Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
DanaH spune:
trebuei sa zic repede, ca altfel uit si e mare pacat: aelita, ai o famile tare tare frumoasa. abia astept sa il vad pe urmatorul membru al familiei. poze "aglomerate" cum ziceai tu. iar tzinute printzesei tale.... dementziale. aici sunt amandoi asa de elegantzi. cat despre tine.... mamaaa, vorba lui cleo, ma duc sa ma spanzur.
simonix, zbor placut. abia ashtept sa ne povesteshti cum fu si mai ales cum te-a primti robertzel.
cleo, deci atzi ramas cu valencia. ce sa zic, nu e rau. ramane pe alta data olandika.
inais, nici eu nu cred ca seamana, mai ales acum, de cand e teodroa la cura. stefany_p cred ca se refera ca sunt amandoua rotunjoare la fatza, au ochii mari si carliontzi.
apropo de jasmi-carliontz, eu cred ca fata ta o sa ajunga fotomodel sau ceva star de cinema. asa ma topesc dupa ea in pozele acelea facute in studio....
MsBB, asa mi-ai facut o pofta cu peshtele acela si cu mamaliga... noroc cu cleo si cu poza cu aelita ca m-a adus cu picoarele pe pamant si mi-am dat seama ca eu sunt la cura de slabire, defapt.
ia uitatzi voi ce chef de vorba am eu azi. cand ma gandesc cata treaba am... o sa cam plang eu dupa timpul asta pe la sfarshitul zilei.
azi imi vine soacra pt trei saptamani. dar de data asta o imaprt cu cumnata, ca na, are si ea bebe. ce sa zic, nu ma plang.
baietzii mei azi au plecat haiduci. au program ca de baietzi, cu piscina, film, mancat la resturant. cred ca odo a simtzit ceva dimienatza, ca nu se mai dadea dusa de langa taica-su. suntem rai, stiu, pe ea o ducem la gradi, dar nu am putea face activitatzile astea cu amandoi. lasa, ca acum face si ea 4 ani si atunci o sa mergem cu amandoi.
hai ca ma duc la articolele mele de termiant.
va pup si va urez de pe acum un weekend placut.
Poze
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaH trebuei sa zic repede, ca altfel uit si e mare pacat: aelita, ai o famile tare tare frumoasa. abia astept sa il vad pe urmatorul membru al familiei. poze "aglomerate" cum ziceai tu. iar tzinute printzesei tale.... dementziale. aici sunt amandoi asa de elegantzi. cat despre tine.... mamaaa, vorba lui cleo, ma duc sa ma spanzur. simonix, zbor placut. abia ashtept sa ne povesteshti cum fu si mai ales cum te-a primti robertzel. cleo, deci atzi ramas cu valencia. ce sa zic, nu e rau. ramane pe alta data olandika. inais, nici eu nu cred ca seamana, mai ales acum, de cand e teodroa la cura. stefany_p cred ca se refera ca sunt amandoua rotunjoare la fatza, au ochii mari si carliontzi. apropo de jasmi-carliontz, eu cred ca fata ta o sa ajunga fotomodel sau ceva star de cinema. asa ma topesc dupa ea in pozele acelea facute in studio.... MsBB, asa mi-ai facut o pofta cu peshtele acela si cu mamaliga... noroc cu cleo si cu poza cu aelita ca m-a adus cu picoarele pe pamant si mi-am dat seama ca eu sunt la cura de slabire, defapt. ia uitatzi voi ce chef de vorba am eu azi. cand ma gandesc cata treaba am... o sa cam plang eu dupa timpul asta pe la sfarshitul zilei. azi imi vine soacra pt trei saptamani. dar de data asta o imaprt cu cumnata, ca na, are si ea bebe. ce sa zic, nu ma plang. baietzii mei azi au plecat haiduci. au program ca de baietzi, cu piscina, film, mancat la resturant. cred ca odo a simtzit ceva dimienatza, ca nu se mai dadea dusa de langa taica-su. suntem rai, stiu, pe ea o ducem la gradi, dar nu am putea face activitatzile astea cu amandoi. lasa, ca acum face si ea 4 ani si atunci o sa mergem cu amandoi. hai ca ma duc la articolele mele de termiant. va pup si va urez de pe acum un weekend placut. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
danaH, a gasit tati super pretz la bilete. 760 roni toti 3, dus intors, este cam 150 euro. Zic ca e f. eftin!!! Lasa ca o sa vedem alta data Olandika.
Ce imi place ca aveti program separat cu copiii... eu apreciez asta. Pt ca cel mai mare are si alte nevoi, si nevoie de alta atentie, o individualitate, acolo.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Luminel spune:
Salutare!
Credeam ca va "sochez" cu tinuta lu' fii-mea
...deci nu e singura
...m-am linistit....
Cleo, da, sunt cipicei impletiti (nu de mine
, de o vecina)....
Inais, "Domnisoara carliontz" imi place mult in poza asta
...nu ca in celelate n-ar arata la fel de bine...
De Aelita, ce sa mai zic...cum e mama si copiii
...frumosi si eleganti...
Felicitari pentru primul pishu pe olita...noi avem vreo 5 la activ dar anul trecut
...anul asta n-am mai reusit s-o insel...
MsBB, cred ca a iesit usper bun pestele la cuptor...cu asa "bucatareasa"!!!!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Adriana_78 spune:
E caldut si frumos ... poate o sa tina vremea frumoasa
Si eu am admirat-o pe Sofia (Aelita) trendy imbracata
Si am deschis si linkul deschis de Cleo, da nu m-am lamurit care e mamica Aelita?
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 E caldut si frumos ... poate o sa tina vremea frumoasa Si eu am admirat-o pe Sofia (Aelita) trendy imbracata Si am deschis si linkul deschis de Cleo, da nu m-am lamurit care e mamica Aelita? |
http://picasaweb.google.es/aelita.aelita.ael/NuntaCarmenManolo23Aug2009#5383524457044388930
asta slaba si inalta si cu 'girls' up
o
CrinaAndreea spune:
Buna,
Suntem si noi prin preajma, va citim zilnic, dar nu prea apucam sa mai scriem. Doamne.. cat ati mai scris...
Sa incerc sa scriu si eu cate ceva la fiecare subiect dezbatut de voi...
Bogdan inca se mai trezeste de doua ori pe noapte sa isi ia portia de laptic. Nu cred ca mai are mare lucru de luat, dar cred ca s-a obisnuit asa, pt ca daca incerc sa il culc fara sa ii dau, imi spune ca vrea "tate". Sper ca zilele astea sa reusesc sa il intarc definitiv ca e destul de mare.
Spre rusinea mea nu am gatit niciodata cus cus si nici nu-mi amintesc sa fi mancat vreodata asa ceva.
Referitor la "doamnele bine intentionate" care nu fac altceva decat sa stea cu gura pe mamicile care isi plimba copilasii.. nici nu mai stiu de cate ori nu mi s-a atras si mie atentia, ba ca e prea frig sa stea cu capul descoperit, ba ca se uda daca il las sa mearga prin balti, ba ca face galagie, ba ca la nu stiu ce ora trebuia sa doarma nu sa fie pe afara.... diverse. Dar le-am spus sa stea linistite ca indiferent de consecinte nu au ele treaba cu copilul meu si in mod sigur nu ma voi duce la ele la usa sa le cer ajutorul. Poate cam dur, dar... cred ca la fiecare metru se gaseste cineva sa comenteze cate ceva, si chiar m-am saturat sa le ascult.
Referitor la imunizare pentru intrarea in colectivitate mie mi-a recomandat pediatra sa ii dau niste multivitamine si minerale, colostru cu probiotice si first defence. Spunea ca intr-adevar Bogdan nu a avut probleme de sanatate, in afara de o raceala puternica si o viroza, dar nici nu e printre cei mai "puternici". Acum... eu i le-am dat. Nu a mancat mai bine dupa ele, si inca nu mi-am dat seama daca are imunitatea mai crescuta.
Am vazut poze cu copilasii vostri: sunt superbi. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va aduca numai impliniri si bucurii. Sa fiu sincera nu am habar cum se pot pune poze. Sunt pe teritoriul sf-ului. ![]()
L-am inscris si eu pe Bogdan la o gradinita particulara, am renuntat la cresa la care il inscrisesem initial. Am zis ca daca tot dam un ban, macar sa se si ocupe putin de el, nu doar sa il supravegheze si sa ii dea sa manance. Se pare ca mai nou exista programa si pentru grupa lui de varsta. Acum.. stiu ca mare lucru nu poate face la varsta asta, dar... cam tot banii aia ii dadeam si la cresa.
Deja nu mai vroia sa plece de acolo. Imi spunea si facea cu mana "pa pa" si vroia sa se duca la copii. O luase de mana pe d-na directoare... si nici gand sa mai stea cu mine. Ba mai avea putin si se punea pe plans cand vroiam sa il pun geaca sa plecam. Pana nu i-a spus directoarea ca se imbraca si copii si vin si ei, ba mai mult, se imbraca si ea... nu am reusit sa il imbrac.
Imi venea sa plang de ciuda... baiatul meu creste, isi va face prieteni, va avea programul si activitatile lui, si eu....? Ma gandesc cu durere la prima zi de gradi, adica dupa Paste. E maricel si trebuie sa ii acord acea doza de libertate. Nu mai depinde doar de mine
. Puiul meu scump!
Cleo ai cumva o lama in plus? 
Vroiam sa mai spun ceva, dar am uitat. Asta e.. varsta isi spune cuvantul 
V-am pupat si un sfarsit de saptamana placut! 
cleo78 spune:
crinaAndreea, nu am lame, ca is la munca, dar de acasa scot din aparatul de ras a lui barbatu meu, si tot ma descurc ![]()
Hai sa te incurajez cu flacaul si gradinitza. Deci- da, ai baiat mare, deja independent, pt personalitatea lui e nemaipomenit sa isi faca prieteni, sa faca tot feluld e jocuri de grup. Sa vezi ce fain cand va veni acasa si iti va repeta, si iti va arata! Vezi ce barbat mare ai?
Wai, fetili, wai, azi nu am chef de munca. WAAAAIIIII
P.S. WWAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIII
o
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Adriana_78 E caldut si frumos ... poate o sa tina vremea frumoasa Si eu am admirat-o pe Sofia (Aelita) trendy imbracata Si am deschis si linkul deschis de Cleo, da nu m-am lamurit care e mamica Aelita? |
E frumos intr-adevar...alta viata! parca simti ca traiesti...
Dar la 1 Cris tot s-a intors de afara cu obrajii, mainile si picioarele reci si n-a stat decat o ora...poate acum s-a mai incalzit...
Ylari, gasisi, bre
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Fetelor, am fost la baby expo, am venit incantata, multe firme, tot ce vrei, preturi relativ ok....depinde ce cautati, dar erau si oferte mai peste tot.
Lui VLad i-am luat carti, puzze-uri din lemn, niste pantofiori pt gradi, un trening, sapca si caciulitza de primavara, caroici lavabile...mmm, prostioare.
Eu zic ca merita sa -l vizitati...
ALI, mami de Vlady si
24+ cu
Luca
inais spune:
| citat din mesajul lui DanaH inais, nici eu nu cred ca seamana, mai ales acum, de cand e teodroa la cura. stefany_p cred ca se refera ca sunt amandoua rotunjoare la fatza, au ochii mari si carliontzi. apropo de jasmi-carliontz, eu cred ca fata ta o sa ajunga fotomodel sau ceva star de cinema. asa ma topesc dupa ea in pozele acelea facute in studio.... Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
Deci sa se faca ce vrea ea sa se faca...o sprijinim in orice directie. Atata timp cat e fericita!
Cat despre pozele de studio...e o pasiune a noastra asta cu pozele si cum inca nu avem un aparat performant, o data pe an (cel putin) incercam sa avem si niste poze aparte. Atata tot.
Chestia cu carliontzii este o surpriza total pentru noi. Toti. Se pare ca seamana la cap asta cu strabunica-sa din partea tatalui...oricum seamana complet cu taica-su...asa ca nu e nici o surpriza ca urmeaza linia paterna si la capitolul acesta. Eu de cand ma stiu am adorat copiii cu parul cretz. Insa nu-mi faceam nici cea mai mica iluzie ca voi poseda eu unul...dar uite ca sunt trasaturi care exista undeva "in neam" si se transmit. Oricum nu e complet carliontzat parul ei. Probabil ca va fi ondulat cand va creste, nu cretz insa! Sanatoasa sa fie! Restul sunt detalii...intr-o oarecare masura.
Va
pe toate pt complimente.Copiii sunt comori...care tot cresc si uite asa parintii-s tot mai bogati!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati