Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 14
stefany_p spune:
ce fel de jucarii mai luati copiilor?
Iustin iubeste ustensilele d ebucatarie, capacele, tigaile, adora sa se uite cum fierbe mancarea, cum se spala vasele..s-a cam plictisit d ejucariile lui
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inais Copiii sunt comori...care tot cresc si uite asa parintii-s tot mai bogati! mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati 05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei" Cat de maaaare sunt!! |
E minunat ce-ai zis... ma uit acum la comoara mea draga cu ochi albastri (nici eu nici in cele mai frumoase vise nu speram copil blond cu ochi albastri [chiar daca-s strambi hhiih]) si ma gandesc ce de comoara voi avea cand ava avea el vreo 2 m.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
Lorich spune:
Stefany ultaima achizitie s-a facut sub presiune-pt prima daca Robert a urlat sa-i luam ceva in magazin-catelusul cantaret de la fisher (are gusturi fff costisitoare); am mai cumparat in ultimul timp:puzzle de orice fel, pt varsta lui si pana la 2 ani, cuburi, cubulete, si un volan de masina vtech. Dar poti sa-i cumperi lui iusti ce-i palce, set de oale (i-am luat si lui Robert in vara) sau alte asemenea.
va pup, weekend placut!
Aaaa..superbe poze Aelita, MsBB-ce pofta mi-ai facuuuut ca de Iasmi nu mai zic, ca o iubesc de mor.
YLARI spune:
Buna fetelor,
N-am mai scris ca am lasat laptopul la servici sa mi-l mestereasca (avea parola de retea expirata si nu puteam sa mai imi fac update-urile)
Cleo o sa va fac poza, sunt foarte frumoase croshetaturile mele :)
Lumi am selectat vreo 10 gradi, weekendul asta studiez cu tati problema si de sapt viitoare sun acolo ptr info, apoi facem o vizita-doua-trei si dupaia alegem... si dupaia... gata
O trimit la gradi.
Merci ptr info referitoare la ceva vitamine inainte de trimis la gradi... nu ma gandisem...
Alysh, ai gasit ceva la Baby expo?
Vazut poze de aelita, superbeeeee!!!!!!!!
Revin... pupici
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cleo78 spune:
fetelor, un subiectminunat si educativ cu argumentari logice si cooerente : de ce racesc copiii
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137232&whichpage=3http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137232&whichpage=1
edit:Ylari, o recomandare homeopata pt imunitate: Occilococium. Nu stiu insa sa zic dozajul, ca am uitat, parca juma de tub in linguritza, si cand da raceala 3 zile cate un tub.
Si iti propun o mantra, sa repeti sa iti intre bine la neuron: MUCII NU SUNT BOALA....TOTI COPIII FAC MUCI SI TUSESC UNEORI
Mara de 2-3 luni e veshnic cu muci. scapa o zi, apar urmatoarea zi. Is muci aposi. Cand are mai multi, tuseshte. Mai ales cand iesim dim. la aer rece/ceatza. De 2 ori am ajuns speriata la gradinitza, ca daca nu mi-o primeshte.La care o educatoare imi zice: ia auziti si pe altii - ce 'canta'. MUlti tusheau...
Completare: am dus fata la gradinitza si cand au fo - 15 gr. Fara fularla gura- fularul e doar la gat, de aspect, ca oricum iese cu scandal cu socrii (iotot ii bat intr-o zi). O singura zi am oprit-o acasa, ca era disperata soacra, doar ca i-ar fi fo ei greu sa iasa dupa ea dar nici nu a vrut sa lase fata pana la 6 cand sa o luam noi.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
YLARI spune:
Cleo noi i-am dat iarna asta cate un oscilo / saptamana si pot sa spun cu mana pe inima ca n-am avut probleme cu ea. Deloc. Sa vad, o sa sun la Hotline sa intreb. Si am luat si noi la fel oscilo. Tot cu mare succes.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
stefany_p spune:
Lorich, doar daca -i iau oale normale le apreciaza.
am vazut si eu un puzzle din 30 de piese , mi s-a parut prea greu pentru el, tu din cate piese ai luat?
Ylari, asa e, toti mai mucesc, mai stranuta..eu pentru nasuc infundat am Vibrocil adus din Romania, isi face treaba de minune
aelita spune:
fetelor,sunteti nebune![]()
![]()
| citat din mesajul lui inais Aelita am uitat sa-ti zic...m-a terminat poza asta Are fiica-ta niste tzinute!! I le cumperi de acolo??...si Andres cu papion si costum alb.... Dementiali sunt amandoi!! ![]() |
Ce curaj sa iti dea 3 rochii asa ,daca erai unul care nu se mai ducea inapoi??? du-te si da-i banii pe toate 3 ca a fost femeie de treaba !
si asa s-a facut cu restul,ieftine fata de aici.vreo 13 rochii d-alea faceau cat cea alba de aici.
iar Andres la fel,un costum il are de aici,parca de la motz,si fracul alb de acolo,de asemenea de 10 ori mai ieftin decat cel de aici..
daca le-as sti masurile,as lua de acolo mereu.
DANAH de Revelion,sa va spun ca nu i-am pus eu margele de nebuna
dar daca eu mi-am pus,a tabarat pe cutia de margele ca vrea si vrea si vrea ! si ce sa ii fac? cand a inceput ca vrea si el,zic hait,acu ce-i mai fac????si am scapat cu cravata !!!
vroiam sa va pun poza cu fatza lui in momentul in care a simtit ca iese primul pishu la oala.si inca doua in stanga,de azi de la baie.
AICI
Doloress spune:
Am vazut si eu pozici tare frumoase! Mi-a placut de Cristiana asa e si al meu, daca il las ar sta numai in fundul gol! Am vazut-o pe febletea mea Iasminuta si eu tare mi-am dorit copil cu parul cret si eram sigura ca asa va iesi, ca si eu am avut numai zulufei cand eram mica si sora-mea e creata ca o oaie si acuma, insa n-a fost sa fie, dar oricum pentru un barbat parul cret e complicat de intretinut, cumnatul meu e un Berbecut cret si e disperat cu ingrijirea parului! Am vazut si pozele Aelitei si eu vreau lama neaparat
eu n-aratam asa nici la 20 de ani! Apoi copilasii sunt niste dulci!!!! Andres are o fatuca de simpatic, imi place de mor de el. Si Sofia, o dominisorica frumoasa ca mama ei!
Ylari subscriu cu oscilococcinum, eu m-am trezit in ceasul al 12-lea, azi mergem sa-i luam. ca la gradi din 5 copii, doi au luat permenanet oscilo si nu au avut nimic. Si ceilati trei nu mai ies din boli. Al meu iar a inceput sa tuseasca si sa-i curga mucisori, am si plans azi, ne-am certat eu cu Gabi, dadeam vina unul pe altul, efectiv, suntem la capatul puterilor daca e sa o luam de la capat cu bolile. Si Patrick care nu coopereaza deloc, si nu vrea sa pape, si e din ce in ce mai slabit si mai ametit... of ca emigrez acusi in Africa si rezolv problema.
Noi am renuntat la olita, am si ascuns-o. Daca ati mai vazut parinti mai denaturati ca noi. Asta pentru ca cere mereu la olita, il punem, face,, apoi urmeaza o intreaga scena ca la nebuni ca nu mai vrea imbracat. C7u tantrumuri, trantit pe jos, crize de nervi, urlete si tipete de cate jumate de ora. Asa ca dupa ce ne-a secat de puteri de cateva ori asa, am renuntat la olita. La gradi face in continuare, insa acolo nu face asa panarama la imbracat. Iar ma rog sa vina vara sa-l pot lasa in fundul gol.
De lasat in pielea goala nu-mi mai permit, aseara l-am lasat vreo 15 minute asa si azi era plin de muci si mi-a tusit toata noaptea 
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
Lorich spune:
| citat din mesajul lui stefany_p Lorich, doar daca -i iau oale normale le apreciaza. Ylari, asa e, toti mai mucesc, mai stranuta..eu pentru nasuc infundat am Vibrocil adus din Romania, isi face treaba de minune |
de la 2 si 3 piese pana la mai multe-nici Robert nu-i interesat sa le compuna, ci sa le descompuna

lui mami si a lui tati