Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Elenuca: au i-am luat un siropel cu propolis, vit c si echinaceea de la plafar. Nu mai stiu producatorul acum. Inca nu l-am dat la fete dar intentionez. Este un produs romanesc si destul de ieftinache.

Ma tot gandeam daca a facut minuni la Reallaura siropul cu colostru si probiotice?

Pe mine ma tot invita pediatra sa-i fac Havrix celei mari dar am refuzat. Sunt destul de mici sansele sa ia hepatita a daca se respecta niste norme de igiena elementare. Eu insist pana la disperare cu piticii sa se spele pe maini ff des.
de ex ieri la gradi la fiica-mea din vreo 10 copii care s-au dus la toaleta doar 2 s-au si spalat pe maini. M-am bucurat ca a mea s-a spalat fara sa-i spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Luminel: analizele tale trebuie corelate si cu altele de ex trigliceridele cu colesterolul. Cat despre rezultatul cu ph urinei poate fi doar din lipsa consumului de apa sau a alimentatiei saraca in legume si fructe sau pur si simplu faptul ca tu iei medicamente pt inima poate sa modifice toate aceste analize. Trigliceridele de ex se modifica de la medicamente anticolesterol, antibiotice, etc Chiar si valorile hemogramei pot fi modificate de medicamentele luate. E complicat cu medicamentele pentru ca unele pot dauna rinichilor, ficatului, etc
cat despre proteina C reactiva eu stiu ca indica prezenta unei inflamatii. Ea se poate masura si se indica astfel riscuri pentru diverse boli cardiovasculare.

saru'mana

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

deci Teodora made by DanaH mi se pare ca seamana izbitor cu carliontz de Inais
buna ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

deci Teodora made by DanaH mi se pare ca seamana izbitor cu carliontz de Inais
buna ziua

Buna seara!

Mie nu mi se pare...uite aici
Daca o vezi pe Sara-Scortzisoara insa...zici clar ca-s surori. Mai putin genele Sarei...nu le egalam noi. Dar in rest is aproape identice!

Asta nu inseamna ca Odo nu-i o dulceatza! Si fratzioru'! Si mai ales impreuna sunt doi copii superbi!

Vazut si ceilalti copii , citit cand apuc...imi pare rau ca nu mai am timp de nimic. Sper candva sa-mi revin!

Va doresc sanatate multa tuturor...pitici si mamici!

Va pupam!...

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Of, iar merge greu. :(

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

daca vreti sa vedeti o noua moda de stat in casa (si un remediu contra "oparelii")

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

'na seara !

Zic sa nu treaca ziua fara de la noi .Am avut o zi tare lunga si aglomerata astazi dar na' , bine ca a trecut
In primul rand vroiam sa va salut, in al doilea rand sa va zic ca mi s-au parut tare frumoase si interesante discutiile voastre despre modelarea celor mici . La capitolul mancare io nu prea indraznesc sa dau sfaturi insa noua ( astora batrani , ca pt Andra e ) ne place cous-cous-ul si-l arunc in oala dupa ce am fiert carnea si legume, pun capac si le las 5-7 min la "aburit" iar apoi amestectat si " bon appetit" .
Apropo de gatit astazi impreuna cu Andra am gatit . I-am facut si niste poze . Chiar, ia sa le trag pe calculator . Iata dovada! Aici

Am vazut fatzuca dulce a Iasminei ( mami, pune mana si revino-ti! , te vrem mai des pe aici) ,poza asta ( desi o stiam) este MINUNATA!!!!

Ah si mai aveam o curiozitate: Adriana , voi v-ati hotorat pana la urma in privinta concediului in Egipt ?

Si o alta curiozitate : Cleo , ceva vesti de la ?

La multi multi ani dorinutza82! Daca ne mai citesti - da un semn!

Gata ma retrag, azi m-a killarit o durere de cap , asa am avut astazi certitudinea ca am cap , asa ca sper ca mosh Ene imi alina durerea !

Noapte buna!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO pleci 4 zile la Valencia??
si eu ma uit pt 4 zile la mare,nu stiu unde,tot prin zona.nu stiu nici cand,peste cateva saptamani cand prindem primul liber .

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LUMINEL haaahaaa cu manusi,sosete si in fundu' gol

INAIS ,Iasmi e belea!!!ce par are! ce ochi!

MSBB ce poze frumoase cu pestele !!! bravo,bucatareselor!!

sa va dau si eu cateva poze,Sofia i-a pus lui Andres pe cap o banderola,(defapt alea cu care prind perdelele la bucatarie),si-a pus si ea,il ia de gat si spune:"este es mi principe ,y yo soy la bruja mala"(asta e printul meu iar eu sunt vrajitoarea cea rea).(deci romana mea e degeaba)
sunt 4 poze cu incoronarea,spre stanga,DE AICI

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

si la mine merge greu, pozele Aelitei nu le pot vedea...
Inais..ce facusi mai cu fata in lighean?
vad ca lumea se plimba, frumos si sanatos, noi mai mult pe tusa, asteptam primavara

Mergi la inceput