca Luca la inceput a fost ok cu gradi, probabil s-a intimplat ceva ... si daca nu spune, ca gizmoul, o sa fie de durata treaba !!
Sint curioasa cum va decurge intilnirea cu psihologul !!
Si te rooog, spune-ne in continuare ce faceti, eu chiar ma ingrijorez pentru voi !!
Revin io ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia, si eu sper din tot sufletul ca ne vei tine la curent cu ce face Luca. Ma gandeam si eu ca fetele, ce-ar fi sa schimbi strategia (daca nu ai facut-o deja) si sa il consolezi, sa ii spui ca intelegi prin ce trece dar ca te bazezi pe el ca e baiat mare si ca stie ca voi trebuie sa munciti si el sa mearga la gradi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu am vrut sa va mai spun de jena..am incercat toto ce spuneti voi..de aceea m-am si panicat. Dupa gradi l-am dus la pet shop..s-a jucat cu hamsterii..si a zis nu vreau acum sa-mi cumperi..cind ma linistesc..Acum si-a luat cartile, nu se uita la tv nu se joaca la pc..si accepta..Nu mai primeste nici un desert,indiferent de forma..
Am vorbit si cu asistenta medicala si ea spune ca Luca nu se joaca cu nimeni, sta mai mult cu adultii ..asta mai lipsea!

L-am rugat ,i-am aratat ca am luat pijamaua si nu se va mai culca acolo..L-am rugat sa-si ia la revedere ca schimbam gradinita..nu vreau! Vreau aici!
I-am propus sa-i gasesc un job, sa spele masini sa faca bani...nu vreau..vreau la gradinita!
I-am spus uite gasim o doamna si nu mai mergi la gradi...nuuu eu vreau la gradinita!
I-am propus sa stea acasa..cica ..nu vreau!

..si acum daca voi mai intelegeti ceva...eu accept orice!

Cum sa ma supar Carmen????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, ce situatie fara iesire pare, insa sigur exista o solutie.
Cand il intrebi ce vrea sa nu planga, ce spune ? Vrea sa stea cu tine si atat ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Pana la urma eu cred ca s-a intamplat ceva intre copii de nu mai vrea Uka,a zis cineva ceva,nu este primit in "clubul " lor.....mandra anul trecut se juca numai cu V. asa ca de vreo cateva ori cand a lipsit V nu a vrut nici un copil sa se joace cu ea....astfel incat daca nu venea V intra in panica...si era umbra educatoarei,pana si la cafelutza mergea cu ea...i-am zis ca atunci cand vine V. sa nu se ma joace doar ei doi,sa faca echipa de power rangersi..... acum este ok,se joaca aproape cu toti..baietii,desigur
Cristalina si unde ziceai ca-i soarele ala?Insanatosire grabnica Mariei!
Robi hai sa fie intr-un ceas bun "martisorul" de azi!
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Pfuuu ... ce problema complicata!! Neaparat sa ne spui cum se rezolva, please. Sigur e ceva setat in capsorul lui.

Si eu sunt suparata pe Vic si inca in ce fel!! Este extrem de rasfatat si de cand a venit de la ski parca nu ne mai intelegem cu el deloc, deloc!! Si cel mai tare ma deranjeaza ca a inceput sa nu mai respecte efortul pe care il depunem noi ca parinti pentru a le asigura lor toate mutrele si fitzele... parca am fi sclavii lui for granted... regret ca ne-am centrat asa tare pe copii. Trebuia sa ne pastram ceea ce austriecii numesc "parent's time" si "parent's private space".. noi nu, ca la romani facem totul cu ei si pentru ei si uite ca am inceput sa culeg rezultatele.

Dar.. nu e timpul pierdut, ii scot eu democratia din cap.

Andries

Mergi la inceput