Copilasi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata din ceatza !
Mey, da ce liniste e pe aici, pe la noi !! Sinteti pe la munci cu toatele ??
O zi linistita sa aveti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
daaa, la munci, cah cah.
de la ceata asta ma doare si capu'. e yuck, noroc ca e vineri totusi
Andreea, waw, merge Nick deja!!! doamne cum trece timpul asta!!
Mitzu e ok Mara acum, da?
ma duc sa ma uit si io la pose.
sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!

Eu am ajuns sa traiesc din...vineri in vineri... nu stiu cum sa explic, dar simt ca ma tarai toata saptamana cu gandul ca va veni si week-end-ul.

Nu am mare inspiratie dar am intrat sa urez sanatate multa bolnaviorilor si o zi buna la toata lumea!

PS pentru MITZURA - eu am avut mari probleme cu Matei cu scaunele moi si m-a invatat pediatra noastra sa ii fac supa de morcov - 500 grame morcov se fierb intr-un litru de apa cu un praf de sare. Cand morcovii sunt fierti bine, bine se completeaza apa astfel incat sa avem din nou un litru,se mai da un clocot, se dau morcovii cu tot cu zeama prin blender, se adauaga o fiola glucoza si... succes sa bea copilul!
La Matei a avut rezultate de fiecare data iar pe nepotelul meu l-am pus asa pe picioare cand a ajuns in spital din cauza scaunelor proaste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, azi e vineri
Sper ca sunteti cu totii mai bine
Noi toata seara ne-am dat in trotineta ...

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Sanatate bolnaviorilor, sper sa isi revina toti in weekend.
Am vizionat poze cu "piscina" lui philip...hehehe
Andreea, super sufrageria voastra, lasati-o asa cat de mult puteti! :)

Maria de dimineata era ragusita, cerd ca din cauza ca a urlat la teatrul ala pana nu a mai putut. Am vrut sa o tinem acasa dar asa de tare a urlat ca vrea la gradinitza ca pana la urma am dus-o!!
Sper sa nu ne "bucure" in weekend!

Ma incetzoseaza la creieri ceatza asta!
O zi excelenta sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Daria, prin casa sau pe afara!?...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bonjureanu, vine uichendu` deci gatesc;)) da`ti`mi idei ca`s in pana rau, da` videti sa nu ma tineti prea mult in bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalina, cunosc povestea cu raguseala, gizmoul tot asa face ! Pupici Mariucai ! Noi folosim cu succes Homeovox si Homeogene 9 la raguseli (sint de la boiron, homeopatice).
Carmen, itz zic io cel mai scurt mod de a pregati masa - suna la catering !! La mine in meniul personal executat acasa sint supa cu taietei si pui cu masline !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata din ceata!! E ceata, dar a zis Busu' ca duminica va fi o zi super, cu soare si 14 grade asa ca de-abia astept! Si oricum, poate sa fie si ceata, nu conteaza, de azi incepe weekendul!!!

Cristal - ma bucur ca prima zi a fost un succes, abia astept sa-l dau si eu pe arici!

Philip - mi-a placut mult de tot cada voastra!!! Iar Nick e mortal, are asa o fatza de shububatz! Eu astept sa vad pozele de la vara ca banuiesc ca si aici aveti gradina spatioasa, nu?

Kim - eu daca as fi in locul tau as cauta alta gradinita...nu as mai putea rezista, te admir ca poti - din ce spui tu oricum pedepsele nu au niciun efect, cred totusi ca trebuie o interventie radicala si dupa mine asta este schimbarea gradinitei...poate gresesc, sunt curioasa ce o sa-ti spuna psiholoagele...daca vrei, eu pot sa o intreb si pe psiholoaga cu care face Stefan terapie (sau pe cea cu care face logopedia - cu ea ma intilnesc chiar azi) daca ar fi dispusa sa discute cu tine si sa te sfatuiasca - da-mi un semn daca vrei s-o intreb (eu sunt foarte multumita de cum lucreaza ambele cu Stefan).

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna dimineata,

Philip te invidiez pentru spatiu, chiar daca tie ti se pare cam gol, eu iti garantez ca e super!!

Am o rugaminte, stiu ca tu ai facut niste analize pentru boala celiaca. As vrea sa stiu ce analize ai facut si care sunt pasii de urmat. Merci frumos.

Roberta mie mi se pare ca dai semne de stress cronic la job, nu te supara dar asta simt eu din mesajele tale... si poate simt si pentru ca am fost si eu in astfel de situatii. Ia-ti concediu macar 3 zile, incearca sa te detasezi altfel o sa fie din rau in mai rau, iar tineretea si sanatatea nu ti-o plateste nimeni cu nici un salariu.

In rest de la noi numai de muci as putea sa va povestesc si despre ...ce altceva decat dureri de burta. Cred ca primavara asta virozele de sezon sunt asezonate cu ceva stomacal.

Carmen de la Iesi' bucura-te ca ai baiat destept si ca probabil n-o sa-i ia nimeni mamaliga din traista eu una m-am saturat sa imi invat copiii sa fie corecti si super corecti si sa ajunga sa le rada in nas unii mai smecheri. Cred ca adevarul e pe undeva pe la mijloc.

Andries

Mergi la inceput