Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Doloress, sper sa nu te superi, dar eu am salvat video cu Patrick curatand pe jos, la favorite, sa-l gasesc usor, ca Victoria m-a innebunit. De cand l-ai pus il vrea zilnic! Imi spune "Pack... lors", adica "Patrick floors" S-a fiica-mea de Patrick.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

hihihihi am zis eu ca se potrivesc ei doi cu curatenia! Si asa tot ne bate un gand sa ne mutam la Toronto mai incolo, cand mai cresc copii (ca nu ne-am permite doua gradinite la voi acolo si asigurare la BMW!) Al meu oricum e topit dupa fete, si in mall duminica ma trezesc deodata ca ia o fetita in brate si o pupa si o mozoleste, se vedea fericirea pe chipul lui! Numai cu ochii dupa fete, numai sa le zambeasca, sa le pupe, e mare gagicar.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Va las si fug la nanic.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Doloress, sper sa nu te superi, dar eu am salvat video cu Patrick curatand pe jos, la favorite, sa-l gasesc usor, ca Victoria m-a innebunit. De cand l-ai pus il vrea zilnic! Imi spune "Pack... lors", adica "Patrick floors" S-a fiica-mea de Patrick.

_

hihihihi am zis eu ca se potrivesc ei doi cu curatenia! Si asa tot ne bate un gand sa ne mutam la Toronto mai incolo, cand mai cresc copii (ca nu ne-am permite doua gradinite la voi acolo si asigurare la BMW!) Al meu oricum e topit dupa fete, si in mall duminica ma trezesc deodata ca ia o fetita in brate si o pupa si o mozoleste, se vedea fericirea pe chipul lui! Numai cu ochii dupa fete, numai sa le zambeasca, sa le pupe, e mare gagicar.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Pe Victoria garantez eu ca o poate pupa cat vrea el, ca si ei ii place... am zis ca sambata se imbratisa cu o fetita-n mall... si cand a plecat fetita, a fugit Victoria dupa ea, strigand "UG" (adica "Hug"), pana a prins-o din urma, i-a mai dat o imbratisare si apoi a venit cu mine.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

M-ati innebunit cu retetele.

Ali scumpa mea, felicitari pentru cresa! A ramas Ciobanasului?? Sper sa fie bine!!
Ce draguti canadienii nostri Victoria si Patrick!!

in rest nu ma mai stiu, nu am dormit toata noaptea

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

neata fetele,

Saru'mana de cafea Laurita. Vad ca ne sincronizam si la insomnii. De la 3 fara un sfert n-am inchis un ochi. Imi venea sa-mi trag una in cap In plus in dimineata asta, m-am urcat pe cantar si am ramas siderata: am ajuns la aproape 70 de kg, adica in ultima luna am luat 4kg, deci e evident ma voi ingrasa f mult, ca si la VLad. Desi nu am impresia ca mananc in exces, dar m-am orientat mult catre dulciuri in ulrimul timp. Da, cresa e cea de care spui.

ALI, mami de Vlady si 23+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza, , si la multi multi ani pt dorinutza82, sa fii sanatoasa, si fericita, si implinita!!
SI mai da pe la noi!

Mai sunt multe fete care nu au mai scris nik, din pacate io is cu munca pana peste urechi asha ca nu pot sa nominalizez ca le uit.

edit: si io vazui poze de copii. A la danaH, cei 2 de manutza..sunt minunati.

voiam sa va zic ca pana al urma s-a decis tati si plecam pe 1 mai 4 zile la Valencia. Pt ca wizzair a facut reducere la biletele de avion, si ne costa pe toti 3: 760 roni.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Dragele mele,

Va multzumesc din suflet pt cuvintele frumoase la adresa copiilor mei. sunt frumosi, manca-i-ar (corect?) mama de ochiosi. ieri numa ce ne-am laut permisele de rezidenta si am redescoperit uitandu-ma la poza cat de tare seamana alex cu mine. are toata fatza mea, mai putzin nasul. dar odo nu are nicio treaba cu maica-sa.

am supravietzuit zilei de ieri cu scuccess. ori au crescut copiii, ori au ajutat cele doua ore petrecute la gradinarit, timp in care odo a dormti iar alex a alergat cu mingea de baschet prin gradina.
hai, primavara!!!!!

am citit si eu retzetele de cuscus. e preferatul meu. mor dupa el. iar impreuna cu "sapte legume marocane"....mmmm as manca pana as crapa.

esme, am pus in agenda 23 mai. este exact intre doua plecari ale lu' barbata-miu. daca sutnem sanatosi, suntem acolo, la voi la padure. ne gandim sa organizam si noi ceva de genul asta de ziua lui odo,dar nu stim daca ne ajuta vremea. ca in casa ar fi cam trist.
felicitari pt prezentare. dar ce complicat e procesul la voi. la noi e mult mai simplu. ai o singura prezentare cu o comisie de 7 profi + rectorul, in fatza publicului. profii de tot intreaba timp de o ora iar tu tb sa te "aperi". toata lumea zice ca e doar show, dar cand esti acolo, iti cam tremura turul panatonilor. cica partea cea mai grea este sa il convingi pe prof-ul tau sa iti dea semantura sa ajungi acolo. in fine, am scapat.

pup gravidutzele insomniace si copilasi harnici canadieni. apropo, cu jocurile astea olimpice, a invatzat si alex cum arata stagul canadei. in vede peste tot.

fug la munca, ca nu imi vad capul de treaba azi.
mai viu eu.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

DanaH vai ce frumosi sunt!!!!!!! Sa mai pui poze. Mor de dragul lor cand ii vad asa amandoi. Seamana cu tine amandoi copii, dar parca mai mult Alex!

Gabitzam ma bucur ca a inceput sa pape!

Esme ce emisiune interesanta!!!

Dolloress ce scumpic Patrick cu doamna din parc! Asa e cum spune si Esme ne influentam fff mult copii.

Adriana nu a mers nici cu masaj. Din pacate sunt din ce in ce mai rau. Astept week+endul sa stau intinsa la pat ca poate mi+ o trece, daca nu luni ma duc la doctora ca deja e nasol, mai ales dimineata dupa ce ma urc in masina si stau 30 min in scaun, cand ajungem si trebuie sa cobor, e jale mare, ma ajuta sotul sa ma ridic. La serviciu mai stau ma mai ridic de pe scaun. Uffff abia astept sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Andrada saracuta de tine, sper sa treaca cat mai repede, dar n-ai fost la dr. pana acum, ca nu am inteles?

Noi am fost afara vreo ora, ne-am intors plini de noroi, nervi si spume In parc Robert voia sa stea jos in nisipul ala mustind de apa si din pacate nu era imbracat pt asa ceva -> urlete, apoi ne-am plimbat, am ajuns la baltoace, a vrut prin mijlocul lor, normal, l-am lasat, dar Robert nu doar le masura, ci trantea din picior de s-a udat pana la dinti si iar nu aveam echipament corespunzator, desi am vazut niste cizmulite de cauciuc absolut superbe in carrefour, am zis ca paote a trecut sezonul, hihi; asa ca iar urlete, am ajuns acasa amandoi ofuscati si plini de apa si noroi si el dar si eu deci nu e usor sa lasi copilul sa faca ce-l face fericit, trebuie echipament, dom'le

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich ce frumos ai povestit despre iesirea din parc! La anul am yis si eu ca ii cumpar cizme de cauciuc ca acum parca nu imi mai vine sa iau. Legat de mijloc nu am fost la doctor, m+am tratat dupa mintea mea dar se pare ca de data asta nu nimeresc. Stiu ca nu e bine dar...........nu am chef de drumuri deloc dar daca nu ma lasa si nu ma lasa luni ma duc ca deja se intinde gluma! De 2 sapt sunt asa, m+am bucurat saptamana trecuta ca imi trecuse de tot si vine am carat ceva greu, sambata curatenie si duminica a revenit problema.

Mergi la inceput