Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

hai,mai,fetelor,la cat de frumoase sunteti voi toate !! Dar va multumesc ca macar imi ridicati moralul,la batranete prinde bine

15+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Am admirat-o si eu pe Aelita, ce mamica absolut superba ca sa nu mai zic de alte calitati!!]
Ali sa-ti fie de bine shoppingul!
Inais am mai luat si eu la rand pozele cu Iasmi. NU stiam ca povestea parului cret e asa complicata, super ca v-a iesit!!
Lorich asa si eu nu credeam vreodata ca voi face copil saten cu okii verzi!!Robi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor
Mda, deci noi am revenit in Crangasi. M-am trezit mai devreme sa fac pitina treaba dar pana acum m-am ocupat doar de ferma
Azi am sa fac ficatul de vita, o sa va anunt cum a iesit. As face si o ciorbica sa fie, sa nu ma apuc sa mai fac maine. Eva a fost foarte nervoasa ieri la revenirea aici, habar n-am de ce, motiv ptr care socra-miu a fost si el nervos, spunand in continuu ca fata s-a facut rea Of...
In fine, sapt trecuta am fost 2 zile la servici, oarecum linistita ca fata e cu ai mei. Sa vedem cand oi da-o la gradi. Sincer stiu ca e lucrul cel mai bun pt ea in situatia data... dar ma gandesc mereu la ea... cum o sa-i fie? Or sa aiba grija de ea? In fine, intrebari de-astea de mama nebuna ce sunt.
Nu stiu ce sa va mai spun momentan. Azi o sa am zi de smotru, cu toate ca vreau sa iesim si pe afara cu Eva, al meu vrea sa se odihneasca, deh... ca munceste toata saptamana... bla, bla...
Va pup pe toate.

Aelita ce te-a apucat maica de zici ca esti batrana? Vezi ca iti dau bataitza.
Doloress foarte bine ca te-ai gandit la oscilo, baga-i, n-ai ce pierde. Nu va mai certati ca vin si la voi cu na-na-ul. Nu-i nimeni de vina ca se imbolnaveste bebelunul. Lasa ca se face el mare si o sa rada de voi. Si Eva face crize cand e sa o imbrac.....

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ca tot is acasa.
MI-am spalat toti pantalonii, si is uzi. Io cu cema duc la ginecolog? ma duc in pijama sau fusta....hahaha. Si iau si fata cu mine, sa vada si ea pe primul barbat caruia i-a aratat fundul

azi o sa bag mamaliga si ficatzei - sarutmana de idee, Ylari. Ylari, i-a baga

si fiica mea sta in curu gol. Dar nici body-ul l-am pus cu urlete! cu dat cu fundu de pamant, etc. Stiti voi cum. Stiu ca s-a incalzit afara, dar inca nu e de mers la nudisti...cine ii explica Marei asta?

Inais, eu eram convinsa ca tu ai parul ondulat natural! si mi se parea ca gena carliontzata e de la tine... As fi jurat!

gata, ma bag la treaba.

edit: fiica mea s-a echipat singura, si-a tras pantalonii dar numai pe jumatate, si acu urla ca nu ii iese cu cizmele. Dar se incapatzneaza si insista ....ii fac poza.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Gata ciorba de vitzel, gata ficateii la cuptor cu legume, am pregatit si carnea de snitzele, sotzu o sa curetze cartofii de piure. Am zis. Stop.
Cleo, cu placere ptr idee, maine o sa fac si io mamaligutza, sarut mana si io tzie.
A fost cutremur in Chile, ati vazut? Ce mareee... Doamne fereste...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Salutare!

Ylari, harnicutza, harnicutza! sa va fie de bine cu atatea bunatati!...ai mai avut timp si de smotru?! eu l-am lasat pe maine dimineata, mai ales ca am facut joi...azi m-am ocupat numai de gatit: am facut supa cu galusti si tocana de legume cu pui pentru noi si ciorba radauteana (Cleo, iti suna cunoscut?) pentru Cris (i-a placut mult)...acum ma tot gandesc ce sa mai fac dulce
Ieri imi pusesem si eu in gand sa iesim pe afara toti azi (am observat ca ma simt mai bine in zilele cand ies afara, cand stau numai in casa mai mereu mi-e rau)...dar cu vremea asta...am renuntat

Doloress, tu cum te mai simti? ai ajuns la medic, pana la urma?
sper sa n-o ia de la capat Partrick cu boala...oricum faptul ca va certati nu ajuta cu nimic...linistiti-va!

Cleo, si Cris isi baga cate un crac de pantaloni (diferiti) pe fiecare picior si dupa aia se chinuie sa-i salte si se enerveaza...e haioasa foc...cum sunt sigura ca e si Mara!

Aelita, ce mirat e Andres! zici ca cine stie ce se intamplase...a mai facut la oala?

Aly, sa poarte sanatos lucrusoarele!

Week-end placut va doresc!(chiar daca nu-i frumos afara)

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Lumi, la smotru l-am lasat pe Iuby, ca doar de aia intr-o casnicie, femeia si barbatul au drepturi egale Mie asa mi-a zis tanti aia cand ne-am cununat!
Dulce fac pancake-uri cand s-or trezi puturosii mei.
Ce sa va mai zic? Soacra-mea vrea sa cumpere pui de gaina si sa-i tzina in baie... Acum... sa nu radeti de mine, dar va intreb... cum as putea convietui cu ei in apartament? Si ei cu Eva??? Dumnezeule mare, ajung la balamuc...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Lumi, la smotru l-am lasat pe Iuby, ca doar de aia intr-o casnicie, femeia si barbatul au drepturi egale Mie asa mi-a zis tanti aia cand ne-am cununat!
Ce sa va mai zic? Soacra-mea vrea sa cumpere pui de gaina si sa-i tzina in baie... Acum... sa nu radeti de mine, dar va intreb... cum as putea convietui cu ei in apartament? Si ei cu Eva??? Dumnezeule mare, ajung la balamuc...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ciudata mai e soacra-ta! Propune-i sa ia si un vitel sa il creasaca pe balcon

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Ciudata mai e soacra-ta! Propune-i sa ia si un vitel sa il creasaca pe balcon

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Cred ca am inspirat-o eu cu farmvilu'

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Foarte bine facusi! eu il lasai pe al meu sa spele vasele...
Am facut si eu clatite, pana la urma...

Soacra-ta e dusa rau, saraca...initiaz-o in farmville, poate-i trece de crescatorie de pasari in baie ...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput