BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 21
cris_mario spune:
neata si de la noi...am avut noapte linistita...m-am odihnit ![]()
am de recuperat ceva,dar astept cap nou ![]()
pap si eu cv si revin
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Mi-a venit plicul de la celulele stem. Merge pana la 42 de kg... O fi bine? _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
e destul de bine, 40 de kg are cam prin clasa.. 8-a?...

eu aveam 38 in cls 9-a
finuta mea care s-a nascut prematur a reusit sa recolteze pt 12 kg..
cu cat e sarcina dusa mai aproape de termen cu atat e mai mult sange de recoltat..asta e!
Sa dea Doamne-Doamne sa nu avem nici unii nevoie de el!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui plateea loreeex, nu vreau sa nasti. daca nasti, cine o sa mai fie graviduta mea preferata? ![]() asa ca ai invoire sa mai intarzii si cu decizia la numele oficial al bobitei...Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
La cat sunt eu de constienta ca o sa fiu mama, cred ca o sa te depasesc la durata perioadei in care o sa ma mai simt inca gravida!
Deja simt ca o sa-mi fie dor de burtica, 'mi-e draga...
_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui Andre_lina HELLO! Poze de la intalnirea celor 2 number 1:)) uitati si va minunati... au pus tzara la cale! http://picasaweb.google.com/andreeaprata84/IntalnireaDeGradul3PatriotSiVasi# Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |

_
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui plateea logoreicele lu' mama pui... taaare ma mai bucur ca sunteti pe-aici... ce ma fac eu fara voi cat e sotul la serviciu? cat e sotul acasa, el e omul cu capul pe umeri, stalpul care nu ma lasa sa sugrum ... persoanele non-grata. cat e el la serviciu, ma salvati voi. asa ca daca vedeti ca lipsesc prea mult, ma cautati la stirile de la ora 5... la PRO TV, in fiecare zi... ![]() ![]() ![]() Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
you're funny!
take care! nu ca n-am vrea sa te vedem si noi cum arati

_
Bobitza
mamidepuiuti spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
e destul de bine, 40 de kg are cam prin clasa.. 8-a?... ![]() eu aveam 38 in cls 9-a finuta mea care s-a nascut prematur a reusit sa recolteze pt 12 kg.. cu cat e sarcina dusa mai aproape de termen cu atat e mai mult sange de recoltat..asta e! Sa dea Doamne-Doamne sa nu avem nici unii nevoie de el! _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
fii-miu cel mare are 38 in clasa a treia...

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
ale1212xa spune:
fetele imi ziceti si mie unde punem pooza pentru colaj pls![]()
-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
lorex spune:
citat din mesajul lui analessya13 Cris dogarel multumesc pt rsp.Pt prima pagina de rectificat: am nascut la 41 saptamani si 1 zi. Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Eu stiu ca rectificasem mai demult, nu era ??
_
Bobitza
haircut spune:
Neata si de la noi!
REFACERE RAPIDA BB DAVID!!!NE BUCURAM CU TOTII CA A TRECUT CU BINE OPERATIA!

CrisD, un brat de
pentru mamica greu incercata!Pe mine ma apuca groaza cand aud ce povestiti voi despre viata cu 2 copii
Plateea, te rog mult sa postezi si aici cand afli ceva de faza cu lactaza, ca tare m-ar tenta si pe mine s-o folosesc...
Felicitari, Mesteacan!!

Multumesc fetelor care m-au incurajat!!!

e obositor si destul de stresant, vinerea seara, cand mergem la schimbat gipsuri e dezastru, noi suntem cu nervii incordati la maxim, ea plange la greu la cabinet si cand venim acasa...
In restul saptamanii, in afara de faptul ca nu o poti tine in brate in orice pozitie si ca la baie e un adevarat ritual, nu pare foarte deranjata, cred ca s-a obisniut cu ele, pentru noi e mai greu s-o vedem asa... Partea cea mai importanta e ca lucrurile evolueaza bine pana acum...Asta e tot ce conteaza, restul trec toate...![]()
O zi frumoasa si insorita si linistita sa aveti!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)
lorex spune:
| citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex cum te simti? dimineata m-am uitat repede la titlul capitolului... ![]() ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
..as fi vrut eu...dah..n-a fost sa fie, i-am mai dat o sansa, pe 26, daca nu o scot cu fortza _
Bobitza

Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)