Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
kim222 spune:
Carmen teoretic asa este...dar ce ma fac daca mi-l dau pachet acasa..ia-ti cucoana ..nebunul!..si la anul ce facem
si la scoala? Cunosc copil care a facut la fel si acum fuge de la scoala (clasa I).
bunny spune:
Neata...si va trimit soare de la noi !
Am primit doaua biletele de dragoste 'i love you Mummy' si 5 inimioare ...e mai mult decit un martisor ! I-am povestit , sa nu credeti ca nu dar una e sa vina conspirativ asa de la scoala unde toti pregatesc o supriza si una e sa ii dau eu. Sotul meu anul trecut s-a invirtit 1h prin Covert Garden sa gaseasca snur alb,rosu si apoi inca o ora sa-l impleteasca. Dar anul acesta am comandata 20 de martisoare ptr la anul.
Monicule - sper sa fie bine ... v-am spus ca aici e un bug - stau copii acasa .
Olivia - decit un animalut - un pestisor auriu? pentru inceput ?!
O zi frumoasa
szivarvany spune:
Bunny, te-ai topit cred toata-toata
Kim, cand aveti intalnirea cu cele doua doamne doctor ?
Eu sunt sigura ca este o solutie miraculoasa, Luca este foarte, foarte destept
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
Pentru doamnele mele deosebite, un martisor virtual si un gand bun la inceput de primavara!
Noi am fost ieri la cumparat martisoare, ne-am plimbat cateva ore, am gasit pana la urma si ce isi dorea Matei pentru colegii de la gradi - martisoare cu Tweety, pisicute, catelusi, ursuleti, este atat de copilaros
Si am vizitat si targul de animale, prilej cu care ne-am oprit asupra unui ciobanesc german de 9 luni, eu sunt cam retinuta pentru ca e destul de mare si mi-a cam frica sa ma apropii, dar e minunat sa locuiasca pe teren deocamdata si intre timp sa ne si imprietenim. Nu l-am luat inca, ni-l mai tine proprietarul pana ii amenajam cusca.
Azi am emotii, a inceput oficial lucrul la casutza noastra, e cel mai frumos martisor pentru mine.
Va doresc o zi frumoasa, la noi e un soare mobilizator!
bunny spune:
Olivia- eu zic ca el se plictiseste acolo, nu reusesc sa-i capteze atentia cu nimic , ceva intersant. Stiu ca nu le va pica bine la educatoare - daca ii dai ceva mai interesant , ce-i place lui sa construiaca/deseneze si sa-i dea usor,usor dupa programa lor.Sistemul e total diferit de cel din US - e normal sa-l plictiseasca.
Am incercat anul trecut sa il pun pe alex sa faca bastonase, ousoare... ma frate parca ii dadeam ecuatii asa se vaicarea. Asa ca l-am lasat ... pur si simplu mi-a zis 'it;s boring'.
carmenp spune:
olivia, pai stai asa ca io nu inteleg, pina in ro s-a mai comportat asa? ca io nu-mi amintesc sa fi povestit...
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Carmen teoretic asa este...dar ce ma fac daca mi-l dau pachet acasa..ia-ti cucoana ..nebunul!..si la anul ce facem si la scoala? Cunosc copil care a facut la fel si acum fuge de la scoala (clasa I). |
kim222 spune:
Daria intilnirea este miercuri la 4..
Mani ne-am gindit la pesti dar dupa 30 minute s-ar plictisi...dar nu-i mai luam nimic in final nu are voie sa se atinga de jucarii, nu tv nu pc..si gata am incheiat discutia!
kim222 spune:
Carmen nu s-a mai comportat asa..doar de pe 4 ianuarie a inceput circul.
mani asa o fi s-o plictisi..dar din 360 de copii de ce doar el??
carmenp spune:
dupa parerea mea de inginer;)) problema lui uka e de fapt problema lor atita vreme cit copilul nu a mai avut un astfel de comportament inainte (ma gindesc la diferentele dintre ceea ce era in sua si ceea ce este aici). si educatoarele ar trebui sa te ajute pe tine si pe uka sa depasiti faza asta care nu e tocmai placuta nici pt tine, nici pt ele si nici pt copil
edit, uka e un copil sensibil, nu uita, si dupa parerea mea faci aceeasi greseala ca mine vis a vis de capitolul pedepse, nu te supara
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Carmen nu s-a mai comportat asa..doar de pe 4 ianuarie a inceput circul. mani asa o fi s-o plictisi..dar din 360 de copii de ce doar el?? |
g_ioana spune:
Viviasi eu sunt sigura ca pana la urma se va rezolva problema!(ati incercat sa schimbati rutina de dimineatza...ca cica ei fac fixatie..nu stiu,poate sa-l duca bunica la gradi)
Meii si io zic ca le cere prea mult....de exemplu saptamana trecuta i-a pus sa faca o piramida cu cifrele de la 1-9 si invers de la 9-1 in dreptul fiecarei cifre sa pune cate puncte trebuie dupa care sa uneasca punctele...io cred ca ar fi trebuit sa o ia treptat cu piramide mai mici de exemplu 1-4...1-6..etc