BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 22
lorex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
fii-miu cel mare are 38 in clasa a treia... ![]() cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze |
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu
Bobitza
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ale1212xa fetele imi ziceti si mie unde punem pooza pentru colaj pls ----------------------------------------- Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibricpozele noastre |
pe AICI
_
Bobitza
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea cristies, acum am citit ca pe langa faptul ca e cuminte si precoce, se mai si joaca in liniste cu jucariile... ![]() ![]() nu vrei sa facem schimb, macar o saptamana? al meu, daca nu are atentia mea neconditionata, am pus-o... inclusiv cand papa la titi... trage cu ochiul la mine. si daca indraznesc in clipa aia sa nu ma uit la el, si ma fura TV-ul... scoate titi din gura, si urla... de zici ca-l tai cu lama. cum ma uit la el, s ii vb, se linisteste, si incepe sa se adape linistit, cu o prvire nevinovataaaa... de ingeras. (da tot cu ochii pe mine sa nu ma fure iar TV-ul)![]() ![]() ![]() Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z... ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo |
ce posesiv e BbTeo.._
Bobitza
lorex spune:
Am vazut poze sexy de Carmita! 
asta mi-a placut f mult! si apoi aia cu mainile in f de inimioara, noua nu ne-a iesit ![]()
GATA, fac capitol nou!
_
Bobitza
ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
pe AICI _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
mersic
am pus sio eu ceva poze-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibricpozele noastre

de gargaritz Alexis.