Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello :) Gata, am scapat

Ce bine e acasa cu bebelache atarnat de mine De cand am venit stam lipiti :) ce sa va zic, sunt amoureuse raaaau - pe bune, a trecut o vreme de cand am avut "simtzamainte" din astea asa puternice In schimb cred ca amorul asta mare e epuizant haha :) Desi la Cairo am dormit mai putin decat acasa, nu stiu cum se face ca sunt muuult mai obo aici

Cat despre cairo - cine voia sa emigreze in Africa ?? Dolores - FORGET IT Prefer 10000 de muci belgieni hihihi :) O sa iti spun de ce :D Misiunea per total a fost faina, am facut lucruri interesante, nu prea am avut timp de plimbari si vizite, dar tot am vazut niscai piramide. In schimb, orasul ... hmmm... Ca la nebuni ! M-am dezobisnuit rau ... Un trafic groaznic, nu era pic de liniste, nici in toiul noptii, sunt peste 20 de milioane de oameni, va dati seama. Cum am ajuns acolo, m-a izbit asemanarea cu Bucurestiul, nu ma asteptam. Un Bucuresti insa de 10 ori mai poluat si mai nebun, aceleasi blocuri inalte, inghesuite unele in altele, construite fara nici un fel de plan, aiurea, ferestre mici mici, perdele ponosite, are conditionat peste tot... insa blocurile astea pareau parasite, erau super murdare, prafuite ... De fapt in aer era un praf de sa il tai cu cutitul, nu stiam de ce nu vad bine in jur Sunt multe blocuri neterminate, de fapt impresia mea a fost de oras bombardat. Majoritatea cladirilor sunt fara acoperisuri, nu au geamuri, se vede clar ca blocul x e neterminat, insa culmea, la un etaj locuiesc oameni, se vad lumini, e aer conditionat, sunt geamuri. Nu inteleg cum de stau acolo, de fapt ma gandesc ac aiurea trebuie sa fie sa stai in bloc neterminat. Totul e in constructie ... dar lipsesc macaralele si muncitori. Pe strada sunt gropi, se zgarmane, si nu e nici un semn ca s-au relua lucrarile. Au insa strazi cu 8 benzi, poduri suspendate, toate pline ochi, trafic nebun si la ora 1 noaptea. Masinile lor sunt mai toate vechi, autobuzele sunt ceva gen cum erau la noi acum 20 de ani, toate pline ochi, oamenii merg pe scara, usi deschise, nu imi venea sa cred ca odata ... si eu mergeam asa... Parca m-am intors in timp. In rest, reclame peste tot, pe blocuri, atarnate pe unde nu te astepti, fix cum este prin Bucuresti, din cate imi aduc aminte. Participantii la trafic, vaaai de ine ! Carau cele mai ciudate chestii in masini, motorete, etc. Zebra de traversat nu am vazut si de fiecare data cand traversam ne bucuram ca niste copii ca scapaseram. Un coleg din Cairo ne zicea ca in 2 luni a avut mai multe accidente ca in 15 ani de condus in Belgia. Asigurare de masini ? Nu se face asa ceva Ar lucra in paguba. Nu exista reguli. Sau exista, dar ...

Poluarea: maxima! Am nevoie acum de un lavaj pulmonar haha De-abia respiram. Citeam ca e a 11-a aglomeratie urbana din lume si printre cele mai poluate zone. Asa ca am inceput sa apreciez vremea asta belgiana care macar curatza tot, cand am ajuns la Bxl nu imi venea sa cred ce usor respiram... diferenta e uriasa.

Oamenii in sine sunt ok, ma asteptam sa fiu mai "hartzuita", asa ma avertizasera. in schimb sunt foarte amabili, saritori, cu interes, evident hehe dar a fost OK. Si sunt mereu pe strazi, multi ... alta chestie ca in Romania. Nu mai sunt obisnuita sa vad atata activitate pe strazi, aici in Bxl se da stingerea devreme - oricum nu cred ca aduni atatia oameni dupa o anumita ora. Si nici macar in timpul zilei, totul e aerisit. Pai autobuzele merg goale aici !!! Hmmm...

Si sa vedeti aventura: in seara cand ne-am hotarat sa mergem la souk (piata lor traditionala) ne-a prins o ploaieeeee ... dada, ati citit bine De 5 ani nu mai plouase in Cairo si a trebuit sa merg eu acolo A fost o furtuna de am zis ca ne inundam. La nimereala ne-am bagat intr-un magazinash din ala - eram 3 fete, eu cea mai alba (de fapt singura), localnicii au inceput sa stinga luminile prin cartier si ne-am trezit in intuneric Arabii ne tot indemnau sa ne bagam mai bine in magazin, afara era urgie, in plus erau cabluri peste tot, ne era sa nu ne electrocutam naiba pe acolo... Ma tot gandeam ce fac eu acolo, cand am un bebemic acasa Iin fine, mi-a fost nitel frica. Localnicii erau super veseli, tzopaiau prin ploaie, au profitat de ocazie sa recicleze gunoaiele Adica au aruncat toate jegurile in apa care curgea cu o viteza ametitoare in mijlocul strazii. Hehe... Ne-am facut varza pantofii si blugii pana la genunchi. Cand am scapat din souk, a trebuit sa ne luptam pentru un taxi, tot Cairo voia sa se urce in taxiuri ... Uf, cand m-am vazut la hotel ... m-am bucurat raaau Hotelul a fost minunat, m-am simtit bine, am dormit bine.

Voila, cam asta e raportul. Am citit si eu ce se zicea pe aici, am vazut poze frumoase, m-am amuzat cu baietii Gabitzei, am admirat-o pe Aelita si pe copilashii ei :) Pe carliontzata de Iasminutza :) (a propos, seamana cu mine cand eram mica hihi - si eu eram carliontz langa carliontz :) - nu mai e asa, e drept ca eu imi intind rau parul, caci cretzulinul nu prea imi place :p) Am vazut un ditai peshtoi de MsBB - moaaam ce va dati silinta, eu niciuodata nu am facut asa ceva ... Am citit despre Esme, abia astept sa ne vedem :) Uf si nu mai stiu ... Ylari isi face probleme - eu zic ca degeaba, o sa vezi ca va trece repede perioada de acomodare pentru amandoua :) Trebuie sa le lasam piticilor spatiul lor si sa avem incredere in ei :) Altfel, unde am ajunge ? Cum sa facem? Copiii ii crestem pentru ei insisi, trebuie sa ii invatam ca vor avea viata lor si vor pleca pe drumul lor Iar noi o sa stam pe langa ei mereu :)

Gata, fug la nani :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah, si poze ... Nu prea am chestii interesante, caci nu a fost timp - deci am pozat the hotel , strazile, un pic de piramide si cam atat. Enjoy.

http://picasaweb.google.com/poze.robert/Cairo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Ah, si poze ... Nu prea am chestii interesante, caci nu a fost timp - deci am pozat the hotel , strazile, un pic de piramide si cam atat. Enjoy.

http://picasaweb.google.com/poze.robert/Cairo

Bine ai revenit! Superbe pozele!

Ce pove tu de Cairo imi aduce aminte de Havana; exact asa blocuri neterminate, darapanate, lasate in paragina... dar locuite... bietii oameni. Eu dupa ce am vazut Havana mi-am dat seama cata diferenta exista intre 2 tari comuniste. Bucurestiul lui Ceausescu era un super-oras, nu am idee daca Castro a vazut vreodata Havana sau o decorau cand iesea el la plimbare. Si daca a vazut-o, cum il rabda sufletul, oare, sa isi lase capitala de izbeliste Hmmm...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simonix, bine ai revenit scumpa noastra!
Pozele sunt foarte frumoase, intr-adevar blocurile sunt un cosmar. Multumesc de incurajare, sunt sigura ca Evei ii va fi usor, eu sunt aia cu probleme
Noi vrem sa dam o fuga pe la Ikea, sa vedem in ce dispozitie se trezeste sotzul...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!

Ia sa dea si mami de Andra o ! Luati, serviti - ziua sa va o inveseliti

Simonix welcome back ! Ce frumosssss ai povestit despre vizita ta in Cairo! Pozele de asemenea sunt graitoare dar mi-a placut f mult cum ai povestit din perspectiva ta. Cred ca n-ash rezista prea mult intr-o astfel de locatie dar in mod sigur mi-ar placea f mult sa apuc sa vizitez . Cred ca ai dreptate este "fermecatoare" impletirea asta arhitecturala, vechi-nou, ruine-modern
Mi-au placut f mult piramidele si Sfinxul in noapte! F frumos . De fapt "ne-ai luat" cu tine peste tot .

Va multumesc celor care mi-ati admirat ajutorul sef , maestrul . Trebuie sa recunosc ca eu nu sunt vreun talent in bucatarie si ma apuca rar dar ne-am distrat copios cu pestele ala. Sa nu va ganditi insa ca a mancat mandra ceva din pestele ala . Ea era disperata aka turbata dupa mamaliga . Ii place mamaliga la disperare ! Neam de mamaligar . Acum cum vede ca scot ceaunul sa fac mamaliga cum intra in fibrilatii . Face ca un indian in jurul focului , ai impresia ca cine stie ce nebunie culinara o fi!
Da' , asa ca nota , tre sa ma laud , a iesit demential pestele ! L-am ras rapid

Aaaaa , ieri, la un mom dat am avut asa un flashback. Vroiam sa plecam de acasa si i-am zis Andrei sa vina la imbracat. ( bine, io vorbesc, io aud ) Cand am luat-o sa o imbrac am descoperit ca e "parfumata" si am purces sa o spal la . Pana una alta ea a pus mana pe geaca, si-a tras geaca pe ea , invers si a scormonit in buzunare dupa manusi, le-a tras pe mana si era tot asa, un fel de pui de Luminel , la buca goala da' cu manusi pe mana Mortali copii astia !

Gata, va , nu mai stiu ce mai vroiam sa zic dar fug sa-mi recuperez odorul . Am dus-o aseara la socrii sa si noi am iesit cu Chinabulinii la o mica sueta !

O zi frumoasa si , pliz , o plizzzz , nitzel soare!!!!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

neatza!

Multam de cafea MsBB! Sa va fie de bine iesirea...super ca poti s-o lasi cu socrii si sa va faceti de cap! Si Cris e din neam de mamaligari...ii place mamaliga...bine, nu danseaza dansul indienilor pe langa ea, dar oricum...

Desiree, si eu am facut clatite cu branza dulce acum doua saptamani...a mancat vreo doua Cristiana...bune, bune

Simonix, bine ai revenit! vezi ca n-a fost asa rau?! frumoase pozele...Cairo seamana intr-adevar cu Bucuresti, dar am impresia ca arata chiar mai rau...poate sunt subiectiva...oricum Cairo are un atu: piramidele!

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

mara si-apus dimineatza sosetele lui tati. Adica in curu gol, body care NOROC ca nu si l-a putut scoate...dar cu sosete pana la jenunchi

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

gabitzule frumosi baietii!hihi si copanelele lui Raducu!
Simonix mi-au placut pozele... si daaa, seamana mai, incredibil! C ea spus Robetrix de excursia asta??Cum s-a descurcat Bogdan?
va pup
mergem la shopping

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 31+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

mara si-apus dimineatza sosetele lui tati. Adica in curu gol, body care NOROC ca nu si l-a putut scoate...dar cu sosete pana la jenunchi

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna!
Am fost la IKEA, unde mi s-a parut ca o vad pe Lorich
Am cumparat diverse, printre care si un wok... acu sa vad ce oi face cu el. Eva a fost in mare forma desi s-a suparat un pic ca n-am putut s-o bagam la locul de joaca... Nu are 94 cm... In fine, dupa care am schimbat macazul si ne-am indreptat spre carfur si acolo am dat-o in locomotiva thomas timp in care Iuby facea niste mici cumparaturi. Pe drum inapoi i-am dat sa pape iar de cum am intrat in casa s-a pus pe plans de oboseala, scumpa mea... acu doarme ca un prunc mic.
Cam atat, duminica frumoasa va urez, o pup pe Mara sosetata!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput