Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Andrada: si eu am avut acu ceva timp aceeas pb de la piticul pe care-l ridicam in brate tot timpul. Am folosit un tub intreg de fastum gel si masaj. Cred ca vreo luna m-am chinuit cand trecea cand revenea. Noroc ca am maseur acasa si-mi facea masaj in fiecare seara.
De atunci evit ridicarile bruste sau asa direct de jos.

Noi ne-am luat cizmulite de cauciuc cu blanita tot din Carrefour. Arata ca motanul incaltat dar nu se mai uda la picioruse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

esme... dar ce complicat e procesul la voi. la noi e mult mai simplu. ai o singura prezentare cu o comisie de 7 profi + rectorul, in fatza publicului. profii de tot intreaba timp de o ora iar tu tb sa te "aperi".

Da is frustrant e ca e defapt singura univ in Be unde e asa si mai frustrant ca defapt sunt trei scoli doctorale la Leuven si asta e singura care e asa... "defensul" asta intern a avut 45 minute prezentare si a durat 2 ore jumate fara deliberare...cam atat au durat intrebarile, comisia a avut 6 profi(4 ingineri si doi doctori). Si asta e cel mai dificil sa explici medicilor academic si totusi trivial ce se intampla cu vibratiile si inginerilor care nu sunt de la biomecanica cum e cu lobii cerebrali si oasele craniului...si dura si csf si celelate tesuturi.

La prezentarea cu comisia externa (defapt e intreaga nu doar externa) ii am pe toti internii + 2 din afara. Stiu ca unul va fi din Irlanda, Michael Gilcrist, un tip senzational dealtfel dar al doilea inca nu il stiu...si sunt vreo trei pe care sper sa nu ii am . Iar la prezentarea cu public vor fi toti astia plus un secretar plus cineva de la rectorat. Mi se face stomacul din ce in ce mai mic. Ca sa nu iti spun ca inca nu mi-au acceptat journal paper-ul si ca fara el nu prea am cum sa sustin teza.

Loredana vezi trebuia sa mergeti si voi in vacanta la schi...erati acu echipati pana in dinti...cu orice.

Am scos-o azi pe Lorelei in curte ca aveam niste ghiocei...i-a exterminat pe toti, petala cu petala. Dupa ce s etrezeste sper sa mai iesim sa punem niste bulbi, ca vad ca nevoia de petale e mare.

Acu'ma apuc de pregatit noua pasta e zahar sa mai exersam cum ne indulcim din cap pana in picioare...poate ies si niste figurine. Ah si trebuie sa scot si ingredientele pentru blat la temperat.

pupici si o zi buna tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Vizionat multe dintre pozele de la DanaH...voiam neaparat sa-ti spun ca sunteti o pereche reusita cu o pereche reusita de copii reusiti! (repetiile sunt intentionate)

Se mai dezvolta o idila in clubul nostru...ce frumos ar fi ca peste ani sa fie impreuna...Victoria si Patrik s-ar potrivi

Andrada, du-te la doctor...pare a fi mai complicat decat o simpla durere de spate...sanatate multa!

Belleane, ma uitasem si pe focuslab pentru interpretarea analizelor, dar nu prea m-am lamurit..voiam asa... mai "mura-n gura"...

Alysh, felicitari pentru cresa! sa vezi de atunci incolo baiat destept!!!

Laura, tot cu insomnie?! hai ca mai e putin si scapi...dar, cine stie, poate nu e ultima sarcina...poate te "corupe" Sis...

Cris a fost cam "maraita" azi...a mancat in cele din urma dar nu cu pofta...s-ar putea sa intre si ea in clubul "maselosilor"...m-am benoclat eu la ea in gurita, dar n-am reusit sa vad mare lucru...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Luminel: analizele tale trebuie corelate si cu altele de ex trigliceridele cu colesterolul. Cat despre rezultatul cu ph urinei poate fi doar din lipsa consumului de apa sau a alimentatiei saraca in legume si fructe sau pur si simplu faptul ca tu iei medicamente pt inima poate sa modifice toate aceste analize. Trigliceridele de ex se modifica de la medicamente anticolesterol, antibiotice, etc Chiar si valorile hemogramei pot fi modificate de medicamentele luate. E complicat cu medicamentele pentru ca unele pot dauna rinichilor, ficatului, etc
cat despre proteina C reactiva eu stiu ca indica prezenta unei inflamatii. Ea se poate masura si se indica astfel riscuri pentru diverse boli cardiovasculare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor,
voiam sa va intreb, pt o amica de a mea,, voi cum ati cerut sa intrati in program de 6 ore? ma refer ce hartii, ce conditii, din ce luna, cu cine ati discutat in firma etc?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo faptul ca are dreptul la 6 ore in loc de 8 fara a i se modifica salariul e preyaut in contractul colectiv de munca http://www.legislatiamuncii.ro/index.php?pag=a&id=115&s=Instrumente+de+lucru&aid=845 vezi art 17. alin 1 iar la aliniatul 5 scrie: (5) Procedura de aplicare a prevederilor alineatelor precedente se stabileste prin contractele colective de munca la nivel de unitate.
Practic e suficienta o simpla cerere facuta catre conducere subsemnata....solicit conform CCM art.17 alin 1 ......................... si in baza cererii facute cei de la personal sau chiar conducerea isi dau acordul in scris ca sunt de acord

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Andrada , am trecut si eu prin asta , stiu cum e... lioton gel s fastum gel alternativ si apoi un sal sa fie cald la spate. Nu exclude si o vizita la medic, just in case. La mine s-a corelat si cu aceeasi pozitie gresita de somn... asta e, cu spatele la printesa eu nu pot sa dorm...Sanatate multa !
Cleo eu am avut de la medicul ginecolog o adeverinta cum ca imi recomanda mai multa odihna si un program de munca redus, iar medicul de familie mi-a mai dat ceva asemanator cu care m-am dus la serviciu. Mai departe nu stiu ca nu m-am ocupat eu, presupun ca se semneaza de catre manager si ajunge la HR.

Noi suntem cu muci si usoara tuse, ooof, cand ziceam si eu ca iesim mai mult afara, asta e, se pare ca am luat-o de la unul din copii la care am fost sambata.Incepe samba !

Va pup si va citesc printre stranuturi si eu...

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Elenuca vad ca si tu si Belleane ati patit asa, hai ca parca m+ati facut sa imi mai revin ca deja simteam ca mor ca la serviciu a inceput lumea sa imi puna diagnostic gen infectie urinara, nisip la rinichi........oricum ar trebui sa ma duc si la doctor recunosc.
Ufff imi pare rau pt tuse si mucisori, poate o fi o raceala mai usoara. Eu cand am impresia ca ne paste o raceala il bag pe portocale daca nu vrea ii dau vit c si osciloccocinum, uneori a mers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Noi suntem deja pe oscilo, problem cu vitamina C, ca nu o vrea sub nici o forma, dar perseveram ...

Fetele care dati bebeii la cresa, ce vaccinuri se fac la intrarea in comunitate? In afara de Havrix -ca pe asta am decis sa il facem- ce ar mai fi?
A, inca ceva, voi dati ceva pentru imunizare inainte de cresa? vitamine, propolis, echinaceea?

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Andrada, nu stiu daca ajuta, dar ia uite ce scrie la gazeta despre www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-25-2010/scapa-de-durerile-de-spate-cu-presupunctura-si-ananas-998131" target="_blank"> durerea de spate

Poze

Mergi la inceput