Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
kim222 spune:
Cu siguranta este efectul intirziat al mutarii overseas...
Monicule si la noi la fel..."te spun lui tata"..culmea este ca eu sint mereu cu gura pe el, il cert,etc..si tot de Sorin ii este frica ca sa zic asa..in orice caz pe el il asculta ..cu mine s-a invatat cu tipatul
Dupa ce ne-a tocat..ma plictisesc..eu ce ma fac?? Nu am cedat si nu s-a uitat la TV..Stiu eu ca sinteti parinti care nu-si iubesc copilul daca nu ma lasati la Tv!
Dupa ce i-am propus ..am zis..am un plan..maine stau acasa cu tine..vrei?? NUUU vreau la gradinita nu intelegi..vreau sa fiu doctor imi trebuie bani sa plec in Delta (ii zisesem noi ca plecam in mai)..vrei sa nu am bani sa fiu ca tiganii??? (tonul nu-l pot reproduce)
dupa toate astea a sunat la bunica si la 9 a plecat la ei..dupa 10 minute ne suna ca se plictiseste
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei , ce familie frumoasa sunteti Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
Daria, si voi la fel!
Alice, saru mana, asa e vremea aici in Oklahoma.
philip spune:
Philip il sarbatoreste pe Dr Seuss la scoala saptamana asta. azi a fost cu palarie (Cat in the hat), maine merge cu sosete desperecheate, si tot asa o vor tine toata saptamana, e fericit, vine cu o gramada de hartii cu ce a facut in clasa, pare sa se descurce bine, ca de spus tot nu spune nimic. e un secretos. am cumparat un cantar si acum se cantareste zilnic de cel putin 10 ori ca poate-poate se mai ingrasa si el :) si cand ma gandesc ca N e deja jumate cat el...
alice2004 spune:
Neatza !
Gata cafelutzele ?? O zi usoara la munci va doresc asadar !
Andreea, oau, ce vreme super aveti acolo !! Aici la Bucuresti s-a mai incalzit parca putintel, dar tot gri e cerul si zic astia de la meteo ca o sa ploo !! Ma bucur pentru Philip ca ii place la scoala, voi aveti tot felul de activitati interesante ! Pupici si spor la ingrasat juniorului !!
Olivia, hehe, asta cu "te spun lui tati" o am si eu in textele cu care temperez copilul, si tot asa, eu il cert mereu si pe mine para nici nu ma aude, dar cind vine vorba de taxu, e spirt (sau ma rog, pe acolo ). Eu ma bucur, macar de unul sa asculte, daca nu de amindoi !!
Cristalina, sanatate Mariucai ! Cred ca deja a trecut pasa proasta de la suc, nu ?? Pubertateee ?? Pe mine ma ia cu frig doar ce ma gindesc la cum va fi la scoala, mai departe nu indraznesc !
O zi faina va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
kim222 spune:
asa cum am banuit..azi dimineata ne-au sunat socrii si ne-au inebunit cu telefoanele sa-l lasam la ei si sa nu mearga la gradinita..i-au pus si diagnostic ADH..si sint speriati cauta pisholog..nu ne-or fi crezut!
Cert este ca Luca este total alt copil(pe toate planurile si aspectele) de cind am venit in Ro..deci asta este unul din preturile platite de noi
carmenp spune:
neataaa
andrea, vazut pozili, ca de obicei ma rascoleste;)) auzi, la mine informatia s-a scurtcircuitat pe undeva si nu se leaga prea bine, spune`mi (sau da`mi un linc sa citesc) unde v-ati mutat.pozele unde`s facute?
olivia, asa cred si eu ca`i efectu` intirziat (al intoarcerii in timp;))) de fapt cred ca asa v`as toca si eu in locu` lui mie, sincer, nu mi se pare foarte grav comportamentul asta al lui uka, cred ca-i doar o faza din multe altele care or sa vina. ti`am mai zis ca`s super desteapta cind vine vorba de altu`, da?:D
la noi ie mult soare
roxanaz spune:
buna dimineata!
Oliv, asa deci, aseara ati fost singurei . eu as zice sa nu cedezi si sa mearga Luca la gradi... nu sa il tina acasa parintii lui Sorin, zau!
eu bat in lemn pe moment, Pat e intr-o perioada ok. adica ne intelegem, fara crize majore. e linistea dinaintea furtunii probabil . in schimb la mancat sta iar dezastru, nu mesteca iar si nu mananca decat daca i se baga in gura.
azi iar ploua aici desi cica trebuia sa fie soare. iar de joi se raceste si sambata/duminica ninge ahahahahaha, ce dor imi era!!!
Andreea ce draguta faza cu dr. Seuss!!! ff frumoasa initiativa de la scoala!
ma apuc de munci, sincera sa fiu n-am niciun chef!
pup iu all!
BLUE ANGEL spune:
salutare !!!
am vazut pozici cu baieti frumosi si ...Andreea iti sta foarte bine asa tunsa !!!!interesante peisaje !!!
Andries , multa sanatate !!! cand ti-am citit mesajul ..parca il auzeam pe sotul meu ..dar in cazul nostru private space ..inseamna mai mult ... adica noi daca vrem sa plecam undeva trebuie sa-l lasam cu bona ...ca unii bunicii sunt "moderni" sa zic asa iar altii sunt la distanta ..asa ca pe noi o iesire in doi ne costa dublu ...dar lasa ca se vor face ei mari si ne vom dori sa ne mai petrecem timpul cu ei ...asa ca profitam de momentele astea ...asa cum sunt ele !!!eu cred ca ei sunt normali in felul lor ..nu mai avem noi rabdare si suntem prea obositi sa ne coboram la mintea lor !!!
OLivia , hai mai ca se va rezolva si problema asta ...la batranete veti avea ce povesti
deci nu l-ati dus pe Luca la gradi?
la noi expresia " te zic lui tati " ..imi este adresata mie
o zi frumoasa
pupam
szivarvany spune:
Buna dimineataaa si la noi e soare
Kim, Luca zici ca a ramas home si e fericit acum ? Poate acolo i-a fost mai usor sa renunte la musaiul asta de gradinita
Noi aseara am mers in parc, fara zorzoane doar cu Sela, ne-am vazut cu prietenutii nostri si-au urlat de au speriat cartierul
Vi-am mai zis ca Giulia e dependenta de dulciuri ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
eu am luat un distonocalm si acum plutesc!
O ora ne-au tocat si ..a ramas acasa Luca..
Ma duc sa caut ceva activitati la Palatul copiilor..socrii vor sa plateasca ei ..numai sa-,l ducem undeva..
Carmen si eu sint desteapta..cu altii