Bravo Irinabobe! Bravo Oana! Iepurasi 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 5

greenfrog spune:
annya asa face si la mine dar numai de vreo 2-3 saptamani. In saptamana 30 era mult mai usor in miscari. 39+
Petru Gabriel

annya9 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greenfrog annya asa face si la mine dar numai de vreo 2-3 saptamani. In saptamana 30 era mult mai usor in miscari. ![]() ![]() |
De asta mi-e frica, ca voi sunteti mai inaintate in sarcina, aproape de finish, iar eu abia intru maine in 31 si am cam aceleasi simptome...

poze

greenfrog spune:
nu te ingrijora, incearca sa stai cat mai linistita, fara efort, fara emotii puternice. vezi ce zice doctorul maine. 39+
Petru Gabriel

GabyHila spune:
Buna dimineata,
Noi am avut o noaptea putin mai agitata. A papat f des si ma tot intreb daca ea de fapt ajunge sa papa lapticul ala gras de la fundul tzatzicii :) fapt pt care m-am hotarat sa ma mulg in dimineata asta sa vad daca mai iese ceva cu ce a terminat bulinovski cu ea! va anunt!
astazi s-a anuntat matusa la mine si poate imi aduce gogosi.... ioi ce pofta am! Andirsa parca era mare bucatarreasa... oare pe unde e?
revin..

freedelia spune:
Mihaela -- Doamne-ajuta sa fie totul bine! Ce de iepurasi grabiti!!!
Noi am venit de la Bible study si m-am prabusit pe canapea, dupa ce am facut doua sandwich-uri. M-a obosit foarte rau, nici nu am putut sa stau 2 ore pe scaun, m-am asezat pe podea in ultimele 15 minute. Si m-a apucat o stare nasoala, am plans de vreo 2-3 ori de cand am venit, din nimic, o data m-am enervat ca nu reusea Jodie sa deschida televizorul si m-a pufnit plansul... inca o data ca m-a sunat tata sa imi zica ca nu a luat examenul de carnet. Sunt foarte lungi intrebarile si el nu stie Engleza foarte bine si nu a apucat sa citeasca decat 87 din 100 -- si trebuie sa iei 90 ca sa treci... asa m-am suparat... si am mai tras un plans... o sa se duca din nou poimaine sa mai incerce o data... macar e gratis, poa sa mearga in fiecare zi, poate prinde un set de intrebari mai usoare...
Acum vreau sa ma epilez, insa nu reusesc sa iau legatura cu o mamica de aici care are pe cineva care vine si face acasa, iar eu singura nu pot sa vorbesc cu ea, ca desi ma descurc in Chineza, chiar epilat, inghinal, manicura, pedicura, etc nu stiu sa spun...
Ce zi frustranta, cred ca ma duc sa ma culc un pic, poate mi se schimba starea...
Va pup! 38+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
AMR 6 zile maxim!!!
POZE

ate_09 spune:
neata si de la mine!!
doar ce m-am trezit dar parca tot as mai dormi nitel!
Falca mea tot nu cedeaza. Chestia e ca nici nu-mi dau seama ce am acolo, ca tot bag degetul si nu ma doare nici o masea...ma doare falca si umflatura aia din obraz . Am patit-o si eu acum la final
.
Am incercat si cu comprese calde si cu reci...a mai cedat putin umflatura dar tot e vizibil si doare. Oare as putea sa iau ceva??
asteptam un
37+
Theodor Stefan
Doamne ajuta!
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

2anke spune:
[quote]citat din mesajul lui ellanik
Ina eu nu am inteles bine.Tu nasti la clinica particulara si te duci cu un bagaj asa de maaare?Scuza-ma dar care e diferenta intre privat si stat acolo in Belgia sau mai exact...care e diferenta dintre sist romanesc de sanatate si cel de acolo.Aceeasi intrebare si pt fetele din Grecia sau alte tari.La clinica la care merg eu e la fel cum povesteste Dayanara despre sist de stat din Spania.Acu' sincer sa dau si banetul si sa vin si cu 2 gentoaie dupa mine....Ntz ntz ntz!
La mine pijamale, prosoape si lucruri de toaleta treb sa duc, ca in rest tampoane, slipi unica folosinta, medicam ne da din spital. Solutie de desinfectant este in orice baie in orice spital de aici. Pt bb nimic !, primim pampers, haine de la spital ( zic ei ca-s mai igenice) numai haine sa scoatem bb din spital care le aduce tati in ultima zi. Oricum aici nici nu simti ca esti in spital ci te simti ca in concediu, de aceea profit sa stau la maxim la ei ca acasa ii mai greu ( nu suni si vine imediat asistenta sa te ajute ). Si daca bb ii rau noaptea si nu te poti odihni, mai ales primele zile, poti sa le dai lor copilu peste noapte si se ocupa ele de el. Este o camera cu jucarii pt fratii mai mari, daca vin in vizita sa nu streseze in salon daca se plictisesc, camera de alaptat, camera cu vreo 5 pompe electrice de muls si cate si mai cate. Saloanele sunt toate cu 2 paturi. Mancare f buna, apa minerala si ceai de nu stiu cate feluri la discretie. Am pastrat amintire primul biberon a lui lucas de la spital si imi amintesc ca am primit de la ei o crema ff buna pt sfarcuri ca mi se facuse rani. Eu deabia astept sa ma "relaxez" in spital aici.
Anca35+ cu
si
Lucas 4 ani+9 luni

camilecu spune:
Noi azi mergem la control , nu mi am rabdare . Dar tre sa ma epilez si ma apuca groaza . Nu stiu daca o sa ma pot face cu aparatul , dar daca ma fac cu crema la dansa ? Ce ziceti? Cand o sa am bani ma duc sa-mi fac epilare definitiva la dansa , ca m-am cam saturat
Sper sa vin cu vesti bune de la eco.Oare mai am col, m-a terorizat colul asta .31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

babyangel spune:
Annya nu iti fa probleme ca e bebe prea activ.Nu-i neaparat sa fie si mai activ pe masura ce inaintezi in sarcina. Si eu ma minunez de al meu cat imi deformeaza burta, ca maine intru in saptamana 39 si teoretic nu mai are loc de atata miscare. Dar vad ca el isi face
Motiv de ingrijorare ar fi daca nu l-as mai simti.
Fetelor, urmatoarele 10 zile vor fi pline de iepurasi!!Vor obosi majoretele noastre de atata scuturat de pompoame. Incepand de maine , cred ca vom avea emotii zilnice
Anca
cu
Codrin Fabian in 38 saptamani!!
AMR 2+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Rebiana27 spune:
Buna dimi!
La noi e o zi tipica de sfarsit de februarie.. cu cer usor innorat, asfaltul uscat in mare parte si mult calm. Se-asterne in curand primavara!
Astept cu interes vesti despre Mihaela si Angela. Sper sa fi reusit doctoriii sa opreasca sau macar sa diminueze contractiile. Oricum ar fi, sper ca D-zeu sa le ajute sa depaseasca cu bine momentul!
De la Oana nu am vesti insa banuiesc ca astazi a mers sa-l alapteze deja pe micul print!
Castelana foarte bine faci ca incerci sa mergi f mult in acel centru comercial (pacat ca afara e aproape irespirabil) pt ca eu raman la ideea mea ca un tonus muscular bun ajuta la nastere! Mie-mi plac enorm plimbarile si ma bucur ca dr a ridicat interdictia cu miscarea (fie a observat ca-mi place sa-mi pastrez activitatile, fie colul meu are reactii bune la efort). Pup si trimit virtual un ghiocel firav sau o frezie; ce-ti place!
Gaby eu-s plina de admiratie pt tine cand te vad atat de dedicata alaptatului si, mai ales, cand citesc ca ai laptic. Joy va creste bine si va fi sanatoasa!
Annya imi pare rau ca nu te-ai odihnit bine. Sunt nopti bune si nopti rele.. cam asa se va intampla si cand bubulinul va veni pe lume. Poate l-a agitat ceva.. stiu si eu, poate ai fost tu stresata si i-ai transmis starea! sa se linisteasca bebe!
Andreeasmar nu toate cazurile sunt nefericite; faptul ca i s-a intamplat cuiva nu inseamna ca ti se va intampla si tie. Mai vb inca o data cu dr, poate chiar si cu anestezistul, explica-le ca ai temeri si sigur ei ti le vor spulbera. Fruntea sus, saptamana viitoare pe timpul acesta iti vei cunoaste minunea din burtica!
Delia tare fain suna activitatea de studiat biblia.. banuiesc ca se desfasoara intr-o maniera care ii atrage pe copii si ma face sa ma gandesc ca ar fi benefica o astfel de activitate intr-o Romanie care-si pierde credinta in cele sfinte.
Si aici se monitorizeaza bebelusul inainte de nastere.. nu stiu daca se face si eco (probabil in functie de disponibilitatile de timp) insa de obicei lucrurile sunt precipitate. Ma gandesc sa nu ajung din nou taman la etapa a doua a nasterii (expulzia) si sa nu mai fie timp de toate cele. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si-mi pastrez optimismul.
Legat de starea ta.. te vad/citesc o persoana destul de fragila in ciuda faptului ca spui ca ai un temperament coleric. Mai e putin si vei scapa de hormonii de sarcina si fericirea de a-ti vedea copilul va demonta orice lucru rau.
Silvia, Miruna la voi se potriveste AMR cateva ore. Doamne ajuta sa decurga totul bine, maine, si sa aveti parte de bebici sanatosi si mancaciosi!
Mami de Luca again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie
I can't fake with dignity so i'll not try!!