Copilasi de iulie-august 2004 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hellou, ce face fetili?
Am citit si eu un picut si urez sanatate bolnaviorilor
Eu sunt in continuare super stresata cu Eva, ea e bine acum mititica dar eu vad numai scenarii de groaza in jur... am citit ca profilaxia cu antibiotic pe care a primit-o e frectie si poate oricand sa apara o infectie noua peste ea, cica o solutie ar fi o injectie endoscopica care rezolva problema, dar desteptii astia de la spital nu vor sa ne dea trimitere.... ufffff
gata nu mai spun, mai bine sa ne gandim la weekend, papa bun si alte cele... noi am hotarat ca nu mai primim in weekend pe nimeni sa lucreze in casa, nici noi nu facem nimic, vreau o pauza!! As vrea sa mergem undeva cu fetele sa facem ceva palpitant, dar la noi e in continuare iarna si urat
pup, weekend fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Buna...intru si eu sa va urez sanatate multa la pitici si mamici!

Cind va citesc parca sunteti aici cu mine - e un virus urit aici cu dureri de burtica si toate cele, copii stau acasa. Nici nu stii cum sa feresti copilul , ca degeaba se spala el pe miini acasa ca la scoala sau in excursie nu sta nimeni sa-i cicaleasca.
Eu personal am avut o migrena de 4 zile de nu mi-a ars de nimic- azi mi-a mai trecut dar e 'ceva' acolo care imi aminteste de ea.
A iesit soarele dim 2-3 h acum s-a innorat iarasi si de wk-end ploua. Dar mi-am cumparat lalele si narcise !

Am inceput sa citesc o carte - apropo de problemele cu copii - 'How to talk so kids will listen & listen so kids will talk' de Adele Faber and Elaine Mazlish . Vi-o recomand- eu am comandat-o veche de pe amazon , si ma gindesc ca puteti si voi sau sa va uitati daca nu e tradusa si le noi. Merita!

'the more you try to push a child's unhappy feelings away, the more he becomes stuck in them. The more comfortably you can accept the bad feelings, the easier it is for kids to let go of them.'
Toata cartea e numai exemple si cum ar trebui sa 'tratam' aceste mici/mari fapturi. Recunosc ca ieri am adoptat ce am citit in primele pagini. Si a functionat.
A venit copilul din excursie 'dinosaurs unleashed' ceva unic cu dinosauri in marime naturala expusi in Oxford street... si inafara ca era flamind nu am scos nimic de la el. Nu l-am mai bombardat cu intrebari ( cum fac de obicei) ci l-am lasat pe el. Primul lucru mi-a spus ca e suparat ca una din fetite l-a poreclit 'tell-tell' ..am zis oh... si nimic altceva. Apoi mi-a spus ca de fapt ea a avut ciocolata la pachet si nu au voie si el a spus-o la invatatoare. Iarasi i-am dat un mhii... si a continuat. A 'varsat' tot off-el dupa l-am imbratisat , i-am spus ca stiu cum e si sa incerce miine sa se impace cu ea.A fost fericit dupa aceea si nu a mai pomenit ! Faptul ca i-am acceptat sentimentele si nu am pus paie pe foc sau sa-i spun ca nu e bine sa pirasca...l-am lasat pe el.
Ma scuzati ca v-am impartasit toate astea- dar imi pare rau ca nu am citit carte mai demult. Va dati seama ca nu mi-a cazut bine ca regula cu ciocolata nu se aplica la toti , dar nici nu puteam sa-i spun ca a facut bine. Aici au o mare companie impotriva 'bullies' si sa dai o porecla la un alt copil e considerat bulli. Nici nu stiu cum sa traduc -intimidare,brutalizare - mi se par asa cuvinte grele.

Gata cu phiholoaga din mine- ma duc sa fac o lasagnia ca iar vine copilul flamind din alta excursie!!!

Va urez un wk-end linistit si cu mult soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Uof, Mitzule, sanatate juniorilor !!
Se pare ca burticile sint in "greva" mai peste tot, iar noua, gagicilor, ne-au ramas migrenele ! [ Bai da uei, io am o oboseala cit china, ma intreb daca va trece vreodata ...
Olivia, cum a fost astazi ?? Si eu astept mesajul tau !
Ma duc sa culc gizmoul si mai revin io !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mani, super sfaturi :)

Ma bag si eu in randul migrenoaselor...

Am uitat (oare cum am putut, tzzz, tzzz...) sa va povestesc ca sotul meu s-a inscris in programul "Stop-fumat". De o saptamana ia pastile dar are voie sa mai si fumeze, dar de duminica trebuie sa elimine de tot fumatul... dar s-ar putea sa intre in sevraj nicotinic Va dati seama ce viata am ??? Fug cu Matei pe dealuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Nu, Luca nu a fost ok...nu-i nici o diferenta ca-l iau la prinz..In plus..ma doare burticaa Diminetile au devenit un cosmar..nu mai este pedepsit..i-am promis si guinea pig..el zica ca nu mai plinge dar asa promite in fiecare dupa amiaza..
Gabi sigur ca vreau!! Dar vrea consultatii prin telefon sau email??
Adela are un virus la stomach si ar trebui sa ai rabdare oricum 4-5 zile si cu regim alimentar BART. Ea nu are nici febra deci eu nu inteleg de ce ia dat antibiotic..dar ei stiu mai bine

Rox cu migrena ma laud si eu..v-am pupacit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Veti avea purcelus ? O imbratisare mare-mare pt tine, sa dati de capat problemelor
Si sanatati la toata trupa cu mic cu mare
Noi stem bine, venim la birou si duminica pleaca sefu` mic in italica si s-a gandit sa ma faca fericita

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, poate pleaca definitiv si te face shefa in locul lui, macar sa stii o treaba ca lumea ! Deci si prin urmare o sa aveti un uorching uichend !
Olivia, nici nu stiu ce sa mai zic ! Trebuie sa se rezolve cumva cu bine toata povestea asta ! Luca este un copil sensibil, cred din toata inima ca va fi bine, cu rabdare !! Va pup si va trimit numai ginduri bune !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare la dragutze
Io am zis ca-i ceva necurat la mijloc si mandra s-a trezit azi noapte cu dureri de burta,iesit cu scaunul moale de vreo 2 ori, vomitat odata...suntem pe debridat,hidrasec si regim drastic.....a fost si la gradi ca aveau teatru si nu m-am inteles cu ea...da' vad ca de dimineatza nu a mai avut nik(ieri dupa citit povesti la mall, a vrut la chinezarisme si cred ca de la alea i se trage)
De mancare io am facut mancare de regim,piept de pui la gratar,cartofi copti la cuptor, supa de pui cu morcov....am comanda de sarmalute din piept de pui,da' cred ca o reportez pe saptamana viitoare...iar desert covrigi si stiksuri
Am vazut poze cu frumosii Andreeip si cu "motorizatii" de la Oradea
mai vream sa zic ceva da' am uitat,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

burtici, migrene... mai sa fie, e astenia asta de primavara pe noi cat casa.
Cori, pupicei multi, eu sper din suflet ca terapia asta cu antibiotic sa faca fata totusi. cand mai pui si tu poze cu mandrele, ha?
din ciclul "eu asa zic, cum imi vine" ultima perla a lui Pat: i-am luat de la DM (ca io-st fan produsele lor) gel de dus SauBar (ursuletul curatel ) cu fructe exotice. si se lauda la Dia: "mi-a luat mami gel de dus cu ursuletul curatel cu fructe toxice!!!" "poate exotice Patrick..." "nu, nu, toxice!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mani, super faza cu povestitul!!!! chiar ca merita aplicata. (is ofticata ca aia de la M&S nu mai livreaza in ro... de 2 saptamani!!! nu-s io fraiera ca nu am comandat cand am zis prima oara?? :((()

Mergi la inceput