Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata

Incep sa ma sece insomniile astea, parca ma mai trezeam si la Vlad si ramaneam benoclata ceva timp dar nu atat de mult. Si incep sa resimt oboseala.

Azi merg la BAby expo. Mai apare cineva?

Aseara am fost in vizita la Piggy si Ilinca, iar au fost ceva tandreturi pe-acolo, se inteleg de minune ca si Ilinca e linistita ca Vlad, nu stiu inca ce-i aia bataie, a fost super.

Elenuca, nu-i fac nici un vaccin si nici nu-i dau nimic de imunizare. Il las sa se imunizeze natural NU mi-a spus nici peduatra lui Vlad nici directoarea de acolo ca ar tb sa-i fac vreun vaccin.

Am vazut poze cu carliontz-Iasminutza, e o scumpete
Si pe Cristiana in fundul gol si cu manusi, simpatica foc, cam neastamparata din cate vad si pe gospodina Andra lui MsBB o dulceata, si pe incoronatii de Andres si Sofia, cocheta foc cea mica, dar nici baietelul nu-i mai prejos!

Acum ca m-am delectat cu poze, merg sa ma imbrac, sa-l pregatesc pe VLad de dus la soacra si apoi drumul catre Baby expo. Va scriu la intoarcere ce am gasit pe-acolo.

, o zi minunata tuturor!

ALI, mami de Vlady si 23+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neata mai fetele!
Dar stiu ca ati scris in ultima vreme, nu gluma!
Am observat ca parca scrieti mai des cand e vreme frumoasa, cel putin in zilele alea cu soare parca nici nu aveam timp sa citesc de cat ati scris. Am vazut si eu poze cu fratiori, si moda cea noua, si ce mai gateste MsBB cu ajutor in bucatarie si pe Iasmi cea carliontata.....numai copii frumosi.
Noi maine avem in plan baby expo, asa ca Alish, asteptam sa ne spui ce ai gasit acolo interesant.
In rest...suntem ca pana acum, am inceput sa ciugulim din mancare(ceea ce e foarte bine pentru noi), insa tot ne luptam cu constipatia. Am citit ca laptele de vaca in exces duce la constipatie.....asa ca de azi gata, il reducem..
Fug sa fac mancare, apoi curatenie...dar mai trec pe aici!
Va pup, o zi buna sa aveti!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Mi_bebelina, pofta mare in continuare!

Luminel, la noi se sta des asa prin casa; chiar mai rau, complet dezbracat si cu manusi de ex.
Cea mai mare placere e sa alerge dezbracate prin casa.
Eu le mai las, mai ales vara numai asa stau.

Ce par mare si carliontat are Iasmina! wow! n-o mai vazusem de mult!

MsBb, mama ce peste urias! SI nu-mi spune ca portia aia mare a papat-o Andra?
In Egipt nu mai plecam. M-am consolat deja cu gandul.
Daca nu am gasit pe nimeni care vrea sa stea cu burta la soare, singura cu ele doua nu pot pleca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello hello

Salutari rapide din aeroportul din Cairo Ne pregatim de boarding, am cumparat o camila pt Robertix ... de plush

Sper ca toata lumea e bine, lecturez diseara

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Mi_bebelina, pofta mare in continuare!

Luminel, la noi se sta des asa prin casa; chiar mai rau, complet dezbracat si cu manusi de ex.
Cea mai mare placere e sa alerge dezbracate prin casa.
Eu le mai las, mai ales vara numai asa stau.

Ce par mare si carliontat are Iasmina! wow! n-o mai vazusem de mult!

MsBb, mama ce peste urias! SI nu-mi spune ca portia aia mare a papat-o Andra?
In Egipt nu mai plecam. M-am consolat deja cu gandul.
Daca nu am gasit pe nimeni care vrea sa stea cu burta la soare, singura cu ele doua nu pot pleca.

si Mara sta asha. Bine, avem 23-24-25 gr in casa, e f. cald. SI noi stam in tricou si kiloti. Aseara a adormit pe canapea -in body . Dupa ce a adormit am reusit sa ii pun pampersica, pantaloni, si un tricoucu maneca lunga. E rea de caldura...
Si da, in curu gol, cu 2 fulare dupa gat, manushile cu atza, cizmele sub bratz, si geaca taraita - e in weekend la usa. PAPA! la copii...

Luminel, ce are piticania ta in picioare? sosete tricotate homemade? Arata DEMENTIAL!

Ylari, sa ne dai poze cu ce croshetezi tu acolo,da?

Edit: Salutari camilei si zbor usor!!!!

Inca un edit:
Aelita, pe 1 mai zburam la Valencia. Stam 3 nopti. Mergem sa vedem oceanografico, unde cica mai traieshte Flipper din filme!

Luati aici si priviti si voi poza ca eu ma duc sa ma tai cu lama. http://picasaweb.google.es/aelita.aelita.ael/NuntaCarmenManolo23Aug2009#5383613684697532226
Ma duc sa imi arunc mancarea din frigider si sa imi comand salate!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Ali si eu f naspa cu insomniile, si un somn a ziua de lesin. Ieri m-am culcat pe la 4 dimineata, pentru 2 ore...
Sa ne zici ce era pe la baby expo Ah, si eu am pus 10 kg. tot asa, in 4 luni. ca in primele 3 nimic.tot de la dulciuri prea multe. numai asta as manca
as fi mers si eu, dar nu cred ca am sanse cu B nici in we...asta e
Belleane nu au facut minuni probioticele pt infectia lui MIrci. nici nu ma asteptam acum ii dam cu solutie oftalmica cu gentamicina si sa vedem.
MsBB i-a placut Andrei minunea de peste??vad ca e bucatareasa strasnica
Lumi asa umbla si asta, cu piciorusele goale, bodyul deschis, noaptea face crize sa -l dezbrac...ce ducle e puica ta creata!
cleo super ca ati stab excursia, ce chef am!
Aelita ce scumpei sunt! Aia mica e mortala imbracata asa. Vraitoarea mica!
Andrada sanatate multa

Gata iesim afara ca nu mai am scuze cu zapada.
[red]

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Dana multumesc pt articol, interesant!!!!

Msbb moama ce innoata pestele ala in bunatate de sos si legume. Ma omoriiiiiiiiiiiiiiiiii!!!Vreau si eu, hai la noi, cu Andra co tot ca nu mai pot dupa ea si am eu un filling ca si Tiberiu!

Aelita vai ce dulci sunt, imi place poya asta http://picasaweb.google.es/aelita.aelita.ael/FEBRUARIE02#5442286034831966050, de fapt toate imi plac. Iar aici, moama ce chica bonita http://picasaweb.google.es/aelita.aelita.ael/FEBRUARIE02#5435125765045820322

Alysh astept vesti de la baby expo!!!
Inais sa mai pui poze cu printesa ta! E o dulce!
Fetele ma intereseaza sa cumpar o plasa pt jucariile de la baitza, la asa ceva ma refer http://reclama/detalii.php?cod=LI159 numai ca asta mi se pare scumpa. Daca vedeti din intamplare printr+un magazin sa imi spuneti si mie ca tot caut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

Multumim frumos pt laude...doar 2 poze am pus aseara...restul erau mai vechi. Nici de asta nu mai am timp.

Stefany in lighean s-a asezat ea. L-a luat din baie, l-a tarat pana in bucatarie...si s-a asezat in el cerandu-mi sa o trag/imping...ce sa-i faci daca nu am avut bani de sanie... Ne dam cu ligheanul pe gresie!

Am fost noi doua ieri la targ. Fara masina, cu tramvaiul.
Aventura frateee...pe langa faptul ca invariabil pe afara se impiedica si se murdareste ca porcusorul..., ajunse acolo cu chiu cu vai...s-a dezlantuit efectiv. Alerga si radeaaaaaaaaa...pe toate culoarele alea. Toata Polivalenta era a ei! Noroc ca nu era aglomeratie. Bun si eu dupa ea...cu rucsacul in spate...terminata!
Imbratiseaza selectiv diversi copilasi mai mici care ii ies in cale...pana ii darama. Lipicioasa rau de tot! Trage tot ce prinde...dar e fericirea intruchipata. Cu gura pana la urechi. Si mozolita pana la urechi! Zau ca daca nu aveam de cumparat cate ceva ma amuzam copios...asa mi-am permis doar sa ma prefac suparata, ca sa nu devasteze chiar tot ce prindea...insa zambeam in coltul gurii, spre dezaprobarea unora de pe acolo! Era ca la ea acs. Restul copiilor cumintei, fie mai mici in brate, fie in carucior...noi ca titirezul!

Sunt cea mai fericita mamica! Este exact cum mi-am dorit-o!

In concluzie...mai mergem si azi, dar nu intram. Doar afara sa ne cumparam niste dvd-uri cu Tom&Jerry care ne plaaaaaaac! Taaaaareeee!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Simonix distractie placuta !

Cleo,haha,nebunooooo,intru sa vad de ce te tai cu lama,si cand colo,asa pe moment ma gandeam oleeeeeei ce caut aici????????

haha e din vara din Romania,la o nunta.

fetelor,ma bucur ca v-am incantat cu pozele

ia vedeti aici ce au dat la tv acum,din Romania.am cautat siam gasit apoi pe net:http://www.kaz3.info/la-palme-cu-politistul.html

PRIMUL PISHU LA OALA al lui Andres.eu nu ma agit pana la 2 ani,dar azi a vrut ,a facut repede,s-a ridicat ,s-au minunat amandoi de ce e in oala,si apoi Sofia l-a pupat pt primul lui pishu!Dupa ce am spalat oala,s-a dus dupa ea ,si se pune la loc.cred ca i-au placut laudele.

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Aelita am uitat sa-ti zic...m-a terminat poza asta
Are fiica-ta niste tzinute!! I le cumperi de acolo??...si Andres cu papion si costum alb.... Dementiali sunt amandoi!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput