Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 18
Adriana_78 spune:
Buna ziua!
Simonix, bine ai venit! Frumoase poze. Ai descris f. bine Cairo, si eu sunt de acceasi parere.Bucurestiul pare mic copil pe langa agitatia si nebunia de acolo
O i insa si orase mai civilzate si bogate in Africa, de ex. Johannesburg - Africa de Sud - acolo o sa fuga Doloress ![]()
Gabi, pai nici n-ai zice ca Raducu a facut greva foamei.
Si ce i-a crescut parul. Mai ieri era tuns cheliuta
Ylari, si sa stii ca nici la locul de joaca din Mall Cotroceni nu au voie copiii sub 3 ani - ca spuneai tu odata ca daca mergi cu Eva acolo, nu stii cum s-o scoti - nici n-o lasa sa intre, deci nici o grija
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna ziua! Simonix, bine ai venit! Frumoase poze. Ai descris f. bine Cairo, si eu sunt de acceasi parere.Bucurestiul pare mic copil pe langa agitatia si nebunia de acolo O i insa si orase mai civilzate si bogate in Africa, de ex. Johannesburg - Africa de Sud - acolo o sa fuga Doloress Gabi, pai nici n-ai zice ca Raducu a facut greva foamei. Si ce i-a crescut parul. Mai ieri era tuns cheliuta Ylari, si sa stii ca nici la locul de joaca din Mall Cotroceni nu au voie copiii sub 3 ani - ca spuneai tu odata ca daca mergi cu Eva acolo, nu stii cum s-o scoti - nici n-o lasa sa intre, deci nici o grija Adriana |
in toate mall-urile e limita 3 ani. Mara la 1 an juma..o bagam. Nu poate urca mai sus, pe plase, etc, sta jos la bile, si daca nu poa sa iasa, rog un copilas mai mare sa o urce de funduletz.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Victoria_mami spune:
MsBB multumesc ca mi-ai amintit; asa e, printesuca de Luminel am vazut in curutzu' gol. O frumusete de papusica mica si dulce. 

_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
in toate mall-urile e limita 3 ani. Mara la 1 an juma..o bagam. Nu poate urca mai sus, pe plase, etc, sta jos la bile, si daca nu poa sa iasa, rog un copilas mai mare sa o urce de funduletz. o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
Aaaa... hai ca m-ati linistit. Pai nu-i corect nene... Si tu de ce trisezi Cleo, ca mi-e ciuda ca eu n-am curaj...
Pai si eu tot doar la bile as lasa-o. Dar nu v-am zis ca pana la urma am dus-o un pic la toboganul acela de langa patuturile de copii si am stat eu cu ea. Tare bucuroasa era.
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Simonix tare frumos ai povestit, parca eram si eu acolo! Dupa postul tau parca nu puteam sa respir ca lumea
m-a impresionat chestia asta cu poluarea. Pozele sunt super, piramidele by night cred ca merita vazute. Oricum jurnalul de calatorie e unul din genurile mele preferate, citesc si visez cu ochii deschisi. Acuma sa stii ca anume am zis de emigrat in Africa pentru ca e un continent care nu ma atrage absolut deloc. Deci daca am zis ca emigrez in Africa, pentru cine ma cunoaste, stie ca am ajuns la capatul puterilor cu raceala si cu mucii lui fiu-meu.
Adriana de Africa de Sud mi-e si mai groaza, e una din tarile cu cele mai mari criminalitati din lume, iata ce am gasit in wikipedia : 20.000 de crime pe an, 30.000 de tentative de crima, 50.000 de violuri si 300.000 de spargeri! Pai in Montreal anul trecut au fost 25 sau 30 de crime (tot anul!)
Asa ca Africa nu-i de mine. Doar numai in vizita poate, asa scurt.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
aelita spune:
VA PUP,fetelor !!
Lumi,era primul lui pishu.
YLARI hahaaaaaaaaaa vrea sa creasca pui in baie,soacra-taaaa
Mai stiu care cresteau pe balcon...si miroaseee rau la bloc !!
bai,frate,de ce unii nu raman la tara,ca nu am nimic cu pasiunea lor,dar sa ramana acolo,de ce vin la bloc,sa deranjeze toata lumea si sa imputa ???
GABItA-SUPERBI baieti ai!! e posibil sa ii ramana parul asa,tati nu cumva il are cret?
SIMONIX nu ai facut poze???as fi vrut sa vad ce povestesti,desi imi imaginez asa o parte din ce povestesti..
hahaaaaa uitasem de mersul pe scara !!!!!!!!!!!!! chiar si in tenuri !
uitasem complet aspectul asta !
vai ce aventuri! cred ca mi-ar fi fost frica la faza cu ploia,singure..
citind pana la final,vad ca a i pus poze.vaaaaaaaaaaai chiar seamana cu bucurestiul!!!!!!!!!!!!!
eheeee dar la oaza voastra erati boieri!!!
DESIREE-ei,nu a vazut Castro orasul,l-a vazut dar il rabda inima asa cum il rabda la cate crime s-au facut in general...In ziua de azi nu mai exista ca un presedinte sa nu stie ce se intampla in tara lui,cu bune si rele,nu mai exista camuflare.
chit ca intra pe net![]()
YLARI de cand zic sa cumpar woc si uit cand ajung in ikea!
e f bun si rapid pt legume din alea congeltae(clar si legume cude,dar zic de congelate ca iarna nu gasesti chiar tot si ca se fac in 8 minute alea) si le poti acompania cu spaghete,orez,etc.
Pe Sofia abia acum mi-o primesc la Ikea,are 93cm,de 1 an tot ma chinui sa o bag acolo si nu mi-o primeau,si acum abia abia cu cizmele in picioare o primesc ...Deci pe Andres nici o sansa,are vreo 85,mai aare pana atunci.deci pe Sofia au primit-o abia dupa 3 ani,dar ea e piticoata.
15+
Sofía (2ian2007) ,
Andrés(22mai2008)
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita VA PUP,fetelor !! ![]() DESIREE-ei,nu a vazut Castro orasul,l-a vazut dar il rabda inima asa cum il rabda la cate crime s-au facut in general...In ziua de azi nu mai exista ca un presedinte sa nu stie ce se intampla in tara lui,cu bune si rele,nu mai exista camuflare. chit ca intra pe net Pe Sofia abia acum mi-o primesc la Ikea,are 93cm,de 1 an tot ma chinui sa o bag acolo si nu mi-o primeau,si acum abia abia cu cizmele in picioare o primesc ...Deci pe Andres nici o sansa,are vreo 85,mai aare pana atunci.deci pe Sofia au primit-o abia dupa 3 ani,dar ea e piticoata. 15+ Sofía (2ian2007) , Andrés(22mai2008) |
Nu, Aelita, sunt convinsa ca a vazut Castro orasul... pacat, ca au o arhitectura absolut superba! Dar sunt lasate in paragina, aerul sarat distruge vopseaua, si nu revopseste nimeni cladirile, din pacate.
Victoria are 83 cm., eu tot zic ca o sa fie inaltuta si slabuta, ca si acum avem hainute care ii sunt ori scurte ori largi... si uite, Victoria si Andres sunt nascuti in aceeasi zi si Andres e cu doar 2 cm. mai inaltut. Eu zic ca suntem bine la 83 cm... nu stiu, sper doar sa nu fie mica, ca mami.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
Hello, o
va ofer!
am avut un week-end tare agitat. Ne-am tot gandit cum sa impartim cele doua camere din apartamentul nostru intre cei doi copii: sa doarma impreuna cel putin la inceput nu au cum. Bebe mic se va trezi, va tb sa-l alaptez, va plange....nu pot sa-i stric somnul lui Vlad. Asa ca ne-am sucit si rasucit, ne-am contrazis in prostie, pusesem mana pe un pat supraetajat, dar ne-am razgandit si am luat un pat simplu de copil mare si o saltea pe care l-am montat in sufragerie si pe care va dormi VLady incepand din acesta seara.
Nu stiu ce vom face la vara ca in sufragerie avem si aerul conditionat....vom vedea
...o sa decorez si va arat poze.
Fetele care aveti doar doua camere si doi copii, cum le-ati impartit? Cum dorm copii? si cum au dormit cand unul era nou nascut?
F frumoase pozele din Cairo si povestea, Simonix, dar Bucurestiul arata mai bine, mai ales ca au inceput sa renoveze blocurile si daca le vor renova pe toate sper sa arate si la noi mai cat de cat. Dar oricum e f urat Bucurestiul....si nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cu blocurile astea la un cutremur....mi-e groaza!
Ylari, m-ai lasat cu gura cascata....mai bine o internati pe soacra-ta sa creasca puii la spital![]()
Laurita, ce ai shoppingarit? Sa va fie de bine!
Gabitzam, dulcei baieti ai!
ALI, mami de Vlady si
24+ cu
Luca
YLARI spune:
Neata fetelor scumpe!
Aelita, cum sa nu, vezi ca are Simonix poze de la Cairo! Sincer mi-am luat tzeapa cu masuratul ca apucasem sa o descalt, dar oricum n-ar fi avut 94 de cm. Ce ma ofic. Oricum stateam si eu acolo cu ea (adica pe dinafara) dar daca asta e regula ce sa fac... mai asteptam sa creasca piticania. Si eu care o credeam lunganca 9ca doar am nascut-o de 57 cm)
Fetelor noi nici acum n-am vazut bebe-ul nascut de prietena noastra, n-are BCG-ul facut si mamica vrea sa evite vizitele. Of ce rau imi pare... Ce prostie, oare cand or incepe sa produca din nou vaccinul? Dar ma intreb, n-or putea sa-l cumpere din strainatate si sa i-l faca? Musai trebuie productie autohtona? Mai ales ca am inteles ca astora de la institut le-a expirat licenta de fabricatie. Sau am inteles eu aiurea?
Alys, ai fost dementiala cu treaba cu internatul soacrei. Saraca, mie imi e mila de ea, ca e aiurea in tramvai rau de tot, clar. Sambata o luase razna era pusa pe hartza cu toata lumea. Ei bine, cum si eu sunt cu nervii in pioneze am pus-o la punct imediat, cu calm si clar. N-a mai zis nimic, ieri a fost mielusel. Pai ii dadea Evei sa manance din mancarea ei la 9.30 seara, rosii si nu mai stiu ce. Si eu am probleme cu ea daca ii dau sa pape inainte sa o culc imi varsa laptele de seara. Asa ca i-am explicat frums soacrei ca de mancare ii dau numai eu Evei cand stiu ca trebuie sa pape, nu asa de dragul de a manca. Si mi-a zis ca n-a stiut de treaba cu varsatul, nu o sa-i mai dea, o sa ma intrebe pe mine. Dar ca oricum, e slaba, i se simt coastele
Si adica o ingrasa ea, cu rosii 
Alysh, eu si fratele meu am crescut vreo 10 ani in apt de 2 camere. La inceput de tot dormeam eu cu mama, fratele cu tata. Apoi mama s-a imbolnavit rav de rinichi si s-a operat, a ramas tata cu amandoi si mama la spital
Dupa ce s-a facut bine am dormit eu cu tata si mama cu fratele ptr ca intr-un final sa dorm eu cu fratele si parintii impreuna. Era greu ca apt era mic (confort 2) dar a fost si frumos. O sa gasiti voi cea mai buna solutie intr-un final (poate dupa cateva incercari) E bine ca sunt baieti amandoi.
Gata de azi sun la gradinite sa vad ce si cum. Ma intrebam eu ieri, ok, cu masa e clar, ii pune pe toti la masa frumos. Dar cu lichidele? La ceai, apa ma refer. Eu ii dau destul de multe Evei din cauza constipatiei. Trebuie sa le las instructiuni clare? Fetelor ce intrebari importante ar trebui sa pun? Bineinteles ca m-am gandit la cateva, am facut frumos o lista, dar ma gandesc sa nu imi scape ceva... Ma mai gandeam, gradinitele astea au o paza, ceva asigurate? Hai ca o sa ziceti ca sunt nebuna acum... Sau, ma rog, las eu instructiuni despre cine poate lua copilul? Daca vine vreun nebun si ia asa, ce copil ii vine lui. Hai sa nu radeti de mine. Va pup pe toate. Am si eu niste probleme........ 
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Edit: Si va dau si un martisor tuturor, ca de
am uitat... Daca mai vreti acum... luati pana nu o beau pe toata ![]()
jozsaerika spune:
buna fetelor,
am trecut doar sa ii dau un raspuns lui alysh
, noi avem 2 camere confort unic si dormim separat eu cu Beatrice in camera mica si sotul cu Norbert in camera mare.Vrem si noi sa ii punem sa doarma impreuna de undeva din toamna doar ca fiind de sexe diferite va fi un pic mai greu cred ca le fac paturi separate , eu nu suport patul etajat
.Beatrice a dormit de mica cu mine in patul mare, asa am vrut eu, doar somnul de pranz l-a dormit vreo 6 luni in patutul mic.
speram sa luati decizia cea mai buna pt voi 
Va pup
Erika