BRAVO NIKOL_F SI MRALU! Puf ian-feb 2010 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza!

Am de recuperat din urma si ma-ntorc....banuiesc ca trb facut capitol nou ca sa am unde sa ma intind cu vorba

Deocamdata am vazut ca operatia lui David a reusit si sunt f bucuroasa!
REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE IN CONTINUARE, MICUTULE LUPTATOR!!!
Multumim Doamne!!!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

azi avem 6 saptamani, terminam perioada de lauzie, hormoneala, etc. asteptam cu interes vremuri noi, mai bune.

LARISEL, cum au trecut fetele de noaptea post-vaccin? ai facut pentaxim, bagat acum nou pe schema de la stat sau tetraxim, ala de era pana acum?
mie mi-a zis dr mea (nasha) ca penta+anti hepatita e absolut egal cu infanrix hexa,ala cu plata (250-300 ron), doar ca sunt 2 intepaturi, ceea ce e irelevant pt beb asa mic,doar mama se sensibilizeaza.daca gasesc mf care sa-mi faca, io vreau tot penta +hepat, astea de la stat. nici eu nu sunt de acord cu vaccinari optionale, merg pe minim necesar, ca am citit chestii horror despre efectele vaccinurilor

ALEXUTZZA, spor la treburi multe, impachetat. drum bun, sa ajungeti cu binesa-i dai san/bibe la decolare si aterizare, sa nu-l doara urechile, stii, da? cat stati?

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....

stiti de craciun ma plangeam k am primit un notebook...acu sunt f fericita ca-l am ..e usor...si asa am si eu timp de net..daca aveam calc...e destul de greu sa prestezi cand tii la tata o rama de 5 kg.

onitza...bun venit in club...

io park am fost nebuna...am pc aseara mancare chinezeasca...adik si orez cu ou ...pe langa faptul k eu am prb cu const ii mai fac rau silui jiji care s-a scremut...ca de obicei,..de pe la 2...dormit asa, printre picaturi dar n-a fc kk de obicei pe la 4-5 tragea si bese si kk.

eu sunt printre mamicile fericite. bb nu doarme nici ziua decat putin de tot,,,timp in care nu stiu pe ce sa pun mana sa mai fac cate ceva....nici noaptea decat de pe la 10-12-1...dupa...d-zeu k mila

a...aseara nu doar k n-a plans la limpezit...dar nici la imbracat n-a mai zis nik...rare momente ca asta..

de la al meu si din ce-am vz la voi , pana pe la 3 sapt bb sunt cumintei...dupa incep colicii care....se manifesta la fiecare altfel dar...programul e dat peste cap....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

azi avem 6 saptamani, terminam perioada de lauzie, hormoneala, etc. asteptam cu interes vremuri noi, mai bune.

LARISEL, cum au trecut fetele de noaptea post-vaccin? ai facut pentaxim, bagat acum nou pe schema de la stat sau tetraxim, ala de era pana acum?
mie mi-a zis dr mea (nasha) ca penta+anti hepatita e absolut egal cu infanrix hexa,ala cu plata (250-300 ron), doar ca sunt 2 intepaturi, ceea ce e irelevant pt beb asa mic,doar mama se sensibilizeaza.daca gasesc mf care sa-mi faca, io vreau tot penta +hepat, astea de la stat. nici eu nu sunt de acord cu vaccinari optionale, merg pe minim necesar, ca am citit chestii horror despre efectele vaccinurilor

si mie mi-a zis cumnata mea care este asistenta medicului de familie ca daca nu aparea asta nou pe schema ma punea sa il cumpar pe ala optional...dar exact cum ai zis si tu asta bagat nou acum e exact acelasi cu cel optional singura diferenta fiind ca inteapa bebele de 2 ori asa ca noi ramanem la asta de stat.

-----------------------------------------
Dragos-Andrei...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cris d. la multe saptamani inainte!

ieri cred ca ai terminat tot rabdacolul de pe stoc...

si ca nu mai avem mult de rabdat...primii 18 ani sunt mai grei...apoi ne obisnuim...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

De cadou... noi le-am luat nasilor un balansoar de gradina pentru ca nu ne-am inteles cu ei sa ne spuna ce si-ar dori (desi poate aveau nevoie si de alte chestii). Si fetitei lor o bratarica si niste cercelusi de aur (fara pretentia de a-i purta).

Apropo de asta, si eu sunt de parere ca trebuie sa facem cadouri nasilor. Nu neaparat ca o rasplata dar un gest frumos atrage un alt gest la fel de frumos, nu? Si pe criza asta....

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

De ce cadouri scumpe vb voi p-acilea!
Mi-am amintit si eu dimineatza ca am primit totusi un tort de ciocolata cand am botezat!

_

Mergi la inceput

Citat:

Cris.dogarel, Gargaritzu are un sentiment de abandon cand il pun in marsupiu. Se agata cu manutele de hainele mele si sta incordat 10 secunde, apoi izbucneste intr-un plans de ti se rupe inima.

_

uuuu... ce dulce si neajutorat tre sa para el in mom alea...deja m-am topit!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi....

stiti de craciun ma plangeam k am primit un notebook...acu sunt f fericita ca-l am ..e usor...si asa am si eu timp de net..daca aveam calc...e destul de greu sa prestezi cand tii la tata o rama de 5 kg.

onitza...bun venit in club...

io park am fost nebuna...am pc aseara mancare chinezeasca...adik si orez cu ou ...pe langa faptul k eu am prb cu const ii mai fac rau silui jiji care s-a scremut...ca de obicei,..de pe la 2...dormit asa, printre picaturi dar n-a fc kk de obicei pe la 4-5 tragea si bese si kk.

eu sunt printre mamicile fericite. bb nu doarme nici ziua decat putin de tot,,,timp in care nu stiu pe ce sa pun mana sa mai fac cate ceva....nici noaptea decat de pe la 10-12-1...dupa...d-zeu k mila

a...aseara nu doar k n-a plans la limpezit...dar nici la imbracat n-a mai zis nik...rare momente ca asta..

de la al meu si din ce-am vz la voi , pana pe la 3 sapt bb sunt cumintei...dupa incep colicii care....se manifesta la fiecare altfel dar...programul e dat peste cap....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

flori,pupici si rabdacol...

si forumealaaaaaa

Mergi la inceput

lorex cum te simti? dimineata m-am uitat repede la titlul capitolului...... ca prea ti-ai dorit sa fi nascut ieri...

Mergi la inceput

Citat:

Pup lui Toma. Si eu eram la fel de posesiva cu fratele meu. Aveam si o fixatie sa-i numar degetelele (din cauza lui taica-miu care imi facea un artificiu si cand le nuamra el dadea 11).

_

_

Mergi la inceput