Copilasi de iulie-august 2004 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Cristal, pupam ragusita sa nu fie nimic altceva.
Afara ... noi 3 mamicile am stat in picuri de ploaie si vant
copiii cu trotineta si cautand rame in pamant
Carmen, meniu pe azi: spaghette carbonara facute de dimineata si mai e ciorba de vacuta d`aia la kukta de alaltaieri; maine e sambata si e ziua de mamaliga cu branzica feta si smantana si pt mine slaninuta prajita ; duminica snitele de fasii de piept de pui la cererea capritei cu pireu si sfecla, supa nu stiu - Giulia vrea supa de cartofi - propabil o trantesc luni dimineata, si mai fac un pilaf cu morcov mult si tocanita de piept de pui ... inca avem tort de ciocolata, insa sigur voi reface eclere - vi-am zis ca Giulia se jeleste ca ea niciodata nu are prajitura acasa ? ...
Ultima de la ea: merge cu dadaca pe afara. si Giulia are un nas de speriat. simte tot. recunoaste mancarurile, cateodata spune ca miroase "portocaliu" . si-i zice la Kati: aici miroase ca la bunicii mei aia vechi. unde a fost acu` 2 ani !!!
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
cristalina spune:
Carbonara am comis alaltaieri, aseara am avut mamaligutza cu ficatzei de pui prajiti si apoi inabusiti in sos cu usturoi...mmmm
Azi avem supa de pui cu galuste si snitzele de pui. Banuiesc ca shefu' o sa se apuce maine de gatit, am o banuiala ca ni se pregateste mazare cu pui la cuptor si ciorba de vacutza.
Duminica executam suplimentar clatite ca desert si file de pangasius marinat un pic in zeama de lamaie, ulei de masline, sare si un pic de menta, busuioc si apoi prajit (in ulei de porumb, ca e bun)...
Mama ce foame imi eeee! (se vede dupa cat am scris...:)))
Ma duc sa ma masor pana vine ora 12...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
Eu am prestat aseara ciorba de rasol de vita si fasole cu carnati la cererea lui Petro, varza a la Cluj la dorinta expresa a lui Matei. Eu azi postesc, asa ca am facut dimineata salata orientala.
Maine in meniu pui la cuptor cu cartofi si ciuperci.
ANDRIES, sunt foarte stresata, recunosc, dar sunt mai stresata acasa decat la job, parca nu-mi mai ajunge timpul de cand ne-am mutat la tata. El este intr-o faza depresiva din care nu pot sa il scot (si cred ca nici nu vrea sa fie ajutat), Petro e tras in toate partile cu business-ul si cu casa,nu ma mai ajuta cum se intampla inainte, Matei ma intreaba tot timpul daca mai dureaza mult pana ne mutam...
M-am gandit la ceva concediu dar stiu ca statul acasa acum nu-mi prieste si de plecat undeva nici o sansa deocamdata. Eu sunt si foarte influentata de iarna asta nesfarsita, vara sunt alt om.
roxanaz spune:
moama cat ma enervati cu mancarea. imi e foame si nu am chef de nimic si imi vine sa vomitez de la migrena. ce naiba.... trebuie sa imi comand ceva de mancare.....
szivarvany spune:
Hihihi, noi mancam sandwich din becel, cascaval, rosie si ne asteptam colegul cu un pepsi rece si prajitura cu ciocolata
alice2004 spune:
Pupici pentru fetele depresate si migrenate !
Roxi, pe mine la migrena ma ajuta mult mersul la baie si vomititul (vorba lui Andreiush) ! uneori imi trece capul muuult mai repede asa, scuzati detaliile neplacute !
Spor la bucatarit tuturor !
Am aflat ca in uichendu asta la Muzeul taranului Roman este tirg de martisoare, avem o prietena care expune acolo,daca vremea e frumoasa cum spuneti cred ca o sa mergem !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roxanaz spune:
Alice mama si io rezolv cateodata problema asa, recunosc. da acu nu prea am ce ca nu am putut manca nimic. acu ma incerc cu un iaurt, ca marul l-am aruncat.
mitzura spune:
Bai, naiba stie, dar mai bine nu-i
In continuare scaune mixte, cu verde si mucus prin ele (scuzati si la mine detaliile), desi coproparazitologicul a iesit negativ (da e numai prima proba, o sa-i mai duc de doua ori). Am vorbit cu medicul a zis sa-i scot ercefurylul si sa-i dau sumetrolim. Sa vedem cu asta cum o fi.
In plus de azi noapte a inceput si Tudor sa tuseasca, iar acum are o tuse seaca, ceea ce imi sugereaza debutul unei infectii respiratorii (si nu sunt nici 5 zile de cand am terminat antibioticul pentru el, ca avea otita).
Asa ca e exact de ce ma temeam, ii las pe amandoi bolnavi acasa.
Va doresc sanatate si voua, ca vad ca sunteti multi pe aici cu probleme.
szivarvany spune:
Of Mitzu, e asa o perioada de boli, sper sa treceti cu bine
Kim la rapoarte Luca e ok azi, da ?
Rox, sa-ti treaca