Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Neata fetelor Mda, deci noi am revenit in Crangasi. M-am trezit mai devreme sa fac pitina treaba dar pana acum m-am ocupat doar de ferma Azi am sa fac ficatul de vita, o sa va anunt cum a iesit. As face si o ciorbica sa fie, sa nu ma apuc sa mai fac maine. Eva a fost foarte nervoasa ieri la revenirea aici, habar n-am de ce, motiv ptr care socra-miu a fost si el nervos, spunand in continuu ca fata s-a facut rea Of...In fine, sapt trecuta am fost 2 zile la servici, oarecum linistita ca fata e cu ai mei. Sa vedem cand oi da-o la gradi. Sincer stiu ca e lucrul cel mai bun pt ea in situatia data... dar ma gandesc mereu la ea... cum o sa-i fie? Or sa aiba grija de ea? In fine, intrebari de-astea de mama nebuna ce sunt.Nu stiu ce sa va mai spun momentan. Azi o sa am zi de smotru, cu toate ca vreau sa iesim si pe afara cu Eva, al meu vrea sa se odihneasca, deh... ca munceste toata saptamana... bla, bla... Va pup pe toate. YLARI EVA mea ticker POZE |
Ba nu sunt deloc intrebari de mama nebuna; eu as zice ca NU ar fi normal sa nu-ti faci griji...
AM vazut si eu el principe y la bruja mala, am vazut-o peIasmina, si am mai vazut, uite nu am scris imediat si am uitat.
Ma iertati._
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Am vazut-o si pe Andra, mare bucatar 

_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Luminel
Foarte bine facusi! eu il lasai pe al meu sa spele vasele... Am facut si eu clatite, pana la urma... Soacra-ta e dusa rau, saraca...initiaz-o in farmville, poate-i trece de crescatorie de pasari in baie Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
ce socrii ai...Lumi, eu am facut clatite aseara, le-am umplut cu carnita, ardei gras rosu si verde, ceapa si castravete ptr. noi si ptr. Victoria le-am uns cu pate de ficat.
_
gabitzam spune:
Am pus si eu poze noi cu copiii incepand de aici. Il vedeti pe Raducu ce cretzofolin s-a facut, mie mi-ar place sa-i ramana asa, dar nu prea cred, ca n-are cu cine sa semene. Si inca cateva de aici.
Alaturi de SEBI
Luminel spune:
citat din mesajul lui Desiree2002 ce socrii ai...Lumi, eu am facut clatite aseara, le-am umplut cu carnita, ardei gras rosu si verde, ceapa si castravete ptr. noi si ptr. Victoria le-am uns cu pate de ficat. _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
suna apetisant
...asa n-am incercat niciodata...i-a sa fac si eu...mersi de idee
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
Luminel spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Am pus si eu poze noi cu copiii incepand de aici. Il vedeti pe Raducu ce cretzofolin s-a facut, mie mi-ar place sa-i ramana asa, dar nu prea cred, ca n-are cu cine sa semene. Si inca cateva de aici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
ce dulci sunt...si Raducu ce copanele are!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj
YLARI spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Am pus si eu poze noi cu copiii incepand de aici. Il vedeti pe Raducu ce cretzofolin s-a facut, mie mi-ar place sa-i ramana asa, dar nu prea cred, ca n-are cu cine sa semene. Si inca cateva de aici. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) Alaturi de SEBI |
Gabitzaaaa, ce frumosi sunt!!!! Poate ramane totusi cretzofolin
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
suna apetisant ...asa n-am incercat niciodata...i-a sa fac si eu...mersi de idee![]() Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
Au ramas vreo 6 de aseara, neumplute si azi la amiaza am facut asa: am amestecat putina branzica de vaca, dulce cu ff putin zahar, un ou si muuuulta scortisoara, am umplut clatitele, le-am rulat si apoi am mai batut un ou si le-am uns, si le-am bagat in cuptor vreo 20 de minute. Le-am scos si le-am papat calde, cu frisca deasupra. Victoria a papat 2! Sunt ok ptr. copii, zic eu.
_
Victoria_mami spune:
ce dulci sunt...si Raducu ce copanele are! ![]() Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj |
Raducu seamana perfect cu tati lui.
puiut grasunel._

si sa-i tzina in baie... Acum... sa nu radeti de mine, dar va intreb... cum as putea convietui cu ei in apartament? Si ei cu Eva??? Dumnezeule mare, ajung la balamuc...